yaza fit girmek isteyenlerin topigi

7 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-metebatur=Zumba süper cardio 50'+ Pilates 50'=100'
2. Selvos88= 145 dakika(3k+tibet+100ip+100mekik+yuruyus+egzersiz)
3-adelia=callan+mari+bacak egzersizleri+cardio : 50 dk
4.derman=45 dk karın egzersizi

5. kremsokola = 85 dk snowboard

5 saat snowboardda aktif olarak 85 dk kaymisim, 953 kalori yakmisim. Bacaklarim butun gun squat pozisyonunda durmaktan pert halde:)

5 saat snowboardda aktif olarak 85 dk kaymisim, 953 kalori yakmisim. Bacaklarim butun gun squat pozisyonunda durmaktan pert halde:)

6.ikonia=leslie 97 dk

günaydın arkadaşlar
dün hastane işlerim vardı akşamda başım agrıdıı
bugün telafi spora devam

6.ikonia=leslie 97 dk
7. _Simurg_ =45 dk yürüyüş

Dün unutmuşum 6 ocak bildirimini yapmayı unutmuşum :S

Gunaydin fit hatunlar
Kizlar dun spor yapmadim esim grip olmus cocugu ona birakip sppr yapamazdim onu hemen bakima aldim bizede bulasmasin diye
Günaydın canım eşine geçmiş olsun evet iyi yapmışsın onu bakıma alarak yoksa sizede bulaşırdı birde genelde erkekler hasta olunca çok nazlı oluyorlar hiç çekilmiyor nazları çocuktan beter oluyorlar

Günaydın kızlar... Küçük oğlum grip oldu aksırıp pıskırıyor kaç gündür hiç uyuyamıyorum, aileme bile söylemedim burdan yazıyorum içimi dökesim geldi. Akşam bişey geldi başıma sinir boşalmasımı, krizimi nedir bilmiyorum.bütün vücudum titredi sonra ağlama krizine girdim. Herşeyin farkındayım ama engel olamıyorum kendime. Eşim çok korktu kuzum benim gizli gizli ağladığını gördüm. Çocuklarım küçük, gurbetteyim eşim elinden geleni yapıyor ama yetmiyor, çok zor Bi durumdu ilk kez geldi başıma Allah kimseye göstermesin. Siz siz olun bekarlar veya tek çocuğu olanlar yanınızda yardımcınız yoksa ailenizden vs sakın ikinci çocuğu yapmayın, hele birde kolik olursa yanarsınız benim gibi

Ha birde 3 aydır tekdüze hayat nadir evden çıkıyorum Bebek'ten dolayı, zaten yabancıyım buraya.. Ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyordum şimdi kesinlikle vazgeçtim. Yazın dönmeyi istiyorum artık işime. Şuanda bile sarhoş gibiyim, allahtan eşim yıllık izinde evde de yardımcı oluyor bana

Ay canım geçmiş olsun çok zor durumunuz koliği biliyorum iki arkadaşımın iki çocuğuda öyle çok zor birde gurbette olman çok daha zor ben ilk evlendiğimde ailemden sadece 20 km bir yerde oturdum o kadar kötüydü 1,5 sene zorlandım sonra hemen annemlere yakın taşındım arkadaş edinmedin mi

Arkadaş Nasıl edinebilirim ki evden çıktığım mı var işe başlamam lazım bunun için

Doğruyu söylüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…