yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Ben spora oglum uc aylikken basladim yuruyus yaparak illaki agir egzersizlere gerek yok 6aya kadar agir yapinca resmen dikislerim agriyodu

Evet canım bende tip 2 diyabetim eğer hamile kalırsam çocuğuma gecicek genlerim ona asla geçmesini istemiyorum o yüzden kilo vermek istiyorum Hakkı'mızda hayırlısı
Aminn canimmm
ama zayif falan durmuyorum yani, fazlaliklar tasiyo ordan burdan=)) 2 sene once iyi kilo vermistim, brazil butt lift yapip neredeyse hic karbonhidrat yemeyerek. O zaman baya baya inceydim iste.
vucut yapisiylada alakali demekki mesela senjn belin 70 mis benimde 68 oysa ben 64,6 kilo boy 174
uzun zamandir hibiskus vazgecilmezim canim cok severek iciyorumm

Nasil birseymis selvosum bu yumurta diyeti ben yumurtayi cok severim:KK70:

Ben hamileligimde karatay yaptim doguma76ile gittim bi baktim cikinca 83lerdeyim inanamadim spinalin etkisi tabi sislik o moralle oglumda emmek istemedi gece bile uc kisi ugrastik syrekli reddediyordu o wmmedikce syt azaliyirdu o emsin diye ben neler yedim sonuc 3.ayda7.aydada greve girip az cektirmedi bana simdide yapisik geziyir zirt pirt emmek istiyor
O piskoloji bambaska birsey o emdi mamaya gecmedik ya yeter bana ben bu kilolari illaki veririm
ben oluyorum 5.ayda ria taktirdim onunla birlikte olmaya basladim
yollarim.sana bitanem

Günaydın kızlar bende şimdi doktordan geldim boyun fıtığım varmış :KK61:spor yapmam yasaklandı:KK43:sadece yürüyüş yada yüzme ben Nasıl kilo vericem hadi verdim diyelim ya vücudum sarkarsa çok kötüyüm moralim sıfır:KK61:
tempolu yurursun canim stres yapma cok gecmis olsun

supersinnn

Ben yaklaşık 5ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum 68le doğuma girdim doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum. Şu anda 58 59 bandında gidip geliyorum :) çok aşırı yemek yiyorum hamur işi tatlı aklınıza ne gelirse. Kendime engel olmak istiyorum. Emziriyorum da bu arada. Hedefim 54 kilo olmak . Bebek dolayısıyla evden çıkıp da spor yapmam şu anda imkansız görünüyor. Evde spor yapanlar neler yapıyorsunuz. Benim durumumda olanlar fikir verebilirseniz çok sevinirim :KK49:
evde jilian micheals 30 days shreed yapabilirsin veya ebrusalli 3k. Pilates lastigi ve cember almalison bide agirlkk topun varmis zaten

5 Ocak Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk 60'+ Jessıca smıth 10'+bölgesel 15'=85'
2. Selvos88= 150 dakika( pilates+yuruyus+tibet+bolgesel egzersiz)

Aminn canimmm

vucut yapisiylada alakali demekki mesela senjn belin 70 mis benimde 68 oysa ben 64,6 kilo boy 174
uzun zamandir hibiskus vazgecilmezim canim cok severek iciyorumm

yollarim.sana bitanem

tempolu yurursun canim stres yapma cok gecmis olsun

supersinnn

evde jilian micheals 30 days shreed yapabilirsin veya ebrusalli 3k. Pilates lastigi ve cember almalison bide agirlkk topun varmis zaten
Tamam canim bekliyorum
Dikişlerden dolayi tehlikeli diye biliyorum özellikle de karın hareketleri Allah korusun fitik falan olabilir. O sebepten bekledim bukadar.
aa evet arkadssim yasadi malesef gobek fitigi oldu sonra buyudu tekrar kestiler yerine yapay birsey diktiler filan mesakatli is degmez

3.kriztanem=30 dk
4.derman= 60 dk kardiyo

Dikişlerden dolayi tehlikeli diye biliyorum özellikle de karın hareketleri Allah korusun fitik falan olabilir. O sebepten bekledim bukadar.
Normal dogumdada sezaryandada ilk 6 ay karin egzersizi yapilmamaliymis

Tamam canim bekliyorum
aa evet arkadssim yasadi malesef gobek fitigi oldu sonra buyudu tekrar kestiler yerine yapay birsey diktiler filan mesakatli is degmez

