Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
mantar çorbası kesin kremalı ve hazırdır, yeme bence. sadece tavuk ve salata.. ceviz de ye 2 tane omega 3 için. zararı yok.
Canım sadece salata dedim zaten,
Çorbalar hazır değil fakat un vs kavuruyorlar dibine elli kere uyarmama rağmen yoğun olsun vs vs
Salata da almayacağım.
Öğle yürüyüş yapacağım kapuskam var yeter.
Eğer çok acıkırsam domates gömerim :KK70:

Canım sadece salata dedim zaten,
Çorbalar hazır değil fakat un vs kavuruyorlar dibine elli kere uyarmama rağmen yoğun olsun vs vs
Salata da almayacağım.
Öğle yürüyüş yapacağım kapuskam var yeter.
Eğer çok acıkırsam domates gömerim :KK70:
anladım canım piki afiyet olsun:) bu aralar algıda sorun yaşıyorum galiba kusura bakma:)

Tarif ver canım :kk77:
1 su bardağı mercimeği 3 su bardağı suda haşlıyoruz. aslında ben bu miktarları hep göz kararı yaparım, sen de miktarları kafana göre ayarlayabilirsin. ama mercimeği bol olsun bence.
sonra 2 orta boy soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağında biraz kavurup biraz salça ekliyoruz. üzerine yıkayıp doğradığımız ıspanakları koyup 2 dakika kadar kavuruyoruz. (1 kilo kadar ıspanak olabilir) sonra haşladığımız mercimeği suyuyla beraber ilave edip karabiber ve tuz koyuyoruz. kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.

9
sabahtan beri ev içinde deli gibi çalışıyorum kızlarrr, sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim, üstüne 2 fincan sade ve şekersiz nescafe içtim, geçtim evi toplamaya...

çarşaf nevresim vs makinaya atıldı, az sonra asılacak, gün içinde çamaşıra devam...mutfağımı ve yatak odamı toparladım, ocağa mercimek çorba koydum, bu akşam çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum...öğleye doğru sporumu yapacağım, öğleden sonra da dansss :KK66: hadi neredesiniz millet?

zinnia zinnia Cilekli Turtam Cilekli Turtam sempatik_kiz sempatik_kiz venezia26 venezia26 Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma ????
Mucizeem Mucizeem tatlım seni de göremedim sanki dün?

latiyya latiyya uyuyordur kesin :p @Gunel huseyinli spor yapıyor maşallah....
Kızlar şimdi uyandim, hala yataktayım. Elimde telefonla pinekliyorum. Gözümü açtığım gibi ilk buraya bakıyorum kim ne yazmış sayfalar birikmesin hemen okuyayim diye:KK48:

huhuuu kızlarrr, söz verdiğim gibi 1 saat sonra hemen koştum geldim yanınıza :)

uyuyan prensesler günaydınlar bakalım size de :p Cilekli Turtam Cilekli Turtam sempatik_kiz sempatik_kiz

40 dakikada 4 km yol yürüyüp geldim koşubandında, duştan çıktım, saçlarım ıslak hala, bi okuyup kurutayım dedimmm, henüz hiçbir şey yemedim, 1 litre kadar su içmişimdir sabahtan beri, biraz suya da yükleneceğim bundan sonra

Bir arkadaşım 3-4 kg kadar patlıcan verdi. Onlarada yayladan gelmiş. Onları közlemeyi düşünüyorum bugün.

Nerden baksan 2 saatimi alır. Fırında sevmiyorum. İllaki o köz tadı gelecek. Bu yüzden küçük tüpte; köz tavasında yapıyorum. O da çok vaktimi alıyoro_O
canım yok mu civarda ekmek fırını? ver közlesinler ohh hiç uğraşmazsın. hem odun ateşinde pişmiş olur mmmm

ne kadar su içtiğimi görmek için sürahiye koyacam suyumu bundan sonra. ve günde 2 tane sürahiyi bitirme şartı koyacam kendime. yazın inanılmaz çok su içiyorum ama kışın aklıma geldikçe sadece.
Bende 2 tane 1.5 litrelik su şişesine su dolduruyorum. Bu sekilde takip ediyorum

X