Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda benim gibi biri çıktı, ben de biliyorum yememem gerektiğini atıştırmalık kuru meyve badem ceviz vs yemem gerektiğini ama hiçç Can'ım istemiyor onları, midem bulanıyor. Diyetisyene gittikten sonra mı kilo vermeye başladım yoksa 3 aylıktan sonra iştahında da azalma oldu mu?
Maşallah canım sana zaten hamur işini kesince kilolar çorap söküğü gibi gidiyoryok canim nerdee istah ayni istah ama hamur isi ozellikle cikolata hastasiyim gunun hangi saati olursa olsun farketmez yiyebilirim ama diyet yaparken cok da zorlanmadim protein agirlikli yiyerek arada bozdugum oldu tabi sut azalmasin diye iste uzun oldu yavas oldu ama guzel oldu cok sukur
Bende çikolatalı kakaolu herşeyin hastasıyımyok canim nerdee istah ayni istah ama hamur isi ozellikle cikolata hastasiyim gunun hangi saati olursa olsun farketmez yiyebilirim ama diyet yaparken cok da zorlanmadim protein agirlikli yiyerek arada bozdugum oldu tabi sut azalmasin diye iste uzun oldu yavas oldu ama guzel oldu cok sukur
ayneeenBende çikolatalı kakaolu herşeyin hastasıyım
ben de başlıyorum şimdiKızlar nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz?
Kolay gelsin canımben de başlıyorum şimdi
Başla ve bildirimini yap tatlımben de başlıyorum şimdi
Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelicekMiyav_su tebrik ederim 16 kg zayiflamissin canim
İnş sen azimli sin inanıyorum sana arkadaşımTeşekkür ederim canım inşallah devamı gelicek
Teşekkür ederim canım sende öylesin fit ve güzel bir annesin maşallahİnş sen azimli sin inanıyorum sana arkadaşım
Bayırılım sade Türk kahvesine
Gel yapayım da içelim beraberBayırılım sade Türk kahvesine
Sabaha ancak orada olurumbirde otobüs yolculuğu yapamam ben malesef şekerim çıkıyor böyle cins bir insanımGel yapayım da içelim beraber
İyi geceler canim herkes senin gibi olsaSabaha ancak orada olurumbirde otobüs yolculuğu yapamam ben malesef şekerim çıkıyor böyle cins bir insanım