- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.607
Evet güzel tadı orjinal sabah akşam 10 tane yesin demiş 4 tane sıcak sıcak suyuna atarak da çayı içilir misOrjinal mi acaba? Sormuş mu peki emziren anneler kullanabiliyormu diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet güzel tadı orjinal sabah akşam 10 tane yesin demiş 4 tane sıcak sıcak suyuna atarak da çayı içilir misOrjinal mi acaba? Sormuş mu peki emziren anneler kullanabiliyormu diye?
Afiyet olsun umarım yararı olur canımEvet güzel tadı orjinal sabah akşam 10 tane yesin demiş 4 tane sıcak sıcak suyuna atarak da çayı içilir mis
Aynen beni anlatmissin benm ailem ist ben ankaradayim bir Dost bir arkadas yok vallstekim kv geliyor Allahtan eşimin ailesi iyi insanlar özel günlerde görüşüyoruz zaten herkes okula gidiyor kimseyi gidip rahatsız etmek istemiyorum hafta sonunu olunca çıkıyoruz avm yoksa hep evdeyim metebatur senin gibiGünaydın kızlar... Küçük oğlum grip oldu aksırıp pıskırıyor kaç gündür hiç uyuyamıyorum, aileme bile söylemedim burdan yazıyorum içimi dökesim geldi. Akşam bişey geldi başıma sinir boşalmasımı, krizimi nedir bilmiyorum.bütün vücudum titredi sonra ağlama krizine girdim. Herşeyin farkındayım ama engel olamıyorum kendime. Eşim çok korktu kuzum benim gizli gizli ağladığını gördüm. Çocuklarım küçük, gurbetteyim eşim elinden geleni yapıyor ama yetmiyor, çok zor Bi durumdu ilk kez geldi başıma Allah kimseye göstermesin. Siz siz olun bekarlar veya tek çocuğu olanlar yanınızda yardımcınız yoksa ailenizden vs sakın ikinci çocuğu yapmayın, hele birde kolik olursa yanarsınız benim gibi
Nerede oturuyorsun metabeturArkadaş Nasıl edinebilirim ki evden çıktığım mı var işe başlamam lazım bunun için
geçmiş olsun :/Günaydın kızlar... Küçük oğlum grip oldu aksırıp pıskırıyor kaç gündür hiç uyuyamıyorum, aileme bile söylemedim burdan yazıyorum içimi dökesim geldi. Akşam bişey geldi başıma sinir boşalmasımı, krizimi nedir bilmiyorum.bütün vücudum titredi sonra ağlama krizine girdim. Herşeyin farkındayım ama engel olamıyorum kendime. Eşim çok korktu kuzum benim gizli gizli ağladığını gördüm. Çocuklarım küçük, gurbetteyim eşim elinden geleni yapıyor ama yetmiyor, çok zor Bi durumdu ilk kez geldi başıma Allah kimseye göstermesin. Siz siz olun bekarlar veya tek çocuğu olanlar yanınızda yardımcınız yoksa ailenizden vs sakın ikinci çocuğu yapmayın, hele birde kolik olursa yanarsınız benim gibi
Sen yine iyisin ya ben bilecik in küçük Bi ilçesindeyiz bundan önce de Diyarbakır silvandaydık artık herkes az çok biliyor O lanet yeri.. Sen çıkarsın avm gidersin Bi caddeyse çıkıp yürüsen dahi yeter ama bende o da yok.. Doğru düzgün Bi çarşı bile yok burda. Eşim karakol komutanı işleri hep o takip ediyor zırt bırt telefon.. Yıllık izindeydi geçen gün Eskişehir'e gittik hastaneye ordan da avm çocuklarla bişey mi anlaşılıyor onlar evde kalıp bakacak birileri olacak ki bizde biraz stres atalım ama yok işteAynen beni anlatmissin benm ailem ist ben ankaradayim bir Dost bir arkadas yok vallstekim kv geliyor Allahtan eşimin ailesi iyi insanlar özel günlerde görüşüyoruz zaten herkes okula gidiyor kimseyi gidip rahatsız etmek istemiyorum hafta sonunu olunca çıkıyoruz avm yoksa hep evdeyim metebatur senin gibi
Çok teşekkürlergeçmiş olsun :/
Haklısın canım ankara güzel her yere yakın çocuklara bakacak biri olsa ben de çıkarım da nerde biz 6 yıl Arabistan da kaldık düşün bir ay dışarı cikmadigimiz oluyordu sadece eslerimizle ay yılda bir kez avm gidiyorduk kadınların tek başına çıkması yasak güzelim ülkemizi savaşarak bitiriyorlarSen yine iyisin ya ben bilecik in küçük Bi ilçesindeyiz bundan önce de Diyarbakır silvandaydık artık herkes az çok biliyor O lanet yeri.. Sen çıkarsın avm gidersin Bi caddeyse çıkıp yürüsen dahi yeter ama bende o da yok.. Doğru düzgün Bi çarşı bile yok burda. Eşim karakol komutanı işleri hep o takip ediyor zırt bırt telefon.. Yıllık izindeydi geçen gün Eskişehir'e gittik hastaneye ordan da avm çocuklarla bişey mi anlaşılıyor onlar evde kalıp bakacak birileri olacak ki bizde biraz stres atalım ama yok işte
