yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Sonunda benim gibi biri çıktı, ben de biliyorum yememem gerektiğini atıştırmalık kuru meyve badem ceviz vs yemem gerektiğini ama hiçç Can'ım istemiyor onları, midem bulanıyor. Diyetisyene gittikten sonra mı kilo vermeye başladım yoksa 3 aylıktan sonra iştahında da azalma oldu mu?

yok canim nerdee istah ayni istah:KK70: ama hamur isi ozellikle cikolata hastasiyim gunun hangi saati olursa olsun farketmez yiyebilirim ama diyet yaparken cok da zorlanmadim protein agirlikli yiyerek arada bozdugum oldu tabi sut azalmasin diye iste uzun oldu yavas oldu ama guzel oldu cok sukur

yok canim nerdee istah ayni istah:KK70: ama hamur isi ozellikle cikolata hastasiyim gunun hangi saati olursa olsun farketmez yiyebilirim ama diyet yaparken cok da zorlanmadim protein agirlikli yiyerek arada bozdugum oldu tabi sut azalmasin diye iste uzun oldu yavas oldu ama guzel oldu cok sukur
Maşallah canım sana zaten hamur işini kesince kilolar çorap söküğü gibi gidiyor

Bende çikolatalı kakaolu herşeyin hastasıyım:KK43:

16ocak spor yapanlar 1-miyav_su : 2 saat yürüyüş
2.derman = 30 dk kardiyo

I ikonia çocuğun kaç yaşında M Metebatur söylüyorum daha yenisin zayiflarsin diye benim 9glum bir yaşına girecek ben 80 den 65 düştüm Son 5 kilom kaldı gitmiyor yapisti

FB_IMG_1452953685918.jpg

X