Yaza fit girmek için son 2 ay :)

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.744
Evet kızlar yaza fit girmek için son 2 ay
Hergün ne yediğimizi yazıp birbirimizi kaçamak yapmamak için motive edicez ve kilolar uçup gidecek
Herkese bu sürede başarılar diliyorum

o zaman ilk günlük liste benden kuzum:)
Sabah; 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmek ve çay
Öğlen; Çorba, yoğurt ve elma
Akşam; enginar, yoğurt ve karnı bahar salatası
17 den sonra yemek yememe taktiğini uygulayacağım ve malesef pc başında oturmaktan 63 kilo oldum hedef 53-50 arası

Kuzuuuum boool bol da su tüket.. Su çok önemliiiii.. Bide yavaş ye balımm.. Tokluk hissi 20dakikadan önce oluşmadığı için hızlı yersen doymuş hissetmezsin kendiniii..

günde 2 lt su içiyorum kuzum içimde balıklar yüzecek neredeyse
Süpeeer balımmm.. Şimdi yaz geliyo ya arttırabilirsin o miktarı.. Sıvı kaybımız daha fzla oluyo ya yazın:)

Benim iş yerimde şişem var.. Sabahtan öğleye kdr bi şişe, öğleden snra mesai bitimine kadar bi şişe bitiriyorum ama tuvaletle tedavi odası arasında mekik dokuyorum resmen çalışmaktan değil ama tuvalete gidip gelmekten yoruluyorum

en güzeli bebeğim yazın 3 lt ye çıkıcam zaten su hayattır

Canlar bende novateaox die cay iciyorum ama dahada cok kilo vermem lazim yaza kadar

Canlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom

Canlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom
Allah bağışlasın :) doğumdan sonra normal tabi, kilomuz ve hedefimiz aynı inşallah ulaşırız hedeflerimize

Kızlar ben yarın ayran çorbası detoksu yapmaya çalışıcam fırsat bulursam. Yazarım zaten faydasını görürsem sizde denersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…