Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Verano_porteno

Bslgc: 66 gncl: 58.2 hdf: 54
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
3.106
7.195
Selam kizlar; boyum 158, kilom 62, yas 32 olmak uzere.Agustostan bu yana 10 kilo aldim. Is hayatina bir sure ara vermek zorunda kaldim ve olan kiloma oldu.Hicbir kiyafetim ustume olmuyor, gecen kis indirimden doldurdugum xs ler bacagimdan bile girmiyor artik. Hedefim tabiki yaza kadar bu 10 kiloyu geri vermek.Gunde 2 yada 3 ogun yemeyi planliyorum.Her ne kadar evde olsam da cok uyumamaya calisacagim.Sabahlari erken bir yuruyusle gune baslayip (kilo verikce ve kondisyonum arttikca kosuya gecerim) aksamlari da pilates yapmayi planliyorum. Karbonhidrat yonunden zayif bol yesillikli, bol sebzeli ve proteinli bir diyet tabiki meyve disinda seker yok.Her gun buraya yazip kendimi motive etmem lazim.Haftada bir gun pazartesi hem tartilip hem de olculerimi alacagim. Basliyoruz

Selam kizlar; boyum 158, kilom 62, yas 32 olmak uzere.Agustostan bu yana 10 kilo aldim. Is hayatina bir sure ara vermek zorunda kaldim ve olan kiloma oldu.Hicbir kiyafetim ustume olmuyor, gecen kis indirimden doldurdugum xs ler bacagimdan bile girmiyor artik. Hedefim tabiki yaza kadar bu 10 kiloyu geri vermek.Gunde 2 yada 3 ogun yemeyi planliyorum.Her ne kadar evde olsam da cok uyumamaya calisacagim.Sabahlari erken bir yuruyusle gune baslayip (kilo verikce ve kondisyonum arttikca kosuya gecerim) aksamlari da pilates yapmayi planliyorum. Karbonhidrat yonunden zayif bol yesillikli, bol sebzeli ve proteinli bir diyet tabiki meyve disinda seker yok.Her gun buraya yazip kendimi motive etmem lazim.Haftada bir gun pazartesi hem tartilip hem de olculerimi alacagim. Basliyoruz
Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın. Güzel bi plan yapmışsın.
Bende 4.takımdayım. arada bakarım ne yapıp ne yiyorsun :)

72 ile başladım şimdi 66 yım. Boyum 1.63.
2 aydır diyetteyim. Hedefim 65. Ve korumak. :)
Sen çıtı pıtı haline dön.xs pantolon hiç giymedim. 38 beden olduğu zamanlar vardıda.
Plates etiketi koymuşsun plates mi yapacaksın

72 ile başladım şimdi 66 yım. Boyum 1.63.
2 aydır diyetteyim. Hedefim 65. Ve korumak. :)
2 ayda 6 kilo cok basarili masallah.Koruma kismi gercekten vermek kadar onemli, diyetteymis gibi dikkat etmek gerekiyor. Ne zaman dikkat etmeyi kessem kilo aliyorum, sanirim omrum hep boyle gecicek :KK43:(

Sen baya çıtı pıtıymışsın kız 1
2 ayda 6 kilo cok basarili masallah.Koruma kismi gercekten vermek kadar onemli, diyetteymis gibi dikkat etmek gerekiyor. Ne zaman dikkat etmeyi kessem kilo aliyorum, sanirim omrum hep boyle gecicek :KK43:(
teşekkür ederim canım.
Ay bende aynı yeminle. Kilo almaya müsait bir vücudum var. Anneme çekmişim. Yemeği seviyoruz o yüzden canım ya. Damak tadımız var. Olmasa hemen şişsek yarım bıraksak almayız işte.

Sen baya çıtı pıtıymışsın kız 1

teşekkür ederim canım.
Ay bende aynı yeminle. Kilo almaya müsait bir vücudum var. Anneme çekmişim. Yemeği seviyoruz o yüzden canım ya. Damak tadımız var. Olmasa hemen şişsek yarım bıraksak almayız işte.
Genetigin onune gecilmiyor. Benim de annem babam herkes musait kilo almaya , yemek yemeyi de seviorum. Yiyip yiyip kilo almayan,metobolizmasi hizli tiplerden olmak icin neler vermezdim. Sen spor yaptin mi peki ?

