yaza fit girmek isteyenlerin topigi

6 Ocak Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Leslie-Jessıca=70'+funny jumps 30'=100'
2. Selvos88= 120 dakika( tibet+3k+egzersiz+yuruyus)

3.derman=45 dk kardiyo
4.ikonia=75dk leslie
5. Kremsokola = 60dk snowboard

Aslinda 140dk falan yaptim ama dinlenme surelerini cikarttim:)

3.derman=45 dk kardiyo
4.ikonia=75dk leslie
6.erigim=45dk yuruyus

3.derman=45 dk kardiyo
4.ikonia=75dk leslie
6.erigim=45dk yuruyus
7.Krizantem3=46 dk leslie+karın hareketleri

Tam iki saat spor yaptım aralıksız 20 dk da baştan aldığım yerler oldu bugün pilatese başladım denemeleri saymadım... Pilates Offf çok konuşuyor Ebru çok sıkıcı geldi bana ya ya da ben cardioya alıştım ondanmıdir nedir bilmiyorum ama zor alışacam gibi... Stretc leri yapamadım eşim artık yeter diye bağırmaya başladı:KK53: ufaklığı ona bırakınca... Ama acayip acıktım ellerim titredi o derece yani... Bu kadar kıçımı yırtıyorum affedersin inşallah hedefime ulaşırım:KK43:

selvos 3k ya yeni mi başladın?

hatta 3k dediğin ebru sallının 3 k sımı :KK70: kac dk suruyodu o? memnun musun ? aman yıne cok soru sordum.
15 gun oldu ben zaten uzun suredir spor yapiyorum ama pilates yapmak ayri guzelmis 3k sayesinde farkettim.. Yorulmuyorum aksine bittiginde dinlenmis oluyorsun baya sklastim 21 gun dolunca incelme paylarini paylasirim burada

derman derman canım Nutella Can'ın çekince bu resmi hatırla belki yemezsin:KK70::KK70:
hahaha bu ne yaaaa :-)

Tam iki saat spor yaptım aralıksız 20 dk da baştan aldığım yerler oldu bugün pilatese başladım denemeleri saymadım... Pilates Offf çok konuşuyor Ebru çok sıkıcı geldi bana ya ya da ben cardioya alıştım ondanmıdir nedir bilmiyorum ama zor alışacam gibi... Stretc leri yapamadım eşim artık yeter diye bağırmaya başladı:KK53: ufaklığı ona bırakınca... Ama acayip acıktım ellerim titredi o derece yani... Bu kadar kıçımı yırtıyorum affedersin inşallah hedefime ulaşırım:KK43:
Ebru cok konusuyor haklisin ama strecleride yap sogusun rahatlasin vucut. Ben alistim ebruya sevdim onu o konustukca bende onunla konusuyorum :-)

7 Ocak Spor Yapanlar Listesi.
1-Zumba süper cardio 50'+ Pilates 50'=100'
2. Selvos88= 145 dakika(3k+tibet+100ip+100mekik+yuruyus+egzersiz)

İnş canim emeklerinin karşılığını alirsin

dün repo günümdü bugun devam

bu videoyu yeni buldum kolay size de öneririm

Yeni
1-Zumba süper cardio 50'+ Pilates 50'=100'
3-adelia=callan+mari+bacak egzersizleri+cardio : 50 dk

1-metebatur=Zumba süper cardio 50'+ Pilates 50'=100'
3-adelia=callan+mari+bacak egzersizleri+cardio : 50 dk
4.derman=45 dk karın egzersizi

FB_IMG_1452190955584.jpg

Miyav_su Miyav_su nasıl oldun hoca ne dedi canım
Can'ım tamda sen aklımdan geçiyordun kalp kalbe karşıymış sorma saat 3 de gittim 5,30 girdim zaten akşam kadar maşallah yağmurda yağdı ıslandım kedi gibi:KK53:pilates,ağırlık sporları yasak yandan çanta bile takmam yasak yürüyüş ,koşu,yüzme fizik tedavi geleyim üniversiteye dedim buraya kadar geliyorsun burada ki spor salonuna yazıl dedi yüzme amaçlı dikkatli olmam lazımmış 6 ay sonra tekrar kontrol var

Evet Canım Kardio yapanlar sonra pilatesten sıkılıyor aynısı bende de vardı ama şimdi pilatesi bile mumla arıyorum :KK53:

Can'ım tamda sen aklımdan geçiyordun kalp kalbe karşıymış sorma saat 3 de gittim 5,30 girdim zaten akşam kadar maşallah yağmurda yağdı ıslandım kedi gibi:KK53:pilates,ağırlık sporları yasak yandan çanta bile takmam yasak yürüyüş ,koşu,yüzme fizik tedavi geleyim üniversiteye dedim buraya kadar geliyorsun burada ki spor salonuna yazıl dedi yüzme amaçlı dikkatli olmam lazımmış 6 ay sonra tekrar kontrol var
İnş biran önce duzelirsin canım sen diyet ve yürüyüşle verirsin kilolari yaza hepimiz süper gireceğiz

İnş biran önce duzelirsin canım sen diyet ve yürüyüşle verirsin kilolari yaza hepimiz süper gireceğiz
İnşallah sadece bacak hareketleri yapabilirsin dedi bende kararsız kaldım bakalım spor hocasına yarın gidicem hazır işe gitmiyor iken halletmeliyim inşallah Amin canım

X