yaza fit girmek isteyenlerin topigi

FB_IMG_1453054674029.jpg
İyi geceler hanimlar

@unhappy love grubumaZa gel aylık kılı bildirimi yapıyorsun ve 30 dk günlük spor bende başarırsin bir coj kişi kilosunu verdi ben 80 den 65 düştüm doğum kilim gitti sıra sende

18 Ocak 2016

1. Metebatur = Leslie 4 mile süper walk=60' 350 kcal
2. miyav_su = 1 saat Kardio+1 saat ağırlık=120 dk
3. Mistik Kedi = cardio + focus alfa = 40 dk
4.derman= 40 dk kardiyo
5. kremsokola = 30 dk bacak+cardio = 30 dk

Basın sağ olsun canım @goji bery de ise yaramadı zayiflatiyor canım hepsi para tuzagi
Ben sana demek istedim ama işte bunların hepsi yalan bundan önce altın çilek vardı birara 5 bir yerde çay sen beslenmeni düzeltmezsen hayatına hareket katmazsan olmaz

Ben sana demek istedim ama işte bunların hepsi yalan bundan önce altın çilek vardı birara 5 bir yerde çay sen beslenmeni düzeltmezsen hayatına hareket katmazsan olmaz
Ben zaten kaliteli besleniyorum canm zararlı hiçbir madde vucuduma giremez gojibery bir unuttu oda fos çıktı

Ben zaten kaliteli besleniyorum canm zararlı hiçbir madde vucuduma giremez gojibery bir umuttu oda fos çıktı

kizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi:KK43: kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin:KK60:

Hoşgeldin Canım, zumbacı arkadaşım, Nasıl gidiyor beni hatırladığın mı? Seda :)

Evet hatırladım Seda :)

Ara sıra egzersiz ve zumba karışık yapmaya devam ediyorum Seda sen naspıyosun...

bebek bekleyen sen miydin. Yanlış hatırlamadıysam tabi :)

Evet hatırladım Seda :)

Ara sıra egzersiz ve zumba karışık yapmaya devam ediyorum Seda sen naspıyosun...

bebek bekleyen sen miydin. Yanlış hatırlamadıysam tabi :)
Evet evet bendim:)Bi oğlum daha oldu 4 ayı tamamladık bile.. 3 aydır aktif spor yapıyorum 20 kg fazlam var, hamile kaldığımda kilom faZlaydı aslında, bebekle Bi alakası yok:KK43: bugün yine zumba yaptım, favori egzersizim bilirsin :KK66:

kizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi:KK43: kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin:KK60:
Canım spordan sonra hemen değiştirmen lazım atlet tsort vs yoksa insan hasta oluyor gerçekten.. Neyse üzüldüm, tekrar gelirsin inşallah:KK43:

19 Ocak Spor Yapanlar LİSTESi 1-Metebatur=Zumba 60'+20' bölgesel=80'
2.derman = kardiyo 45 dk

Evde yapsana canm ben evde yapıyorum gitme devam et

X