yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Kızlar gunaydin:KK36: dün ben de jillian a başladım ama bugün comelemiyorum bile nasıl yapicam bilmiyorum siz de böyle oldu mu ilk basldiginizda?:rolleyes:
Bende pert oldum canım çok zor birde hızlı hızlı yapıyorlar kalpten gitmedim iyi kaç kilosun

Selamün aleyküm kızlar
derman derman Miyav_su Miyav_su M Metebatur ya ben dün o videoyu açtım aman allahım yapamadım ya 10 dakikayı bile dolduramadım
Halbuki pilateste en zor hareketleri bile yapıuorum onu yapamadım
Bide o acaip kilo verdirir ben böyle kalayım istiyorum. Düşünün 10 dakikayı dolduramadım sonra tartıldım 200 gram vermişim çok komik ya:))

Selamün aleyküm kızlar
derman derman Miyav_su Miyav_su M Metebatur ya ben dün o videoyu açtım aman allahım yapamadım ya 10 dakikayı bile dolduramadım
Bide o acaip kilo verdirir ben böyle kalayım istiyorum. Düşünün 10 dakikayı dolduramadım sonra tartıldım 200 gram vermişim çok komik ya:))
Hangi video canım o Zaman baya etkisi var tatlım devam et asla bırakma

Selamün aleyküm kızlar
Hahaha week 1-Day 1 olanı yaptın demi kaylanın, zaten hareketler zor birde geçişler hızlı, mutlaka yüksek kondüsyon lazım... Bi gün bende yapar bitiririm İnşaşşah bbg yi:)

Ben 5 haftadir bbg yapiyorum sizin de kesfetmenize cok sevindim. Bence ideal kilonuzun ustunde olsaniz da yapabilirsiniz bu arada, alistira alistira baslarsiniz.
İdeal kilomun 20 kilo üstündeyim olmaz sanırım, obez sınırında olmadığı sürece yapılabiliyormuş gerçi ama ...

Selamün aleyküm kızlar
Canım bendé yapamadım bir tane açtım oldum 20 dk yaptım biri vardı kolay onu kaydettim onu yapacağım

Hepsi aynı derecede zor evet senin dediğinı bacaklarımı hissetmiyorum sen ne yapıyorsun şimdi bana kolay birsey öner
Sen şimdi jillıean mı yaptın yoksa kaylamı onu anlamadım? Bende kilo fazla senin gibi değilim en Bi 10 kg vermem lazım onlara geçebilmek için, spora başladığımdan beri 3,5 aydır zumba-Leslie yapıyorum arada jessıca çok nadir. Ama biraz değişiklik yapmam lazım bünyeyi şaşırtmak için... Sen vazgeçmiceksin, hemen ilk denemede zor diye bırakmıcaksın. Sen şuan hepsini yapabilirsin sadece 5 kg fazlan var. İster focus t25 yap ister jıllean ister kayla istersen de be-fit kanalında yüzlerce çalışmadan herhangi Biri...başta biraz zor gelebilir ama burakmıcaksın, pes etmiceksin... Aylardır aynı tempoda çalıştığın için vucüt attık tepki vermiyor olabilir,hep aynı tempoda yaptığın için de bu tür sporlarda zorlanıyorsun

Sen şimdi jillıean mı yaptın yoksa kaylamı onu anlamadım? Bende kilo fazla senin gibi değilim en Bi 10 kg vermem lazım onlara geçebilmek için, spora başladığımdan beri 3,5 aydır zumba-Leslie yapıyorum arada jessıca çok nadir. Ama biraz değişiklik yapmam lazım bünyeyi şaşırtmak için... Sen vazgeçmiceksin, hemen ilk denemede zor diye bırakmıcaksın. Sen şuan hepsini yapabilirsin sadece 5 kg fazlan var. İster focus t25 yap ister jıllean ister kayla istersen de be-fit kanalında yüzlerce çalışmadan herhangi Biri...başta biraz zor gelebilir ama burakmıcaksın, pes etmiceksin... Aylardır aynı tempoda çalıştığın için vucüt attık tepki vermiyor olabilir,hep aynı tempoda yaptığın için de bu tür sporlarda zorlanıyorsun
Eşim ve oğlum hastaydi aksam yapacağım tsk ederim canım inş böyle yaparak veririm sütüm olduğu için kilolu fazla geliyor diyorum yoksa goruntum zayif

Eşim ve oğlum hastaydi aksam yapacağım tsk ederim canım inş böyle yaparak veririm sütüm olduğu için kilolu fazla geliyor diyorum yoksa goruntum zayif
Evet sen zayıfsın aslında çok takma,bende program değiştirmeye karar verdim 3-3,5 aydır hep aynı yeni farkediyorumo_O t25 E başlayayım diyorum en azından Bi denicem, gerçi videolarda kolay versiyonu da var yapılmıcak bişey değil. Her ay farklı Bi program uygulayacam, bakalım faydası olacak mı? Ve kayla ıtsınes de yapıcam ardına... Ölçü ve kilo alıcam bir ay sonra karşılaştırmak amaçlı, hadi bismillah:KK66:

Hahaha week 1-Day 1 olanı yaptın demi kaylanın, zaten hareketler zor birde geçişler hızlı, mutlaka yüksek kondüsyon lazım... Bi gün bende yapar bitiririm İnşaşşah bbg yi:)
Eveeettt o işte anam o ne öyle tavşan gibi zıplıyor:))

X