- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki dün başladık boy kilo bel ölçümü yaz canım diğer arkadaşlar gondermeuenler gondersinAranıza katılabilir miyim bende?
Boyum 170 Kilom 79 Bel ölçümü akşam eve gidince ölçeyim.. Şimdi işteyim.Tabi ki dün başladık boy kilo bel ölçümü yaz canım diğer arkadaşlar gondermeuenler gondersin
Hoşgeldin aramıza canımBoyum 170 Kilom 79 Bel ölçümü akşam eve gidince ölçeyim.. Şimdi işteyim.
Tabi ki dün başladık boy kilo bel ölçümü yaz canım diğer arkadaşlar gondermeuenler gondersin
Haftanın üç günü yapmazsan eleniyorsun canimHb.
Bu akşam focus t25 programına başlıyorum.
Yanı sıra ek egzersizlerde yapacağım yani umarım
Biraz gaza gelip kaytarmamak için hemen başlığa daldım.
Yazdım ya demin canmBel kilo boy ölçümü yaz canim
Saatini kaca aldın canim@Selvos88 Can'ım ben de pilatese başlıcam eksik malzemeler vardı sipariş ettim kargoya verilmiş onları bekliyorum, sabah kardio akşam da pilates veya barre yapıcam. Ebru şallı videoları var elimde sen 3k yapıyorsun galiba... Nasıl sence memnunusun fark çok oldu mu ya da ne zamandır yapıyorsun? 21 günde incelle başlamayı düşünüyorum ben bakalım... Bu arada blogilates var bilmiyorum duydunuzmu hiç onun videoları da çok güzel... Hatta sitesinde yeni video paylaşmış direk göbek çalıştırıyor çok güzel ama, sezeryan olalı hemüz 4 ay olduğu için gözüm kesmedi pek... Bu ay zumba Leslie ve jessica yaptım programımı... Önümüzdeki ay inşallah focus t25 ve yine pilates-barre yapayım diyorum... Birde befit de 90 Day channel var, dikkatimi çekti Nasıl acaba??
Tamam canım seninde çok az fazla var boy uzunYazdım ya demin canm
Boy :170
Kilo:79
Bel: İş yerindeyim eve gidince ölçeceğim.Akşam yazarım.
Baya oldu 200 küsürdüSaatini kaca aldın canim
Çok pahalıymis 50 neyim olsa alırdımBaya oldu 200 küsürdü
Polar f4 evet pahalı biraz...Çok pahalıymis 50 neyim olsa alırdım
Canım gittigidiyora bir bakÇok pahalıymis 50 neyim olsa alırdım
Aboov anam benim telefonda var hareketine göre kalori ölçüyorAaa şimdi bakım fiyatına da 300 olmuş Can'ım
O bende de var ama gerçek değil ben güvenmiyorumAboov anam benim telefonda var hareketine göre kalori ölçüyor
Konuya abone olacaksin beğen bizi bulursun birde boy kilo bel ölçümü gönder canimBende katılmak istiyorm... 5a kızlar ben bgn katıldım bu siteye.. Nası kullanıcam da anlamadım bi sayfayı 2. Kez bulamıyorum