Valla iyi geldi şişkinlik gitti yok sadece almış gelmişderman kullanmaya başladınmı goji beryi? Eşin sormuş mı alırkenhamileler de kullanabiliyor mu diye
Sizin mesajlari takip ettim resmen gozum korktu:) zaten evlilik, coluk cocuk islerine hevesli degilim, iyice uzaklastim:))Ayyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersin
Korkma sadece iki çocuk için geçerli anne kardeşin yanında ise birsey olmaz evlilikte çok güzelSizin mesajlari takip ettim resmen gozum korktu:) zaten evlilik, coluk cocuk islerine hevesli degilim, iyice uzaklastim:))
babası kızını operken sehvetmi duyarmıs orda ciddi anlamda sağlık problemi var demektir
Gezmeye tozmayı, sosyal hayatı dibine kadar yaşamayı seviyorsan, seni bişeyin kısıtlamasını istemiyorsan yanından bile geçme:))Sizin mesajlari takip ettim resmen gozum korktu:) zaten evlilik, coluk cocuk islerine hevesli degilim, iyice uzaklastim:))
Bende de çok şişkinlik var özellikle de ayaklarımı üşütünce sezeryanın sıkıntıları... Emzirenler kullanabilse keşke bende alırdımValla iyi geldi şişkinlik gitti yok sadece almış gelmiş
Ben emziriyorum öyle birşey yok yan etkisi olabilmesi için kilo kilo yemen lazım sütü mü de artırdıBende de çok şişkinlik var özellikle de ayaklarımı üşütünce sezeryanın sıkıntıları... Emzirenler kullanabilse keşke bende alırdım
Ya zaten bildigimiz meyve neden zarari olsunki cokta lezzetli ben bayiliyorum . uzun sure tok tutuyor tatli ihtiyacini karsiliyor. Sutunude artirmis cok sevindimBen emziriyorum öyle birşey yok yan etkisi olabilmesi için kilo kilo yemen lazım sütü mü de artırdı
Bütün gazin gidiyor karnım sanki içine girdi yer yemez çalıştığını hissediyorsunBende de çok şişkinlik var özellikle de ayaklarımı üşütünce sezeryanın sıkıntıları... Emzirenler kullanabilse keşke bende alırdım
Cay olarakta dene mutlaka bende ona diyorum zaten korkuyor yemeye
Cayini sabah aç karna içtim ama taze yemek daha güzelCay olarakta dene mutlaka bende ona diyorum zaten korkuyor yemeye
Kızz gerçekten yiyebilir miyim ki korkuyorum vallahi:))Cay olarakta dene mutlaka bende ona diyorum zaten korkuyor yemeye
Ayy gerçek mi, heyecanlandırdın beniBütün gazin gidiyor karnım sanki içine girdi yer yemez çalıştığını hissediyorsun