Gunaydin kizlar. Ben yurtdisinda yasiorum suan, Turkiyeyi baya bi saat geriden takip edioruz.( o sebepten gunaydin) Bu sabah hem tartildim hem olculerimi aldim. Kilo malesef 64 olmus.
Kol:28
Gogus:95
Bel:75
Simit:86
Basen:100
Ust bacak:58
Alt bacak: 36
Bunlari ayda bir guncellicem, haftada bir de tartilcam. Sabah kahvaltisi :2 haslanmis yumurta, 6 zeytin, saat 9 gibi de sutlu filtre kahve

Ilk gun gayet guzeldi, ikinci gun de ayni olur insallah.
Kahvalti: 2 ymurta , 1 lavas, peynir ve 6 zeytin
Ara : sutlu filtre kahve

Ogle: bos
Aksam: 6 yk esmer pirinc pilavi, 1 tabak tavuklu mantarli sote, 1 elma
Bugun resmen tum gun ac gezdim, yemegim yanimda olmasina ragmen firsat bulup da yiyemedim malesef

Bu sabah dayanamadim tartildim. 1.5 kilo vermisim bile hizli bi baslangic.
3. Gun
Kahvaltim: 2 yumurta, 1 lavas( ince burrito ekmegi) 6 zeytin ve peynir
Burda acayip kar firtinasi var disari cikma ihtimalim yok, evde pilates yapicam artik baslamam lazim.

Ogle : 1 tabak mantarli tavuk sote, 1 kasik yulaf kepekli yogurt
Kahve ve cay cok tuketiyorum, buraya yazmiorum zaten sekersiz ictigim icin kalorisi az sadece sut koyuorum kahveye.
Aksam sadece salata yemeyi planliorum bugun hep evde miskinlik yaptim hafif gecirsem iyi olacak hazir kilo vermisken almanin alemi yok. Bu arada burda marul pahaliyken genelde lahana ucuzdu, biz de cok salata yedigimiz icin bi donem tum salatalari lahanayla yaptim. Lahanayi ince kiyip biraz tuzla ovup yumusatip sonra istediginiz seyi koyabilirsiniz.Sirkeyle daha guzel oluyor.Kadinlar icin cok faydaliymis, kist olusmamasi icin. Ayrica selulit olusmasini da onluomus. Slavlar cok tuketir, bi bildikleri var demekki

Yarim saat zumba, yarim saat yuruyus yaptim. Burda suan saat gece 1 ama gunduz uyudugum icin uykum yok. Diyet yaparken uyku duzeni de cok onemli ama bugun sasti malesef. Napalim artik

Ikinci ogun : 1 tabak zeytinyagli pirasa , 100 gr haslama et
Ara: kahve ve muz
Bugunluk yemek bu kadar, spor ise 40 dk yuruyus ve eve gidince yarim saat zumba
Ilk bir ay bol ter attiran kardiyo spor yapicam zumba gibi sonra sekillenmek icin pilates ve yogaya baslicam.
Bugunun kalorisi 1000 civari az gorunsede avokado tek basina bi ordu ama cok faydali. Yinede kalorim az fakindayim vucut kitliktayiz sanmasin yarin biraz arttirmam lazim

Kahvalti: yarim avokado, 1 patates, 2 yumurta ile yapilmis omlet, 6 zeytin ve peynir
Bugun aksam disari cikma planimiz var. Haftada bir gun serbest ogun yapcam. Hazir bugun disardayim abartmadan serbest ogun yapabilirim.

Dun aksami serbest gecirdim. Yarim doner ve patates kizartmasi.
Bugun gec kalktigim icin direk ogle yemegiyle basladim. 1 kase mercimek corbasi ve 1 tabak etli patates yemegi. Hem dunun etkisini atmak hem de oglen baya bi karbonhidrat aldigim icin aksama sadece ton balikli salata ve nar yicem.
Spor: yarim saat zumba, 1 saat yuruyus
Su: 2 lt

Merhaba kizlar , merhaba gunluk :))
Bugun diyetin 6.gunu tartiya 1 gun kaldi.
Kahvalti : yine avokadolu patatesli omlet, peynir ve zeytin, 10 tane blueberry
Ikinci ogun: ispanak kavurma ve 1 parca izgara et
Aksam 7 gibi: 1 adet kivi, 1 dilim ananas
Sporu daha sonra guncellicegim.

X