- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Ben firsat bulunca cikip bir uye toplayimAksam bakayım kim yapmiyor Metebatur ve miyavsu sakatlandı izinliler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben firsat bulunca cikip bir uye toplayimAksam bakayım kim yapmiyor Metebatur ve miyavsu sakatlandı izinliler
Biz 7 kisiyiz yetiyoruz birbirimize hepinizi tanıyorum artıkBen firsat bulunca cikip bir uye toplayim
Siz bilirsinizBiz 7 kisiyiz yetiyoruz birbirimize hepinizi tanıyorum artık
Ben firsat bulunca cikip bir uye toplayim
Cidden ama bikac uye daha eklense fena mi olur? Topic cok sessizlesti, gunde 3-4 kisiden fazla spor yapan yokBiz 7 kisiyiz yetiyoruz birbirimize hepinizi tanıyorum artık
Bende oyle dysunmustum neyseCidden ama bikac uye daha eklense fena mi olur? Topic cok sessizlesti, gunde 3-4 kisiden fazla spor yapan yok
Evet aslında bu birazda callanpickney den dolayı oldu. Millet dağıldı Bi yerlere, şimdi o başka Bi yere topik açtı vs... Ama eğer bu topikten yalan olursa ben kendime ayrı açıcamCidden ama bikac uye daha eklense fena mi olur? Topic cok sessizlesti, gunde 3-4 kisiden fazla spor yapan yok
Yalan olmasin lutfen ya=( ben yaklasik 6 haftadir falan spor yapiyorum, guzel de sonuclar aliyorum, site sayesinde motive oluyorum...Evet aslında bu birazda callanpickney den dolayı oldu. Millet dağıldı Bi yerlere, şimdi o başka Bi yere topik açtı vs... Ama eğer bu topikten yalan olursa ben kendime ayrı açıcam
Olmasın tabi...şu ayağım düzelsin bomba gibi dönecem sahalaraYalan olmasin lutfen ya=( ben yaklasik 6 haftadir falan spor yapiyorum, guzel de sonuclar aliyorum, site sayesinde motive oluyorum...
Olmazda gelenlerde ayrıldı Miyav_su nerdesinCidden ama bikac uye daha eklense fena mi olur? Topic cok sessizlesti, gunde 3-4 kisiden fazla spor yapan yok
Canım ben açtım 15 ocağı görmedin sanırım15 ocak spor yapanlar
1.erigim=60dk yuruyus+1mile leslie=75dk
Canım buradayım ben bu hafta başlıyorum yüzmeye hemde ağırlık sporuna biliyorsun rahatsızdımOlmazda gelenlerde ayrıldı Miyav_su nerdesin
O sadece bana seslenmiyor ki herkese sesleniyorderman sürekli miyavsu ya seslenmen, topiği Birtek onun için açmış gibi davranman biraz abes oluyor, zaten katılım az olanlarda gidecek
Ben bizim 14.takımdan birkaç kişiye seslendim ama inşallah uğrarlarCidden ama bikac uye daha eklense fena mi olur? Topic cok sessizlesti, gunde 3-4 kisiden fazla spor yapan yok