İran gibi sadece üzerinde çarşaf üstüne eşarp bağlama değil kapanma sadece Araplara geçerli başkenti açık orada daha ozgurler ama taciz çok gözle yiyorlar ben bir.kere araba da eşimi beklerken adam baka baka tahrik oldu yanlız yüzüm bile kapalıydı 5 dk öldüm korkudanOnlar kapanmıyor mu Avrupalı kadınlar
Ay ne kadar kötü bizim burda da var ams orası gibi degilİran gibi sadece üzerinde çarşaf üstüne eşarp bağlama değil kapanma sadece Araplara geçerli başkenti açık orada daha ozgurler ama taciz çok gözle yiyorlar ben bir.kere araba da eşimi beklerken adam baka baka tahrik oldu yanlız yüzüm bile kapalıydı 5 dk öldüm korkudan
Ahhh ah hayaller Bebek arabasına koyup gezmek hayatlar avm de yana yana benek bakım odası aramakBende gezerim bebeğim ile neden olmasın
Ahhh ah hayaller Bebek arabasına koyup gezmek hayatlar avm de yana yana benek bakım odası aramak
Birde yemek emzirmek çok zor her gittin mağazada ikide bir eşinin bitmedi hadi çocuklar durmuyor demesiAhhh ah hayaller Bebek arabasına koyup gezmek hayatlar avm de yana yana benek bakım odası aramak
Ayyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersinBirde yemek emzirmek çok zor her gittin mağazada ikide bir eşinin bitmedi hadi çocuklar durmuyor demesi
Düğün dernek 2 izlemek isterdim 2012 den beri gitmiyorumAyyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersin
Hayal ediyorum. Şöyle zayıflamışım ben tabi eski ben, çıkmışım tek başıma mağaza geziyorum. Tek tek demiyorum acele etmeden yavaş yavaşşşş:)))Düğün dernek 2 izlemek isterdim 2012 den beri gitmiyorum
Canım böyle yazmaya devam edersenizDüğün dernek 2 izlemek isterdim 2012 den beri gitmiyorum
ay çok tuaf ya :SHiç avrupalı yok bazen konsolosluk çalışanları var amerika vb sarişin kadınlar araplar Ora da tahrik oluyorlar beyaz kadın görmesinler tek başına taciz ediyorlar
Korkma ilk bebekte fazla olmuyor kısmen hayattan kopuyorsun ikincisinde o hayattan siliniyorsun ama herseye rağmen tüm yoğunluğun herşeyim bitiyor onları gülerken görmek öpmek koklamak çok güzelCanım böyle yazmaya devam edersenizkorktum valla olayından