- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
Aynen çocukları yıkadıktan ev yemek is derken spora vakit kalması gece uyursa yapacağımay ben bugun spor yapmadim ama temizlik yaptim cok yorulduuuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çocukları yıkadıktan ev yemek is derken spora vakit kalması gece uyursa yapacağımay ben bugun spor yapmadim ama temizlik yaptim cok yorulduuuuum
Buradayım canım nasılsın?Miyav_su nerdesin arkadasim
Olsun canım temizlik ile de kalori yakıyoruz sen spordan sayay ben bugun spor yapmadim ama temizlik yaptim cok yorulduuuuum
Spor yapmadan önce canım benide yıkar mısın ya üşeniyorumAynen çocukları yıkadıktan ev yemek is derken spora vakit kalması gece uyursa yapacağım
verim sana dene. Bizim takimda en zor kilo verenimiz 2.5 kg verdi bi haftada o da tam uymamasina rgmen. Hic acikmiosun ustrlik cok tok tutuyorYumurta diyeti nedir iyi vermişsin azimli sin sen
Yikarim gel deprem oldu aksam hiç durmadı kırşehirde olmuş hepimiz hissettik ölmeden bir kaşık nutella yedimSpor yapmadan önce canım benide yıkar mısın ya üşeniyorum
Tşk ederim canim Son kısmını okuyamadım
Sagol canım ben yıkandım bile öyleymiş Kapadokya'da hissetmiş arkadaşım dedi bizim burası hissetmedi rabbi. Kış günü afetsiz versinYikarim gel deprem oldu aksam hiç durmadı kırşehirde olmuş hepimiz hissettik ölmeden bir kaşık nutella yedim
Ay Rabbim korusun17 kez sallandık eşim her yere su koymuş korkuyor
Hadi ya biz burdan devam ederiz canım yoksa kapatacak mısınSpor yarışmasında ki Calvin geri dönmüş şimdi ne olacak
benden mi bahsediyorsun cnmYok arkadaşlar giderse yarı yolda kaldık bırakıp gitti şimdi dönmüş sok oldum hem iyi bir paylaşımcı olduğumu düşünüyorum kapatmiyorum