Ayran detoksu daha cok bozdurtuyo insana ya:/ brnce sadece saglikli beslenya bi dünyada ayranlı çorbamsı şey kaldı yarın işteyim bozmam nasılsa diyeti diye yarın yeniden yapcam ama
ne yedin bakimArtık kendime inanamıyorum neden böyle oldum BN +5 kilo görürüm rahat
bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdinEvet başlicam yarın tekrar of ya ustelik gecen hafta ne kadar guzeldi 68i görmüştüm ödüle bile göz koymuştum
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdumBidaha köfte yemicem mahvetti beni
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm
herkesi pataklamayi sen hakettinn:)))Guzellikler bebek gormeye gittigimiz arkadasin evindw 1 sigara boregi (kiymali)
1 minicik dilim sutlu tatli o kadar yedim aksam 1 kase yogurt ve4 tane lahana sarmasi yemekten sonra yarim elma ce 2 ceviz yedim
bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdin
Ay sagol canim benimmm bende cok seviyorum gercekten taniyomus gibi kizasim geliyo kacamak yaptiginizda hahaÜf sen ne tatlısın yaa
tanımadan bini sevmek ne tuhaf valla sevdiriyosun kendini
Olur bak sen beni bi güzel döversin bende hırs yapar kilo wermeye dev ederimFeraceli moralin bozulur ve motivasyonun artar hi
O zaman surekli moralini mi bozsak napsakbiz seninle bulusalum bi gun carsida
Bu hafta hemen hemen herkeste bi dusus var canim toparlicaz artik yeniden canini sikma yalniz degilsin:)yarın tartı günü ama ben iki günde dehset yedim 60 lardaydim yine 62 oldum ;( ;( ;-(
evet bi dovme gunu ayarlasak iyi olcakOlur bak sen beni bi güzel döversin bende hırs yapar kilo wermeye dev ederim
Ben yatıyorum 2 saatlik uykuyla ayaktayım bütün gün yarın kıyamet günüm olicakBu hafta hemenolica herkeste bi dusus var canim toparlicaz artik yeniden canini sikma yalniz degilsin:)
evet bi dovme gunu ayarlasak iyi olcak
Iyi uykular canim yarin kiyamet degil milat olsun:)Ben yatıyorum 2 saatlik uykuyla ayaktayım bütün gün yarın kıyamet günüm olicak