Şekerim aşmışsın kendini bakıyorum da :)25 subat spor yapanlar
1.derman = 60 dk kardiyo 200 mekik 1000 ip atlama
Ben hep böyle yapıyorum içerik yazamıyordum canım bugün yazayım dedim kaç kilon oldun canimŞekerim aşmışsın kendini bakıyorum da :)
Hımm genelde 45 dk kardio yazıyordun da o yüzden dedim... Valla kilom akşam aç yatarsam 79 .3 78.9 çıkıyor tok yatarsam 81 E kadar yolu var... Mens olmadığımız için çok etkiliyor hemen şişiyorum, hala tık yok bende. Sende durum nasılBen hep böyle yapıyorum içerik yazamıyordum canım bugün yazayım dedim kaç kilon oldun canim
Bende de yok doktora gitmeyi düşünüyorum belki ilaçla olurumHımm genelde 45 dk kardio yazıyordun da o yüzden dedim... Valla kilom akşam aç yatarsam 79 .3 78.9 çıkıyor tok yatarsam 81 E kadar yolu var... Mens olmadığımız için çok etkiliyor hemen şişiyorum, hala tık yok bende. Sende durum nasıl
Nerede zor mu 30 maxderman pazar günü max 30 a başlıyoruz sende gelsene, hemen indir başla güzel yarış ortamı oluştu ne dersin
canım senin boy kac? ben 62 kiloyken 38 giyiyordum simdi 58.7 yim 36 giyiyorum boyum kısa gerci benim 151.Evet Canım ama 38 bedene sığıyorum
Valla Can'ım bugün ilk videoyu yaptım Bi dememe amaçlı ama zordu evet yalnız bırakmıcam yaptıkça kondüsyon kazanıcam hep aynı şeyleri yapmaktan vücut tepki vermiyor artık, bi yerden sonra bi tık üste çıkmamız gerekiyor... Ha birde aynı hareketlerin kolay kısmı da var Shaun t modifiye yapmış, ekranı ikiye bölmüş sağ tarafında kolay olan var. Ben şimdilik onu takip ederim, hareketler peşpeşe arkasından atlı kovalıyor sanki soluk soluğa kalıyorsunNerede zor mu 30 max
1.62 cm Canım ben ağırlık sporu yapıyorumcanım senin boy kac? ben 62 kiloyken 38 giyiyordum simdi 58.7 yim 36 giyiyorum boyum kısa gerci benim 151.
oo hayırlı olsun canım evet ilk kez yapınca ağrı olması normal kas gevşetici kullanmanda zarar yoksa mutlaka alMiyav_su geldi alet bugün yaptım ağrı oldu valla sanırım ilk kullandım diye resim atarım sana birazdan
Resim yükleyemedim canım elinle tekerlekli ileri geri yapıyorsun kolay fittins diye geciyoroo hayırlı olsun canım evet ilk kez yapınca ağrı olması normal kas gevşetici kullanmanda zarar yoksa mutlaka al
Gördüm canım ben onu onlıne avın kataloğuna baktımResim yükleyemedim canım elinle tekerlekli ileri geri yapıyorsun kolay fittins diye geciyor