- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Bende bugün ispanakmi yapsam diyordum :)aklıma güzel bir yemek geldi. bol proteinli hem de sebzeli hem de mevsimi:)
yeşil mercimekli ıspanaak! çok faydalı ve hafif. az kalorili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün ispanakmi yapsam diyordum :)aklıma güzel bir yemek geldi. bol proteinli hem de sebzeli hem de mevsimi:)
çok uyku da kilo yapıyormuşAhaha bişey olmaz daha az yersin mantığa bak
hakiki zeytinyağın var mı? onunla yap varsa sonra bol bol ye:) yoksa ayçiçek yağını sadece 1 yemek kaşığı koyBende bugün ispanakmi yapsam diyordum :)
Canım sadece salata dedim zaten,mantar çorbası kesin kremalı ve hazırdır, yeme bence. sadece tavuk ve salata.. ceviz de ye 2 tane omega 3 için. zararı yok.
Tarif ver canımaklıma güzel bir yemek geldi. bol proteinli hem de sebzeli hem de mevsimi:)
anladım canım piki afiyet olsun:) bu aralar algıda sorun yaşıyorum galiba kusura bakma:)Canım sadece salata dedim zaten,
Çorbalar hazır değil fakat un vs kavuruyorlar dibine elli kere uyarmama rağmen yoğun olsun vs vs
Salata da almayacağım.
Öğle yürüyüş yapacağım kapuskam var yeter.
Eğer çok acıkırsam domates gömerim
1 su bardağı mercimeği 3 su bardağı suda haşlıyoruz. aslında ben bu miktarları hep göz kararı yaparım, sen de miktarları kafana göre ayarlayabilirsin. ama mercimeği bol olsun bence.Tarif ver canım
Kızlar şimdi uyandim, hala yataktayım. Elimde telefonla pinekliyorum. Gözümü açtığım gibi ilk buraya bakıyorum kim ne yazmış sayfalar birikmesin hemen okuyayim diyesabahtan beri ev içinde deli gibi çalışıyorum kızlarrr, sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim, üstüne 2 fincan sade ve şekersiz nescafe içtim, geçtim evi toplamaya...
çarşaf nevresim vs makinaya atıldı, az sonra asılacak, gün içinde çamaşıra devam...mutfağımı ve yatak odamı toparladım, ocağa mercimek çorba koydum, bu akşam çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum...öğleye doğru sporumu yapacağım, öğleden sonra da dansss hadi neredesiniz millet?
zinnia Cilekli Turtam sempatik_kiz venezia26 Mevsimlerden roma ????
Mucizeem tatlım seni de göremedim sanki dün?
latiyya uyuyordur kesin @Gunel huseyinli spor yapıyor maşallah....
Valla o konuda yapabilcek biseyim yok benim bebegim olduğu için ne zaman uycam ne zaman uyancam hiç belli olmuyorçok uyku da kilo yapıyormuş
ama gece çok sık uyanıyorum ya napim
Ayçiçek yağı var dediğin giibi 1kasik koy cam :)hakiki zeytinyağın var mı? onunla yap varsa sonra bol bol ye:) yoksa ayçiçek yağını sadece 1 yemek kaşığı koy
canım tavuksote de alabilirdinYemekhanede mantar çorbası+tavuk sote sulu+pirinç pilavı+salata+tatlı var
salatadan alsam diyorum ceviz yerine
canım yok mu civarda ekmek fırını? ver közlesinler ohh hiç uğraşmazsın. hem odun ateşinde pişmiş olur mmmmBir arkadaşım 3-4 kg kadar patlıcan verdi. Onlarada yayladan gelmiş. Onları közlemeyi düşünüyorum bugün.
Nerden baksan 2 saatimi alır. Fırında sevmiyorum. İllaki o köz tadı gelecek. Bu yüzden küçük tüpte; köz tavasında yapıyorum. O da çok vaktimi alıyor
Bende 2 tane 1.5 litrelik su şişesine su dolduruyorum. Bu sekilde takip ediyorumne kadar su içtiğimi görmek için sürahiye koyacam suyumu bundan sonra. ve günde 2 tane sürahiyi bitirme şartı koyacam kendime. yazın inanılmaz çok su içiyorum ama kışın aklıma geldikçe sadece.
Mersinde olsam yaptırırdımda ne yazıkki yaşadığım ilçede yapmıyorlarcanım yok mu civarda ekmek fırını? ver közlesinler ohh hiç uğraşmazsın. hem odun ateşinde pişmiş olur mmmm