Ben iki bebek Arabistan dayım diye yaptım orda yemenle savaş çıkınca geldik yoksa 3 yıl daha kalacaktık bende ise baslayacaktim artık meteyi büyütüp sene çalışıcam insSen yine iyisin ya ben bilecik in küçük Bi ilçesindeyiz bundan önce de Diyarbakır silvandaydık artık herkes az çok biliyor O lanet yeri.. Sen çıkarsın avm gidersin Bi caddeyse çıkıp yürüsen dahi yeter ama bende o da yok.. Doğru düzgün Bi çarşı bile yok burda. Eşim karakol komutanı işleri hep o takip ediyor zırt bırt telefon.. Yıllık izindeydi geçen gün Eskişehir'e gittik hastaneye ordan da avm çocuklarla bişey mi anlaşılıyor onlar evde kalıp bakacak birileri olacak ki bizde biraz stres atalım ama yok işte
Benim büyük oğlumun adı da Metehan:) ben sağlık personeliyim Silvan'da ikinci yıl ücretsiz izne ayrıldım bakıcı sıkıntısından dolayı eşim aylarca görevdeydi arkasına da ikinci Bebek ve doğum izni derken ilk kez uzun süredir evde kalıyorum 21 yaşında başlamıştım memuriyete... İyi Bi bakıcı ayarlayıp başlamayı düşünüyorum yaza Allah karşıma hayırlı allahtan korkan birini çıkarsın daBen iki bebek Arabistan dayım diye yaptım orda yemenle savaş çıkınca geldik yoksa 3 yıl daha kalacaktık bende ise baslayacaktim artık meteyi büyütüp sene çalışıcam ins
O zaman düzene girersin eşinle senin mesleğin çok guzel surda iki sene sonra daha az yorulacagiz genç anne olmanın faydaları Miyav_su arkadaşım bebek peşinde koşarken ben avm gezcemBenim büyük oğlumun adı da Metehan:) ben sağlık personeliyim Silvan'da ikinci yıl ücretsiz izne ayrıldım bakıcı sıkıntısından dolayı eşim aylarca görevdeydi arkasına da ikinci Bebek ve doğum izni derken ilk kez uzun süredir evde kalıyorum 21 yaşında başlamıştım memuriyete... İyi Bi bakıcı ayarlayıp başlamayı düşünüyorum yaza Allah karşıma hayırlı allahtan korkan birini çıkarsın da
Hahaha:)))) Aynenn inşallahhhO zaman düzene girersin eşinle senin mesleğin çok guzel surda iki sene sonra daha az yorulacagiz genç anne olmanın faydaları Miyav_su arkadaşım bebek peşinde koşarken ben avm gezcem
bunu bilmiyordum şok oldum yasağa bak :SHaklısın canım ankara güzel her yere yakın çocuklara bakacak biri olsa ben de çıkarım da nerde biz 6 yıl Arabistan da kaldık düşün bir ay dışarı cikmadigimiz oluyordu sadece eslerimizle ay yılda bir kez avm gidiyorduk kadınların tek başına çıkması yasak güzelim ülkemizi savaşarak bitiriyorlar
Doktora erkek doktora çarşaf üzerinde muayene olunuyor tansiyon çarşaf üzerinde ölçülüyor ben hamileyken kolumu açıyorum diğerleri açmadan muayene oluyordu çok garipbunu bilmiyordum şok oldum yasağa bak :S
Bende gezerim bebeğim ile neden olmasınO zaman düzene girersin eşinle senin mesleğin çok guzel surda iki sene sonra daha az yorulacagiz genç anne olmanın faydaları Miyav_su arkadaşım bebek peşinde koşarken ben avm gezcem
Süper Anne olacaksın sen başarırsin tek bebek çok iyi oluyorda ikincisi kadınlar için yorucuBende gezerim bebeğim ile neden olmasın
bize tuaf geliyorsa avrupalılara kim bilir nasıl geliyordurDoktora erkek doktora çarşaf üzerinde muayene olunuyor tansiyon çarşaf üzerinde ölçülüyor ben hamileyken kolumu açıyorum diğerleri açmadan muayene oluyordu çok garip
Zaten ben tek düşünüyorum 2 bakamamSüper Anne olacaksın sen başarırsin tek bebek çok iyi oluyorda ikincisi kadınlar için yorucu
Hiç avrupalı yok bazen konsolosluk çalışanları var amerika vb sarişin kadınlar araplar Ora da tahrik oluyorlar beyaz kadın görmesinler tek başına taciz ediyorlarbize tuaf geliyorsa avrupalılara kim bilir nasıl geliyordur
Onlar kapanmıyor mu Avrupalı kadınlarHiç avrupalı yok bazen konsolosluk çalışanları var amerika vb sarişin kadınlar araplar Ora da tahrik oluyorlar beyaz kadın görmesinler tek başına taciz ediyorlar