Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana demek istedim ama işte bunların hepsi yalan bundan önce altın çilek vardı birara 5 bir yerde çay sen beslenmeni düzeltmezsen hayatına hareket katmazsan olmazBasın sağ olsun canım @goji bery de ise yaramadı zayiflatiyor canım hepsi para tuzagi
Resme bayıldımEki Görüntüle 1748860 İyi geceler hanimlar
Ben zaten kaliteli besleniyorum canm zararlı hiçbir madde vucuduma giremez gojibery bir unuttu oda fos çıktıBen sana demek istedim ama işte bunların hepsi yalan bundan önce altın çilek vardı birara 5 bir yerde çay sen beslenmeni düzeltmezsen hayatına hareket katmazsan olmaz
Ben zaten kaliteli besleniyorum canm zararlı hiçbir madde vucuduma giremez gojibery bir umuttu oda fos çıktıBen sana demek istedim ama işte bunların hepsi yalan bundan önce altın çilek vardı birara 5 bir yerde çay sen beslenmeni düzeltmezsen hayatına hareket katmazsan olmaz
bende yazayım o zaman dün yaptığım spor 10 dk ısınma hareketleri 175 tane squat hareketleri 5 dk soğuma hareketleri yaklaşık olarak 30-45 dk spor yapıyorumgulverenp spor yapınca canım kendini ekle isteyen canim
Hoşgeldin Canım, zumbacı arkadaşım, Nasıl gidiyor beni hatırladığın mı? Seda :)
Evet evet bendim:)Bi oğlum daha oldu 4 ayı tamamladık bile.. 3 aydır aktif spor yapıyorum 20 kg fazlam var, hamile kaldığımda kilom faZlaydı aslında, bebekle Bi alakası yok bugün yine zumba yaptım, favori egzersizim bilirsinEvet hatırladım Seda :)
Ara sıra egzersiz ve zumba karışık yapmaya devam ediyorum Seda sen naspıyosun...
bebek bekleyen sen miydin. Yanlış hatırlamadıysam tabi :)
Canım spordan sonra hemen değiştirmen lazım atlet tsort vs yoksa insan hasta oluyor gerçekten.. Neyse üzüldüm, tekrar gelirsin inşallahkizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin
aslinda cok da dikkat ediyordum ama ben de anlamadim iyi olamiyorum insallah kendimi toparlayayim burdayimCanım spordan sonra hemen değiştirmen lazım atlet tsort vs yoksa insan hasta oluyor gerçekten.. Neyse üzüldüm, tekrar gelirsin inşallah
Evde yapsana canm ben evde yapıyorum gitme devam etkizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin