- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Evet canim ben o kadar bile tuketmiyorum.:)Dogru mu anlamisim?Yarin gidip kuru yemis alcam tam benlik bir de bu arada kuruyemisi sadece kahvaltida mi tuketcez 1 cay bardagi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben o kadar bile tuketmiyorum.:)Dogru mu anlamisim?Yarin gidip kuru yemis alcam tam benlik bir de bu arada kuruyemisi sadece kahvaltida mi tuketcez 1 cay bardagi
Bu guzel dusuncelerin beni cok mutlu etti:) tabi ki katilabilirsin bu grubun tatlislari arasina:)Kızlar selamlar...
Çok samimi vmtlı bi grupsunuz
TurkıshCandy sen tam bi adminsin; şefkatli, otoriter...
Rabia1558 sen çok tatlısın, aslında tam olarak hepimizi yansıtıyorsun... Diyete kararlı bi şekilde Başlıyor, iyvucutdiyor, bozuyor, bu duruma sinir oluyor, sonra yeniden başlıyorsun.. Çok yakın gördüm seni kendime
Btlbetül sen de çok eğlencelisin, bayıldım sana...
Ve diğer kızlar hepiniz harikasınız...
Sizi takip etmek çok zevkli
Müsaadenizle ben de aranızda olmak istiyorum...
Gerçi grubunuzun kilo ortalamasını biraz artırıcam sanırım, bunun için üzgünüm(
Boyum 1,64 kilom 89,9!!!
Ekim sonunda 105,5 kg idim. Diyetisyen kontrolünde bu kiloya ulaştım, daha bi fırın ekmek daha var önümde!!
Ama sizlerle, menüleriniz ve eğlenceli diyaloglarınızla çok iyi motive olacağımı düşünüyorum.
Ben yine diyetisyen kontrolünde klasik 6 öğünle devam edecem izninizle, hem ben sizler kadar az yemiyorum, günde 1400-1500 kcal alıyorum
Belki sizinle takılırken, size benzer de ben de az yerim
Bu arada 29 yaşındayım, evliyim, 2,5 yaşında bi kızım var...
Çok uzun konuştum yahu
Çok tşk ederimBu guzel dusuncelerin beni cok mutlu etti:) tabi ki katilabilirsin bu grubun tatlislari arasina:)
bende gecen yil martin sonlrinda yani tam da bu zamanlarda baslamistim diyete 89.9 ile:)))
bence istesen cok hizli verirsin ama eger kilo vermen yavasladiysa ara ogunleri cikarmanai tavsiye ederim. cunku ekimden beri yapiyomussun vucudun farkli seyler gormek istiyodur artik:)
bilgisayara gecince ekleyecegim listeye:)
Bi kere kahvaltisini deneyip seni ne kadar tok tutabildigine bak bence:) 4-5 saat idare ederse devam et arkasi geliyo. Ama dedigin gbi simdilik listene devam et bakalim vucudun degisiklik isteyince once ara ogunleri cikarirsin sonra karataya gecersin yani adim adim ilerlemis olursun:)Çok tşk ederim
Diyetisyenin verdiği listeye çok sıkı uyamadım hiç, yine de verdim nasıl olduysa..
Yakın bi zamanda bir iki detoks uyguladım, aman aman bi başarı da elde edemedsoon
Siz de sanırım Karatay yapıyorsunuz. O kadın da iyi hoş, çok doğru söylüyo ama ben yapamam gibi geliyo.
Bu ara gene bi normale döneyim de, sonra Dediğiniz gibi ara öğünleri çıkarmayı deneyebilirim..
Tekrar teşekkürler..
Çok sevinirim, tşk ederim...Bi kere kahvaltisini deneyip seni ne kadar tok tutabildigine bak bence:) 4-5 saat idare ederse devam et arkasi geliyo. Ama dedigin gbi simdilik listene devam et bakalim vucudun degisiklik isteyince once ara ogunleri cikarirsin sonra karataya gecersin yani adim adim ilerlemis olursun:)
Bende karatay yapiyorum evet menuleri de incelersin baslamaya karar verdiginde:)
Hosgeldin canim bende hizli bi giris yaptim buraya hic yabancilikta cwkmedimKızlar selamlar...
