Canım onunla tanistigimiz için bir de bugun hiç uğrama di o yüzden merak ettim ben öyle davranmiyirum tüm arkadaslarimla aynı mesafedeyim herkes ne sorarsa ne düşünürse cevap veriyorum canım sen memnun değil misin senin de hep adın geçiyor konuşmalarinda niye kaçın ki insanlar anlamadım.derman sürekli miyavsu ya seslenmen, topiği Birtek onun için açmış gibi davranman biraz abes oluyor, zaten katılım az olanlarda gidecek
Buradayım Can'ım yüzme işini hallettim inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum salı günüde yüzme ve spor salonunaCanım onunla tanistigimiz için bir de bugun hiç uğrama di o yüzden merak ettim ben öyle davranmiyirum tüm arkadaslarimla aynı mesafedeyim herkes ne sorarsa ne düşünürse cevap veriyorum canım sen memnun değil misin senin de hep adın geçiyor konuşmalarinda niye kaçın ki insanlar anlamadım.
Senin adına cok sevindim canım sahalara geri donuyorsun biraz azaldık yarın listeyi gguncelliyecegimBuradayım Can'ım yüzme işini hallettim inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum salı günüde yüzme ve spor salonuna
Tamam Can'ım sağlık olsun ne diyelim ben bizim zayıflama takımına yazdımBen de elim geldiğince yazıyorum valla zayifk
Senin adına cok sevindim canım sahalara geri donuyorsun biraz azaldık yarın listeyi gguncelliyecegim
Bence de kendine ayrı bir topik aç bana seslenmesinden rahatsız oluyorsanEvet aslında bu birazda callanpickney den dolayı oldu. Millet dağıldı Bi yerlere, şimdi o başka Bi yere topik açtı vs... Ama eğer bu topikten yalan olursa ben kendime ayrı açıcam
Canım bende öyle rahatsızdım yarın başlıyorum inşallahYalan olmasin lutfen ya=( ben yaklasik 6 haftadir falan spor yapiyorum, guzel de sonuclar aliyorum, site sayesinde motive oluyorum...
ben geldim canim burdayim bi kac gundur saldim iyice hastaligi tam atamamisim galiba ara verdim spora ama okuyorum yazdiklarinizi..insallah az da olsa gene hergun biseyler yapmaya devam
Benim ayrı topik açmama sebep olacak şeyi bile daha anlamamışsın şekerim, bu topik de diğeri gibi olursa demiştim. :)Bence de kendine ayrı bir topik aç bana seslenmesinden rahatsız oluyorsan
Ben böyle şeylere takılmam kii zaten ben sürekli buralardayım, tek kişi üzerine yoğunlaşırsan katılım azalır diye demiştim, bilmem anlatabildim mi?Canım onunla tanistigimiz için bir de bugun hiç uğrama di o yüzden merak ettim ben öyle davranmiyirum tüm arkadaslarimla aynı mesafedeyim herkes ne sorarsa ne düşünürse cevap veriyorum canım sen memnun değil misin senin de hep adın geçiyor konuşmalarinda niye kaçın ki insanlar anlamadım.
Yettim canımSudbanazenin canım burada hem spor yapıyor hem yarışıyoruz bir bakar mısın tatlım
Hoş geldin canım boy kilo bel yazar misinYettim canım
Kiz ama benim yaza degil en gec nisan agina kadar fit olmam lazim
Bir tek sen alındin canım boşver sporumuza bakalim iyi sporlar hepinizi seviyorumBen böyle şeylere takılmam kii zaten ben sürekli buralardayım, tek kişi üzerine yoğunlaşırsan katılım azalır diye demiştim, bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?