Aynen. Benim kardeşim doktor daha doğrusu tipi yeni bitirdi. Ben yapmak istiyordum spor kardeşim kesinlikle bekle abla dedi. Göbek ten fitik atar birdaha keserler uğraş dur ondan sonra dedi . Gözümü korkuttu iyice :)

5 Ocak Spor Yapanlar Listesi 1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk 60'+ Jessıca smıth 10'+bölgesel 15'=85'
2-krizantem3= 30dk
3-erigim=45dk leslie

5 Ocak Spor Yapanlar Listesi 1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk 60'+ Jessıca smıth 10'+bölgesel 15'=85'
2-krizantem3= 30dk
3-erigim=45dk leslie
Kuzum son liste bu degil bi onceki sayfada sn bildirimi derman yapti

3.kriztanem=30 dk
4.derman= 60 dk kardiyo
5.erigim=3mile leslie=45dk

Selvos88 Selvos88 sagol cnm duzelttim

Selvos gel bizim takima soz bir aya kalmadan hamilesin :KK70: 5.hamilemizde by sabah tescillendi takimi actim acali zayifliycam diye gelip hamile kalip aramizda devam ediyorlar:KK70: ne bereketliymis

Ben de sağlıkçıyım biliyorum ama yine de yapıyorum işte, göbeğimi gördükçe sinirim bozuluyor

Selvos88 Selvos88 Can'ım ben de pilatese başlıcam eksik malzemeler vardı sipariş ettim kargoya verilmiş onları bekliyorum, sabah kardio akşam da pilates veya barre yapıcam. Ebru şallı videoları var elimde sen 3k yapıyorsun galiba... Nasıl sence memnunusun fark çok oldu mu ya da ne zamandır yapıyorsun? 21 günde incelle başlamayı düşünüyorum ben bakalım... Bu arada blogilates var bilmiyorum duydunuzmu hiç onun videoları da çok güzel... Hatta sitesinde yeni video paylaşmış direk göbek çalıştırıyor çok güzel ama, sezeryan olalı hemüz 4 ay olduğu için gözüm kesmedi pek... Bu ay zumba Leslie ve jessica yaptım programımı... Önümüzdeki ay inşallah focus t25 ve yine pilates-barre yapayım diyorum... Birde befit de 90 Day channel var, dikkatimi çekti Nasıl acaba??

Öyleyse 1ay daha doldurmadan karın egzersizine baslamam. Squat falan yapmak istiyorum özellikle popoyu daha diklestirmek istiyorum birde daha sıkı olmak için.
Ebru salli skinny jeans yap o zmaan sen
Selvos88 Selvos88 sagol cnm duzelttim

Selvos gel bizim takima soz bir aya kalmadan hamilesin :KK70: 5.hamilemizde by sabah tescillendi takimi actim acali zayifliycam diye gelip hamile kalip aramizda devam ediyorlar:KK70: ne bereketliymis
hahaha ne is bu erigim :-) ben bu ayda hamile.kalmazsam sizin takimda takilcam bi sure :-) bi bakiomussjn kkda yayiliomus bu durum kadinlar gelip 10. Takimda adak adiomus falan :-)

Selvos88 Selvos88 Can'ım ben de pilatese başlıcam eksik malzemeler vardı sipariş ettim kargoya verilmiş onları bekliyorum, sabah kardio akşam da pilates veya barre yapıcam. Ebru şallı videoları var elimde sen 3k yapıyorsun galiba... Nasıl sence memnunusun fark çok oldu mu ya da ne zamandır yapıyorsun? 21 günde incelle başlamayı düşünüyorum ben bakalım... Bu arada blogilates var bilmiyorum duydunuzmu hiç onun videoları da çok güzel... Hatta sitesinde yeni video paylaşmış direk göbek çalıştırıyor çok güzel ama, sezeryan olalı hemüz 4 ay olduğu için gözüm kesmedi pek... Bu ay zumba Leslie ve jessica yaptım programımı... Önümüzdeki ay inşallah focus t25 ve yine pilates-barre yapayım diyorum... Birde befit de 90 Day channel var, dikkatimi çekti Nasıl acaba??
ebru salli 3k dan ben cok memnunum videobittiginde kendimi cok iyi hissediyorum kesinlikle yapmalisin kilo aldim esim dahil cevredeki herkes halami zayifliosun diyo cunku inceliyorum

X