- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goji bery Can'ım yani kurt üzümü emzirirken yenilir mi yenmezmi tartışma mevzuumuz bu. Ben almaya çeliniyorum sıkıntı olur diye, arkadaş yani derman aldı kullanıyor o da emziriyor aynı Zaman'da... Sütü artırdığını söylüyor...Ya siz neyi yiyonuz sutte artiyormus benim danaya sut yetiremiyom iyice oyuncak etti deyin bakalim bunun sirri ne :)
Kizlar birde beni ptesiye kadar izinli yazin kocayi bskima aldim iyilesmeden bana spor yok bi naz bi naz
Valla sakir sakir akıyor bende anlamadım gosumun sisi geçti biraz ateşli eskiden bur öğün mâma verdim artık vermiyorumGoji bery Can'ım yani kurt üzümü emzirirken yenilir mi yenmezmi tartışma mevzuumuz bu. Ben almaya çeliniyorum sıkıntı olur diye, arkadaş yani derman aldı kullanıyor o da emziriyor aynı Zaman'da... Sütü artırdığını söylüyor...
Valla sakir sakir akıyor bende anlamadım gosumun sisi geçti biraz ateşli eskiden bur öğün mâma verdim artık vermiyorum
Hadi ya maşallah da benim sütüm zaten baya var maşallahhh daha da artmasın, aslında varya Bi mens olsak çok güzel inecek göbeğimizValla sakir sakir akıyor bende anlamadım gosumun sisi geçti biraz ateşli eskiden bur öğün mâma verdim artık vermiyorum
Bende aynı canım iki yaş var büyükle küçük arası geç menepoza girmez vaallaBen ilk oğlumda 2.5 yıl emzirdim ve tam 2,5 yılda olmadım, emzirmeyi kestim bir ay sonra mens oldum, sonra ikinciye hamile kaldım... Ben de baya Bi birikmişlik var anlıcan 3,5 yıldır Bi kez oldum sadece
Tamam iyi gelirse tavsiye edeceğim bir ay sonra tartilacagim bakalım kaç cikacagimderman goji bery sonuçlarını merakla bekliyorum :)
ben iki sekildede seviyorum ama favorim marmelatli yogurtCayini sabah aç karna içtim ama taze yemek daha güzel
kiz korkma bisi olmazKızz gerçekten yiyebilir miyim ki korkuyorum vallahi:))
Canım sen kilo verdin mi merak ettimben iki sekildede seviyorum ama favorim marmelatli yogurt
kiz korkma bisi olmaz
Ben gecen pazartesi 64.6 ydim yumurta diyeti yaptim suan 62.7 yim canim 32 kg verdim hedefime ulasip mezun oldum arada alip veriykrum 1-2 kgCanım sen kilo verdin mi merak ettim
Yumurta diyeti nedir iyi vermişsin azimli sin senBen gecen pazartesi 64.6 ydim yumurta diyeti yaptim suan 62.7 yim canim 32 kg verdim hedefime ulasip mezun oldum arada alip veriykrum 1-2 kg