Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lahanalar işe yaramış hıı72.4 kg
tebrikler canım:)
1.4kg gitmisss yuppy 64.1 haftaya gelsin 63 Eki Görüntüle 1465430
zorlarsın bence birinciliği çünkü hemen hemen herkes yerlerdevalla ben bu hafta sonu hiç bozmadım
geçen hafta 68
bugün 66.2
giden 1.8
bakalım birinciliği alabilecek miyim
dünkü menüm
sabah
2 yumurta+peynir+zeytin+çökelek salatası
maydanoz çayı+birer çay kaşığı tahin pekmez ve bal
öğlen
kahvaltıyı geç yaptığım için yok
akşam
birkaç parça tavuk haşlama+zeytin salatası
.
başlangıca dönüş hıı. benimde pek farkım yok gerçi +1100Yaaaa bu hafta sonu manti günleri vardi, benide görevli olarak cagirdilar, tabi mantinin yaninda 6 cesit börek, cig köfte ve herhalte 10 cesti Tatli vardi böyle yerlere hic girmemek lazim, vallah ctesi pazar cok cok cok fena bozdum, moralim cok bozuk, bu Sabah itibariile 74.... yine eskiye dönüyorum, gerci zaten pek fazla vermemistim ama olsn bugünden sonra radikal degisimler olacak, gercekten cok bozuldum, bu kilolar beni böyle üzemez!
en az alan sensin heralde canım herşeye rağmen
Gunaydinlar bayanlar, bende kendimden utanarak kilomu yazayim, 74,6kg tum emeklerim cop oldu bir haftada, kendimden utaniyrum stresten yedikce sistim resmen,
Bugunden itibaren Karatay diyetine başliyorum ekmek, hamurişi, şeker yok, gunde iki ogun yicem Karatay yapanlarinda tavsiyesini almak isterim acikcasi.
en çok ikinize şaşırdım hatunlar. Kilo almışım 4 kiloooo
lahanalar işe yaramış hıı
olsuuunn zaten lahanayı tam yapıp 3 kilo versen de bıraktıgında yaklaşık 1 kilosunu geri alacaktın canım bu kürler böyle:)cuma günü 71 olduydum oysaki....
evettt bu sevilayı görelim işte:)))birsevgi
Tamam canim seni takip edeyim ben,
Hep sikinti ve stresten oldu söz vericem yine ben 90lardan indim 3-5 kilo kala pes edemem.
Çok pissss hırs yaptımlahanalar işe yaramış hıı
tebrikler canım:)
zorlarsın bence birinciliği çünkü hemen hemen herkes yerlerde
başlangıca dönüş hıı. benimde pek farkım yok gerçi +1100
en az alan sensin heralde canım herşeye rağmen
en çok ikinize şaşırdım hatunlar
başlangıç kilolarından daha fazlasınız şuan bak çok pis
hemmmeennn düzeliyosunuz bende düzeldim 2 gündür şu artılardan kurtulalım
sevilaycım benim menüleri takip edebilirsin ben de karatay yapıyorum. berna da karatay yapıyo:)
Şaka yap yap sen bn hormon ilacı kullandım onun etkisi olabilir adet olamıyorum oda olabilir eee her kesin bünyesi farklı bnde çoook yedim miştimFeraceli
Naaptin kuzum sen, 4 kg almakicin ne yaptin merak ettim acikcasi haftaici borek corek ne varsa yemisim, buna ragmen 1.5kg farketti.Hamilemisin kiz yoksa.
sende toparlan hemeennnnnnkılom 83,6
sende toparlan hemeennnnnn
Günaydın
Hala aynı kg dayım neden hiç eksilemiyorum sabit kaldım 65 te