Yaza fit girmek için son 2 ay :)

Kızlar ben yarın ayran çorbası detoksu yapmaya çalışıcam fırsat bulursam. Yazarım zaten faydasını görürsem sizde denersiniz:)
tamam kuzum merakla bekliyorum, lahana çorbasını da çok tavsiye ediyorlar ama içemem ben herhalde

Ayy allah korusun kiz ağzından yel alsin kilo almak isteyenler buraya diye topik acaydik iyiydi
Heheh Allah korusun kuşum, nerde bizde o şans yesek yesek kilo alamasak yaaa

tamam kuzum merakla bekliyorum, lahana çorbasını da çok tavsiye ediyorlar ama içemem ben herhalde

Heheh Allah korusun kuşum, nerde bizde o şans yesek yesek kilo alamasak yaaa

Bende lahana çorbası içemem kuzum midemi bulandırır.
Kızlar şimdiki kilonuz ve hedef kilonuz kaç onları yazalım başlangıçta.
Benim şu an ki kilom: 65.200
Hedef: 58

şimdi birkaç diyet topiğine baktım da önerim var sizlere. bu cuma isim ve kilo yazıp bir liste oluşturalım, her cuma herkes bu listeye kendi adını eklesin böylece güncel bir listemiz olur ve takibi kolay olur?

Eternalhope ... 65.200 ... 58
Piraye ... 64 ... 56-58
Tembel Teneke 88 ... 63 ... 50-53
Avucdolusudua ... 63 ... 50

şimdi birkaç diyet topiğine baktım da önerim var sizlere. bu cuma isim ve kilo yazıp bir liste oluşturalım, her cuma herkes bu listeye kendi adını eklesin böylece güncel bir listemiz olur ve takibi kolay olur?

Başlangıç kilosu ve bir haftada verdiği kilo gibi mi canım?

aynen kuzum başlangıç kilosu ve güncel kilo yazarız parantez içinde de farkı yazarız böylece başlangıçtan beri ne kadar kilo verdiğimizi görüp motive oluruz

Çok iyi olur kuzum. O zaman bu cuma kilo bildirimine başlıyoruz :)

evettt ben yarın leslie sansone un walk at home videolarında başlıyorum, diyet yanında egzersiz yapıcam

ben hergün en az 40 dk yürüyorum kuzum evde de ip atlıyorum birazcık havalar biraz daha ısınsın daha hareketli olucaz kesin

1.60 boyum tatlım inşallah kiloları verip kutlama yapıcaz burda

benimde 2 sene önce 1.68di kuzum uzamamışımdır daha
2 ay önce 72 kgyi gördüm şok geçirdim hemen diyete girdim baya 69larda süründüm şükür 65i gördüm 58 olsam mikemmel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…