- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
tamam kuzum merakla bekliyorum, lahana çorbasını da çok tavsiye ediyorlar ama içemem ben herhaldeKızlar ben yarın ayran çorbası detoksu yapmaya çalışıcam fırsat bulursam. Yazarım zaten faydasını görürsem sizde denersiniz:)
Heheh Allah korusun kuşum, nerde bizde o şans yesek yesek kilo alamasak yaaaAyy allah korusun kiz ağzından yel alsinkilo almak isteyenler buraya diye topik acaydik iyiydi
tamam kuzum merakla bekliyorum, lahana çorbasını da çok tavsiye ediyorlar ama içemem ben herhalde
Heheh Allah korusun kuşum, nerde bizde o şans yesek yesek kilo alamasak yaaa
Ben eskiden öyleydimtamam kuzum merakla bekliyorum, lahana çorbasını da çok tavsiye ediyorlar ama içemem ben herhalde
Heheh Allah korusun kuşum, nerde bizde o şans yesek yesek kilo alamasak yaaa
valla ben o duyguyu hiç yaşamadım bilemicem kuzum inşallah evlendikten sonra değişirBen eskiden öyleydim
Bende 64um hedefim 56 57 58 arasivalla ben o duyguyu hiç yaşamadım bilemicem kuzum inşallah evlendikten sonra değişir
Şuan ki kilo;63
Hedef; 50-53
şimdi birkaç diyet topiğine baktım da önerim var sizlere. bu cuma isim ve kilo yazıp bir liste oluşturalım, her cuma herkes bu listeye kendi adını eklesin böylece güncel bir listemiz olur ve takibi kolay olur?
aynen kuzum başlangıç kilosu ve güncel kilo yazarız parantez içinde de farkı yazarız böylece başlangıçtan beri ne kadar kilo verdiğimizi görüp motive oluruzBaşlangıç kilosu ve bir haftada verdiği kilo gibi mi canım?
aynen kuzum başlangıç kilosu ve güncel kilo yazarız parantez içinde de farkı yazarız böylece başlangıçtan beri ne kadar kilo verdiğimizi görüp motive oluruz
evetttÇok iyi olur kuzum. O zaman bu cuma kilo bildirimine başlıyoruz :)
evetttben yarın leslie sansone un walk at home videolarında başlıyorum, diyet yanında egzersiz yapıcam
durmak yok, bu kilolar gi de cek !!!ben hergün en az 40 dk yürüyorum kuzum evde de ip atlıyorum birazcık havalar biraz daha ısınsın daha hareketli olucaz kesin
durmak yok, bu kilolar gi de cek !!!
benimkiler 2 aya gider mi kızzGidecekkk en fazla 2 ay sonra kutlama yapıcaz inşallah :)
benimkiler 2 aya gider mi kızz
1.60 boyum tatlım inşallah kiloları verip kutlama yapıcaz burdacanım boyun kaç ki 50 kilo olmak istiyorsun?
10 kg vermek istiyorsan ayda 5 kilo versen 2 ay yeterli :)
benim bi 7 kg vermem gerek kesin
1.60 boyum tatlım inşallah kiloları verip kutlama yapıcaz burda
zayıf zayıf dolanıcaz inşallah kuşumbenimde 2 sene önce 1.68di kuzum uzamamışımdır daha
2 ay önce 72 kgyi gördüm şok geçirdim hemen diyete girdim baya 69larda süründüm şükür 65i gördüm 58 olsam mikemmel olucak
zayıf zayıf dolanıcaz inşallah kuşum