Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuk jambon domates greyurtTşk ederim canim Son kısmını okuyamadım
ayy yumurta candir canYumurtanin içinde kırmızı tohumu çıkıyor benim midem bulanıyor yiyemiyorum ki yumurta
Ayy allah korusuunnn17 kez sallandık eşim her yere su koymuş korkuyor
C CallanPinckney da aramiza gelcek canimMiyav_su Spor yarışmasında ki Calvin geri dönmüş şimdi ne olacak
hosgeldin aramiza cok kilon yokmus sporla toparlarsin kisa surede. 7-8 ay oncesine spor denince basima agri grerdi o kadar tembeldim simdi en 100 dakika spor yapiorum.gunde hatta bu hafta kaslarimi dinlendirme gununu atlamisim ,spor bagimlilk yapiorMerhaba günaydın
Ben 5 senedir sporun S'sini yapmayan masa başı çalışan uyuşuk bi insanım
boyum 154 falan sanırım
yaşım 26 oldu
25 yaşına kadar kilom 42 iken birden 6 ayda 49 oldum
bu gidişe bir son vermem lazım
çocuğum falan da yok ama kalça aldı başını gidiyor.
boyum kısa olduğu için kilo almam hiç iyi değil.
bu akşam spor salonuna yazılıcam bayağı heveslendim inşallah devamını getirebilirim.
orada beni ölçerler sanırım ölçülerimi de eklerim.
amacım kilomu koruyup sıkılaşmak.
konunuzu takipteyim :)
Günaydın canım herkese iyi haftalar Ölçüler bir aylık ölçü almanıza gerek yokGunaydin kizlar guzel kacamaksiz bi hafta gecirmenizi dilerim
Hoş geldik yaptığın spor dk burda paylaş canım aylık ölçüm vereceksin o kadarMerhaba günaydın
Ben 5 senedir sporun S'sini yapmayan masa başı çalışan uyuşuk bi insanım
boyum 154 falan sanırım
yaşım 26 oldu
25 yaşına kadar kilom 42 iken birden 6 ayda 49 oldum
bu gidişe bir son vermem lazım
çocuğum falan da yok ama kalça aldı başını gidiyor.
boyum kısa olduğu için kilo almam hiç iyi değil.
bu akşam spor salonuna yazılıcam bayağı heveslendim inşallah devamını getirebilirim.
orada beni ölçerler sanırım ölçülerimi de eklerim.
amacım kilomu koruyup sıkılaşmak.
konunuzu takipteyim :)
Tamam canım perşembe günü ne olacakderman ben bu haftada spor yapamıcam zorlanmak istemiyorum Bu haftada izinli olayım inşallah önümüzde ki hafta
Kötü anlamda değil gittin hepimiz üzüldük geldin ne olacak diye yazdım seni seviyorum bunu bil canım iyi bir paylaşımcı sin senin sayende düzene girdikbenden mi bahsediyorsun cnm
hosgeldin aramiza cok kilon yokmus sporla toparlarsin kisa surede. 7-8 ay oncesine spor denince basima agri grerdi o kadar tembeldim simdi en 100 dakika spor yapiorum.gunde hatta bu hafta kaslarimi dinlendirme gununu atlamisim ,spor bagimlilk yapior
Kocam gelir mi acabaTamam canım perşembe günü ne olacak
Miyav_su haftalık 900 dk yapıyordu ben bile iki çocukla 45 dk yapabiliyorum sen bir spor yap sonra seni durdurabilene aşk olsuninanmıyorum 100 dk mı!!
ben 30 dk yapabilirsem öpüp başıma koyucam.
evde mi yapıyosun?
eve gidince ben kendimi koltuğa bi atıyorum, yemeği bile eşim yapıyo bazen.
yaaa inşallah senin gibi olurum.
hadi inşallahMiyav_su haftalık 900 dk yapıyordu ben bile iki çocukla 45 dk yapabiliyorum sen bir spor yap sonra seni durdurabilene aşk olsun
biliyorum canimmGünaydın canım herkese iyi haftalar Ölçüler bir aylık ölçü almanıza gerek yok
evde yapiyorum sabah oglumu okula gotururken spor ayakkabilarimi giyiyorum donustu uzun yoldan eve donuyorum 30 dakika sabah yurususu cepte sonra kahvalti ev isi bitince ebru sallinin 1 saat 8 dakikalik pilates videosunu yapiorum. Bide sabah uyanir uyanamaz yaptigim tibet yogasi var bunlar hergun duzenli yaptiklarim cok enerjik hissedrsem dahada artiyorinanmıyorum 100 dk mı!!
ben 30 dk yapabilirsem öpüp başıma koyucam.
evde mi yapıyosun?
eve gidince ben kendimi koltuğa bi atıyorum, yemeği bile eşim yapıyo bazen.
yaaa inşallah senin gibi olurum.
Ben evet ah ah bu aralar yapamıyorum ya derman dediği gibi bir başla gerisi çorap söküğü gibi gelir canımhadi inşallah
kendime dair bir umut belirdi içimde
biliyorum canimm
evde yapiyorum sabah oglumu okula gotururken spor ayakkabilarimi giyiyorum donustu uzun yoldan eve donuyorum 30 dakika sabah yurususu cepte sonra kahvalti ev isi bitince ebru sallinin 1 saat 8 dakikalik pilates videosunu yapiorum. Bide sabah uyanir uyanamaz yaptigim tibet yogasi var bunlar hergun duzenli yaptiklarim cok enerjik hissedrsem dahada artiyor
Maşallah canım ne güzel hareketlisinbiliyorum canimm
evde yapiyorum sabah oglumu okula gotururken spor ayakkabilarimi giyiyorum donustu uzun yoldan eve donuyorum 30 dakika sabah yurususu cepte sonra kahvalti ev isi bitince ebru sallinin 1 saat 8 dakikalik pilates videosunu yapiorum. Bide sabah uyanir uyanamaz yaptigim tibet yogasi var bunlar hergun duzenli yaptiklarim cok enerjik hissedrsem dahada artiyor
Canım çok hareketsizsinbaşarılarınızın devamını dilerim
ben sabah 7.30 da kalkıp hazırlanıp işe geliyorum
şu an olduğu gibi genelde oturuyorum
akşam 17.30 gibi eve gidip koltuğa gece de yatağa geçiyorum. ama hareketsizlik çok kötü gerçekten.
kalçamda selülit gibi şeyler olmuş
Kötü anlamda değil gittin hepimiz üzüldük geldin ne olacak diye yazdım seni seviyorum bunu bil canım iyi bir paylaşımcı sin senin sayende düzene girdik