Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zamann 79 icin ssavas:))
GerCi benim de pek bi kacirasim var toplamaya calisiyorum kendimi
sabah cok guzel basliyorum. Hatta arada da sabredip aksam yemegimi de cok guzel yiyorum. Ama gunu bi turlu kapatamiyorum gozumum onunden tatlilar kekler cikolatalar gexiyo. Bitter masumdur diyip ya 2-3 kare bitteryiyorum ya da kacirip bi dondurma yiyorum. Gidiyo butun gun.
canım withoutlove'a katılıyorum. ben de karatayı işte bu yüzden yapamıyorum, kendimi çok fazla kısıtlanmış hissediyorum. normalde istemeyeceği şeyleri de istiyor canım. bence de gündüzleri arada bi kaçamak yapmalı insan...O zamann 79 icin ssavas:))
GerCi benim de pek bi kacirasim var toplamaya calisiyorum kendimi
sabah cok guzel basliyorum. Hatta arada da sabredip aksam yemegimi de cok guzel yiyorum. Ama gunu bi turlu kapatamiyorum gozumum onunden tatlilar kekler cikolatalar gexiyo. Bitter masumdur diyip ya 2-3 kare bitteryiyorum ya da kacirip bi dondurma yiyorum. Gidiyo butun gun.
Erken saatte yemeye çalış canın bişey isteynce. Gün içinde kendimizi kandırıyoruz bir şekilde oyalanıyoruz yemiyoruz ama akşam dürtüyo bişeyler ye ye diye en iyisi gündüz ye akşam canın çekse de dersin gündüz hakkımı kullandım diye
2 ogun besleniyorum aslinda o iki ogunun arasina ufak bsy koyabilirim arada bir tatli istegi icin. Minik bi cikolata mssela. Dimi:/canım withoutlove'a katılıyorum. ben de karatayı işte bu yüzden yapamıyorum, kendimi çok fazla kısıtlanmış hissediyorum. normalde istemeyeceği şeyleri de istiyor canım. bence de gündüzleri arada bi kaçamak yapmalı insan...
2 ogun besleniyorum aslinda o iki ogunun arasina ufak bsy koyabilirim arada bir tatli istegi icin. Minik bi cikolata mssela. Dimi:/
kesinlikle...2 ogun besleniyorum aslinda o iki ogunun arasina ufak bsy koyabilirim arada bir tatli istegi icin. Minik bi cikolata mssela. Dimi:/
3 ogun bana fazla geliyo canim ama araya kucuk bi ara ogun koyabikirim:)İki öğün az geliyordur muhtemelen diye düşünüyorum istersen bir ara öğün ekle bence çok fazla saat yemek yememek bir noktadan sonra metabolizmayı tembelleştiriyor olabilir. Sonuçta kilolarının çoğunu ara öğünleri bulunan bir diyet yaparak verdin yine o düzene dön istersen birkaç gün dene bakalım azcık fazlan kaldı ha gayret onlardan da kurtulsan bitti bu iş
3 ogun bana fazla geliyo canim ama araya kucuk bi ara ogun koyabikirim:)
Sorma ya ben bikiyorum onlar bikmiyoBen 5-6 öğün yapıyorum birkaç ay böyle devam edeyim kilo vermem durursa ben de iki öğüne düşürürüm değişiklik arıyor vücut bazen. Sen de ara öğün koy bakalım bir hafta öyle dene nasıl sonuç alcaksın. Senin şimdi en zor zamanların çünkü en inatçı kilolardasın Ama onlar da pes edecek elbettttt
Bugün ne yediğidimi kabaca yaziyim ama kötübi gündü
Kahvaltı:1 bardak tarçınlı süt
1 kaşık,bal ve tahin-pekmez
Öğle:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ve bundan sonra dananın kuyruğu koptu bir sürü cıssss şey yedim
Akşam:yok
3 litre su
35 dk yürüyüş
1000 ip atlama
Bugün ne yediğidimi kabaca yaziyim ama kötübi gündü
Kahvaltı:1 bardak tarçınlı süt
1 kaşık,bal ve tahin-pekmez
Öğle:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ve bundan sonra dananın kuyruğu koptu bir sürü cıssss şey yedim
Akşam:yok
3 litre su
35 dk yürüyüş
1000 ip atlama
Bir sürü şey yedim aklımda olanlar dondurma,2-3 çeşit çikolata,bal,tahin-pekmez,şeker,diyet biskuvi..Canım neler yedin? Bizimle paylaşırsan bisküvi,dan yardımcı olmaya çalışırız
Bir sürü şey yedim aklımda olanlar dondurma,2-3 çeşit çikolata,bal,tahin-pekmez,şeker,diyet biskuvi..
Tamam dövmeeeeNeden bu kadar çok yedin ki tek bir kaçamak yapsaydın telafisi daha kolay olurdu ama spor yapmışsın üstüne biraz erimiştir yarın sabah yeniden başla birkaç gün dikkat et telafi edersin çok canın tatlı çekerse de erken saatlerde bitter çikolata falan ye
Tamam dövmeeee
Kurtulucaz çünkü mutlu olucaz zayıflayıncawithoutlobaşost: 40194305 .!.:Döverimmm hıhhhhhh döveyim de bidaha yapmaaaa Şaka bir yana moral bozmak yok yola devammmmm kurtulcaz bu kilolardan eninde sonunda