Çok samimi ve tatlı bi grupsunuz
TurkıshCandy sen tam bi adminsin; şefkatli, otoriter...
Rabia1558 sen çok tatlısın, aslında tam olarak hepimizi yansıtıyorsun... Diyete kararlı bi şekilde Başlıyor, iyi gidiyor, bozuyor, bu duruma sinir oluyor, sonra yeniden başlıyorsun.. Çok yakın gördüm seni kendime
Btlbetül sen de çok eğlencelisin, bayıldım sana...
Ve diğer kızlar hepiniz harikasınız...
Sizi takip etmek çok zevkli
Müsaadenizle ben de aranızda olmak istiyorum...
Gerçi grubunuzun kilo ortalamasını biraz artırıcam sanırım, bunun için üzgünüm(
Boyum 1,64 kilom 89,9!!!
Ekim sonunda 105,5 kg idim. Diyetisyen kontrolünde bu kiloya ulaştım, daha bi fırın ekmek daha var önümde!!
Ama sizlerle, menüleriniz ve eğlenceli diyaloglarınızla çok iyi motive olacağımı düşünüyorum.
Ben yine diyetisyen kontrolünde klasik 6 öğünle devam edecem izninizle, hem ben sizler kadar az yemiyorum, günde 1400-1500 kcal alıyorum
Belki sizinle takılırken, size benzer de ben de az yerim
Bu arada 29 yaşındayım, evliyim, 2,5 yaşında bi kızım var...
Çok uzun konuştum yahu
Hepsini mi okuyacaksin canimm:) ne kadar isteklisin:)Çok sevinirim, tşk ederim...
Şimdi de geçmişi okuyorum, çok hoşsunuz ya...
:) ohh aciktim vallaKizlar aksam menumude yazim bu arada,valla yazmadan edemiom
2 yemej kasigi barbunya
2 yenek kasigi tavuk sote ve 1 koca kase ev yogurdu
Ben hep açım canim:) ohh aciktim valla
Bugun bi abur cubur krizini atlattim ki sormaa basardimBen hep açım canim
Aramiza hosgekdin canim daha once basardin demek:)Merhabalaaar iyi aksamlar sevgili topik sakinleri
Ben once kendimi tanitayim . Ben findik kurdu 19 yasinda sozluyum allah kismet ederse yaza nisanim bir sonraki sene dugunum var . 2013 yilinda bir hevesle 73 kilodan 54 kiloya kadar indim KK'nin destegini asla unutmam burdan cok guzel arkadasliklarda edindim . Universiteye hazirlanirken verdiklerimin hepsini geri aldim suan 71.5 kiloyum tekrar vermek istiyorum ama tek basima olmuyor destek gerek nisanimda incecik olmam gerek mayista kuzenimin dugunu var en azindan 10 kilo vermem gerekki elbise alabileyim boy 1.58 olunca en boy bir oluyor ve istedigin hicbir sey ustune olmuyor. Benide araniza alirsaniz cok sevinirim cok mutlu olurum
Kilo:71.5
Boy:1.58
Bugun bi abur cubur krizini atlattim ki sormaa basardim
Aramiza hosgekdin canim daha once basardin demek:)
Hem guzel bi sebebin hem de kendine inancin var umarim hedefine ulasirsin bizimle beraber:)
Ekleyecegim canim hosgeldin aramiza:)Tek basima yapamam eskisi gibi KK yardimiyla basarabilirim desteksiz motivasyonsuz olmuyo bu isler beni listeye eklersen eger cok sevinirimmm
O çok zor caHepsini mi okuyacaksin canimm:) ne kadar isteklisin:)