yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Ya siz neyi yiyonuz sutte artiyormus benim danaya sut yetiremiyom iyice oyuncak etti deyin bakalim bunun sirri ne :)
Kizlar birde beni ptesiye kadar izinli yazin kocayi bskima aldim iyilesmeden bana spor yok bi naz bi naz :KK43:

Ya siz neyi yiyonuz sutte artiyormus benim danaya sut yetiremiyom iyice oyuncak etti deyin bakalim bunun sirri ne :)
Kizlar birde beni ptesiye kadar izinli yazin kocayi bskima aldim iyilesmeden bana spor yok bi naz bi naz :KK43:
Goji bery Can'ım yani kurt üzümü emzirirken yenilir mi yenmezmi tartışma mevzuumuz bu. Ben almaya çeliniyorum sıkıntı olur diye, arkadaş yani derman derman aldı kullanıyor o da emziriyor aynı Zaman'da... Sütü artırdığını söylüyor...

Goji bery Can'ım yani kurt üzümü emzirirken yenilir mi yenmezmi tartışma mevzuumuz bu. Ben almaya çeliniyorum sıkıntı olur diye, arkadaş yani derman derman aldı kullanıyor o da emziriyor aynı Zaman'da... Sütü artırdığını söylüyor...
Valla sakir sakir akıyor bende anlamadım gosumun sisi geçti biraz ateşli eskiden bur öğün mâma verdim artık vermiyorum

Valla sakir sakir akıyor bende anlamadım gosumun sisi geçti biraz ateşli eskiden bur öğün mâma verdim artık vermiyorum
Hadi ya maşallah da benim sütüm zaten baya var maşallahhh daha da artmasın, aslında varya Bi mens olsak çok güzel inecek göbeğimiz

Ben hala olmadim o yüzden zayiflayamiyoruz hormonlarimiz çalışmıyor

Ben ilk oğlumda 2.5 yıl emzirdim ve tam 2,5 yılda olmadım, emzirmeyi kestim bir ay sonra mens oldum, sonra ikinciye hamile kaldım... Ben de baya Bi birikmişlik var anlıcan 3,5 yıldır Bi kez oldum sadece:KK43:

Ben ilk oğlumda 2.5 yıl emzirdim ve tam 2,5 yılda olmadım, emzirmeyi kestim bir ay sonra mens oldum, sonra ikinciye hamile kaldım... Ben de baya Bi birikmişlik var anlıcan 3,5 yıldır Bi kez oldum sadece:KK43:
Bende aynı canım iki yaş var büyükle küçük arası geç menepoza girmez vaalla

FB_IMG_1452359408270.jpg
Birgün hepimiz inş safinaz oluruz

9 ocak spor yapanlar
1. Selvos88= 150 dakika (tibet+ ebrusalli3k+yuruyus+ ebrusalli tv8)

2-adelia=callan+mari+bacak egzersizleri 25 dk

9 ocak spor yapanlar

3.ikonia=25 dk leslie plates karisik

9 ocak spor yapanlar

3.ikonia=25 dk leslie plates karisik
4. kremsokola= 70dk snowboard

kiz korkma bisi olmaz[/QUOTE]
Vallahi denicem kız:) dermanı beklıyorum bakalım faydası olacak mı? Sen ne zamandır kullanıyorsun, varmı Bi fark?

10 aralik spor yapanlar
1. Selvos88 = 130 dakika(tibet yogasi+3k+yuryus)

Kizlar nerdesiniz spor yapmiomusunuz?

X