yaza fit girmek isteyenlerin topigi

8 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur=Leslie 4 fast mile 50'
2.derman= 45 dk karın egzersizi 30 dk dans=75 dk
3. Selvos88= 45 dakika yuruyus
4._Simurg_ = 70 dk yürüyüş

5-callan+mari+bacak egzersizleri 25 dk

5- adelia= callan+mari+bacak egzersizleri 25 dk
6. kremsokola = 85 dk snowboard

Ayyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersin
Sizin mesajlari takip ettim resmen gozum korktu:) zaten evlilik, coluk cocuk islerine hevesli degilim, iyice uzaklastim:))

5- adelia= callan+mari+bacak egzersizleri 25 dk
6. kremsokola = 85 dk snowboard
7.ikonia=leslie 73 dk

Sizin mesajlari takip ettim resmen gozum korktu:) zaten evlilik, coluk cocuk islerine hevesli degilim, iyice uzaklastim:))
Korkma sadece iki çocuk için geçerli anne kardeşin yanında ise birsey olmaz evlilikte çok güzel

Gezmeye tozmayı, sosyal hayatı dibine kadar yaşamayı seviyorsan, seni bişeyin kısıtlamasını istemiyorsan yanından bile geçme:))

Bende de çok şişkinlik var özellikle de ayaklarımı üşütünce sezeryanın sıkıntıları... Emzirenler kullanabilse keşke bende alırdım
Ben emziriyorum öyle birşey yok yan etkisi olabilmesi için kilo kilo yemen lazım sütü mü de artırdı

9 ocak spor yapanlar
1. Selvos88= 150 dakika (tibet+ ebrusalli3k+yuruyus+ ebrusalli tv8)

Ben emziriyorum öyle birşey yok yan etkisi olabilmesi için kilo kilo yemen lazım sütü mü de artırdı
Ya zaten bildigimiz meyve neden zarari olsunki cokta lezzetli ben bayiliyorum . uzun sure tok tutuyor tatli ihtiyacini karsiliyor. Sutunude artirmis cok sevindim

Bende de çok şişkinlik var özellikle de ayaklarımı üşütünce sezeryanın sıkıntıları... Emzirenler kullanabilse keşke bende alırdım
Bütün gazin gidiyor karnım sanki içine girdi yer yemez çalıştığını hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…