yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Onlar kapanmıyor mu Avrupalı kadınlar
İran gibi sadece üzerinde çarşaf üstüne eşarp bağlama değil kapanma sadece Araplara geçerli başkenti açık orada daha ozgurler ama taciz çok gözle yiyorlar ben bir.kere araba da eşimi beklerken adam baka baka tahrik oldu yanlız yüzüm bile kapalıydı 5 dk öldüm korkudan

Endonezya ve hindiler doktorlar kafalarına beyaz file gibi birsey ortuyorlar her ülkenin örtünmesi degisik

İran gibi sadece üzerinde çarşaf üstüne eşarp bağlama değil kapanma sadece Araplara geçerli başkenti açık orada daha ozgurler ama taciz çok gözle yiyorlar ben bir.kere araba da eşimi beklerken adam baka baka tahrik oldu yanlız yüzüm bile kapalıydı 5 dk öldüm korkudan
Ay ne kadar kötü bizim burda da var ams orası gibi degil:KK57:

Bu karikatür çok komik

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 34
Birde yemek emzirmek çok zor her gittin mağazada ikide bir eşinin bitmedi hadi çocuklar durmuyor demesi
Ayyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersin

Ayyy aynenn çocukları evde bırakıp gideceksin yıllardır sinemaya gitmiyorum bütün sosyal hayal bitti ama annem falan olsa yanında bırakır gidersin
Düğün dernek 2 izlemek isterdim 2012 den beri gitmiyorum

Hiç avrupalı yok bazen konsolosluk çalışanları var amerika vb sarişin kadınlar araplar Ora da tahrik oluyorlar beyaz kadın görmesinler tek başına taciz ediyorlar
ay çok tuaf ya :S

Canım böyle yazmaya devam ederseniz :KK53:korktum valla :anneadayı:olayından
Korkma ilk bebekte fazla olmuyor kısmen hayattan kopuyorsun ikincisinde o hayattan siliniyorsun ama herseye rağmen tüm yoğunluğun herşeyim bitiyor onları gülerken görmek öpmek koklamak çok güzel

8 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Metebatur=Leslie 4 fast mile 50'
2.derman= 45 dk karın egzersizi 30 dk dans=75 dk

3. Selvos88= 45 dakika yuruyus

3. Selvos88= 45 dakika yuruyus
4._Simurg_ = 70 dk yürüyüş