yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Selam M Metebatur ..

Bende bölgesel incelmek istiyorum basen ve kalça günde 45 dk pilates yapıyorum..

Sen baya araştırma içine girmişsin pilates hakkinda ne düşünüyorsun?
A.slm ben sanki senin avatarı Bi yerden hatırlıyorum:) neyse kalça ve basenden şikayetin varsa o bölgeye yönelik çalışabilirsin, yine 30 dk lık kardio arkası(YouTube'da 30 mınute cardio yazınca zilyon tane çıkıyor) 30 dk bölgesel çalışabilirsin... Brazil butt lift tam senlik mesela, programlı Bi şekilde çalışıyorsun internetten torrent olarak indirebilirsin, programı uygularsan bana teşekkür edeceksin :KK24:

Ilk baslarda zorlansaniz da pes etmeyin. Ben cok zorlanmistim sahsen ama 1-2 hafta icinde kondisyonum artti, hareketleri cok daha kolay yapabilir oldum.
Peki ölçüm yaptın mı ya da kaylanın istediği gibi her hafta fotoğraf falan, karşılaştırma amaçlı, nasıldı yani sonuç?

Kadin çok hızlı yapıyor yetisemedim çok yorucu niye kilo veremedigm anlasiliyor ben Kolay yapiyormsum

A.slm ben sanki senin avatarı Bi yerden hatırlıyorum:) neyse kalça ve basenden şikayetin varsa o bölgeye yönelik çalışabilirsin, yine 30 dk lık kardio arkası(YouTube'da 30 mınute cardio yazınca zilyon tane çıkıyor) 30 dk bölgesel çalışabilirsin... Brazil butt lift tam senlik mesela, programlı Bi şekilde çalışıyorsun internetten torrent olarak indirebilirsin, programı uygularsan bana teşekkür edeceksin :KK24:
Daha önce yine senle konuşmuştuk ordan aklında kalabilir...

15 gündür pilates yapıyorum baya fark etti ama dahada sıkılaşmak istiyorum diyetle birlikte..

Tavsiyen için teşekkürler. Mutalaka deneyeceğim...

Peki ölçüm yaptın mı ya da kaylanın istediği gibi her hafta fotoğraf falan, karşılaştırma amaçlı, nasıldı yani sonuç?
5. haftaya basladim bugun, su ana kadar belden ve kalcadan 2ser cm inceldim. Oncesi fotografi cekmedim ama sonrasi icin fotograf eklerim bu haftanin sonunda. Profilimi izlemeye alirsaniz ordan paylastigim fotograflari gorebilirsiniz.

1"]25 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1- Metebatur=60' (Jenny ford+Jessıca 1 mile turkey). 2-miyav_su = 2 saat yürüyüş+1 saat Kardio+1 saat ağırlık:240 dk
3.maviyeşil =30dk zumba 30 dk kardiyo
4.derman=65 dk çeşitli spor Videoları eşliğinde spor

Kızlar gunaydin:KK36: dün ben de jillian a başladım ama bugün comelemiyorum bile nasıl yapicam bilmiyorum siz de böyle oldu mu ilk basldiginizda?:rolleyes:

X