yaza fit girmek isteyenlerin topigi

derman sürekli miyavsu ya seslenmen, topiği Birtek onun için açmış gibi davranman biraz abes oluyor, zaten katılım az olanlarda gidecek
Canım onunla tanistigimiz için bir de bugun hiç uğrama di o yüzden merak ettim ben öyle davranmiyirum tüm arkadaslarimla aynı mesafedeyim herkes ne sorarsa ne düşünürse cevap veriyorum canım sen memnun değil misin senin de hep adın geçiyor konuşmalarinda niye kaçın ki insanlar anlamadım.

Buradayım Can'ım yüzme işini hallettim inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum salı günüde yüzme ve spor salonuna

Ben de elim geldiğince yazıyorum valla zayifk
Buradayım Can'ım yüzme işini hallettim inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum salı günüde yüzme ve spor salonuna
Senin adına cok sevindim canım sahalara geri donuyorsun biraz azaldık yarın listeyi gguncelliyecegim

Elimden geleni yapıyorum sitede 9 yıllık üyeyim herkese söyledim calven yeni bir yarışma yaptı ya bazıları oraya gitti herhalde inş cogaliriz

Ben böyle şeylere takılmam kii zaten ben sürekli buralardayım, tek kişi üzerine yoğunlaşırsan katılım azalır diye demiştim, bilmem anlatabildim mi?

Ben böyle şeylere takılmam kii zaten ben sürekli buralardayım, tek kişi üzerine yoğunlaşırsan katılım azalır diye demiştim, bilmem anlatabildim mi?
Bir tek sen alındin canım boşver sporumuza bakalim iyi sporlar hepinizi seviyorum

15 ocak spor yapanlar listesi
1.derman = 45 dk kardio
2.erigim=60dk yuruyus+1mile leslie=75dk
3. kremsokola = 30 dk tum vucut fitness

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…