Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yapıyorum canım çocuklarla uğraşıyorum kv hasta yemek yapıp gönderiyorum bu hafta verdim sanırım pazartesi tartilacagimderman canım nasılsın neler yapıyorsun
hadi inşallah canım vermişsindir geçmiş olsunSpor yapıyorum canım çocuklarla uğraşıyorum kv hasta yemek yapıp gönderiyorum bu hafta verdim sanırım pazartesi tartilacagim
Sen nasılsın canım işler nasilhadi inşallah canım vermişsindir geçmiş olsun
Daha sezon açılmadı bu ayın 17 bekliyoruz işteSen nasılsın canım işler nasil
İnş iyi olur senin için kaç kilo oldunDaha sezon açılmadı bu ayın 17 bekliyoruz işte
Can'ım nasılsın naptın kilo işlerini?
Daha tartilmadim aylık tartıliyorum artık dışarı çıkıyorum tüm komşularım nasıl zayifsin nasıl erittın göbeğini diyorlar bende hissediyorum zayifladigimi ama korkuyorum tartilmaktan hep aynı geliyorum zencefil tarçın zerdeçal yoğurt karışımı yapıyorum haftada iki kez ise yaradi birazCan'ım nasılsın naptın kilo işlerini?
Sen inceliyorsan ki bunu en basit kıyafetlerinden anlarsın tartıdaki rakam çok önemli değil bence.. Spor yaptığın için aynı Zaman'da kas ta yapıyorsun ve doğal olarak tartıda öyle çıkıyor olabilir.. Bence kilo vermede en önemli ölçüt kıyafet bedeni düşmesi ve ölçümler...Merhaba uijk
Daha tartilmadim aylık tartıliyorum artık dışarı çıkıyorum tüm komşularım nasıl zayifsin nasıl erittın göbeğini diyorlar bende hissediyorum zayifladigimi ama korkuyorum tartilmaktan hep aynı geliyorum zencefil tarçın zerdeçal yoğurt karışımı yapıyorum haftada iki kez ise yaradi biraz
Haklısın canım bugün 50 puanlık diyete geçtim bakalım nasıl olacak ben 15 kilo vermiştim bu diyetle şimdi durdu kilom bende bunu yapmaya karar verdimSen inceliyorsan ki bunu en basit kıyafetlerinden anlarsın tartıdaki rakam çok önemli değil bence.. Spor yaptığın için aynı Zaman'da kas ta yapıyorsun ve doğal olarak tartıda öyle çıkıyor olabilir.. Bence kilo vermede en önemli ölçüt kıyafet bedeni düşmesi ve ölçümler...
O Nasıl bişeymiş 50 puanlık diyet? Bahsetsene birazHaklısın canım bugün 50 puanlık diyete geçtim bakalım nasıl olacak ben 15 kilo vermiştim bu diyetle şimdi durdu kilom bende bunu yapmaya karar verdim
Google 50 puanlık diyet yaz canim çıkıyor puan listesi herseyin bir puanı var günlük 50 alırsan zayifliyorsun Protein ağırlıklı onlar sıfır puan sınırsız yiyorsun canım ben bir hafta yapıp iki gün ara verip tekrar bir hafta yapacağımO Nasıl bişeymiş 50 puanlık diyet? Bahsetsene biraz