- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Bence yaparsın sakın vazgeçmeBana da zor geldi baya canım.
Şimdi ilk günü yapcam bakalım tamamlayabilecek miyim yazarım size nasıl geçtiğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yaparsın sakın vazgeçmeBana da zor geldi baya canım.
Şimdi ilk günü yapcam bakalım tamamlayabilecek miyim yazarım size nasıl geçtiğini
Google'a "kayla itsines bbg pdf" yazarsaniz ilk cikan noholita diye bir sitede beslenme programinin da egzersiz programinin da pdf'leri var.bende baktım bulamadım.
Ilk baslarda zorlansaniz da pes etmeyin. Ben cok zorlanmistim sahsen ama 1-2 hafta icinde kondisyonum artti, hareketleri cok daha kolay yapabilir oldum.Bana da zor geldi baya canım.
Çok iyi tebriklerIlk baslarda zorlansaniz da pes etmeyin. Ben cok zorlanmistim sahsen ama 1-2 hafta icinde kondisyonum artti, hareketleri cok daha kolay yapabilir oldum.
A.slm ben sanki senin avatarı Bi yerden hatırlıyorum:) neyse kalça ve basenden şikayetin varsa o bölgeye yönelik çalışabilirsin, yine 30 dk lık kardio arkası(YouTube'da 30 mınute cardio yazınca zilyon tane çıkıyor) 30 dk bölgesel çalışabilirsin... Brazil butt lift tam senlik mesela, programlı Bi şekilde çalışıyorsun internetten torrent olarak indirebilirsin, programı uygularsan bana teşekkür edeceksin
Peki ölçüm yaptın mı ya da kaylanın istediği gibi her hafta fotoğraf falan, karşılaştırma amaçlı, nasıldı yani sonuç?Ilk baslarda zorlansaniz da pes etmeyin. Ben cok zorlanmistim sahsen ama 1-2 hafta icinde kondisyonum artti, hareketleri cok daha kolay yapabilir oldum.
Daha önce yine senle konuşmuştuk ordan aklında kalabilir...A.slm ben sanki senin avatarı Bi yerden hatırlıyorum:) neyse kalça ve basenden şikayetin varsa o bölgeye yönelik çalışabilirsin, yine 30 dk lık kardio arkası(YouTube'da 30 mınute cardio yazınca zilyon tane çıkıyor) 30 dk bölgesel çalışabilirsin... Brazil butt lift tam senlik mesela, programlı Bi şekilde çalışıyorsun internetten torrent olarak indirebilirsin, programı uygularsan bana teşekkür edeceksin
Okudum yazdıklarını iyi yapmışsın vücudu bazen şaşırtmak lazım umarım bununla hızla kilo verirsin tatlımMiyav_su nasılsın Program değiştirdim her yerim tutuldu anam ne zormuş
5. haftaya basladim bugun, su ana kadar belden ve kalcadan 2ser cm inceldim. Oncesi fotografi cekmedim ama sonrasi icin fotograf eklerim bu haftanin sonunda. Profilimi izlemeye alirsaniz ordan paylastigim fotograflari gorebilirsiniz.Peki ölçüm yaptın mı ya da kaylanın istediği gibi her hafta fotoğraf falan, karşılaştırma amaçlı, nasıldı yani sonuç?
Bende yorgun 65 dk yaptım yaptıkça yapasim geldi zordu ama eğlenceli sen nasıl oldunderman iyiyim canım benim sen nasılsın
Çok zor takip etmek çok hızlılarIlk baslarda zorlansaniz da pes etmeyin. Ben cok zorlanmistim sahsen ama 1-2 hafta icinde kondisyonum artti, hareketleri cok daha kolay yapabilir oldum.
İyim bende bugün yürüyüşe çıktım pişman oldum soğukta üşüdümBende yorgun 65 dk yaptım yaptıkça yapasim geldi zordu ama eğlenceli sen nasıl oldun
Zayiflayacaz diye kendimizi helak ediyoruz. bende hamlamisim ne zor zayıflamak günaydın canimİyim bende bugün yürüyüşe çıktım pişman oldum soğukta üşüdüm
Aynen alırken hop diye alıyoruz verirken dilendiriyor bizigünaydın CanımZayiflayacaz diye kendimizi helak ediyoruz. bende hamlamisim ne zor zayıflamak günaydın canim
Bir kavanoz nutella ye hem al bir kilo bir kiloyu 4 aydır vermek için uğraşıyorumAynen alırken hop diye alıyoruz verirken dilendiriyor bizigünaydın Canım