Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Belimi seviyorum en ince orası bi bel oyuntum var en azından :)
Kısa değilde uzun şık bişey istiyorum straplez olmadığı sürece kolsuz olabilir yakasıda açık olabilir 1-2 model beğendim ama kararsız kaldım :)
Aslında abiyeden hiç anlamam, sevmem de..düğünleri de sevmem ;( çok çok yakınlarıma zoraki giderim..
Hayatımda uzun abiye elbise almadım, çok zorunlu kalırsam mini elbiseler alıp gittim..şimdi sen söyleyince baktım elbiselere..konuya o kadar uzağım da yani..
x30890709_0.jpg.pagespeed.ic.aIf7bDJkrl.jpg

Gorduklerim içinde bunu sevdim ben..yukarıdaki sanki senin tarza uygun..

Aşağıdaki de çok zorda kalırsam bana uygun :KK66:

30890940_0.jpg.pagespeed.ce.XbRt7Cc3_Z.jpg

Yok ya uymadı o bana, aslında tam olarak tarzım su galiba :KK66:

derin-göğüs-dekolteli-siyah-mini-gece-elbisesi-sk8781.jpg

Biraz daha uzunu , göğüs dekoltesi daha az olanını severek giyerim ben bunun..
Dediğim gibi abiyeden anlamam kı ben :KK66:

oinone27 oinone27 canım diyetisyen ekstra bir şey verdi mı? Ben 1 ay kullanmak üzere glifor istedim, sadece 1 ay için yazdı doktor..oldukça dizginledi istahimi sanki.sadece dün sporu abartinca açlık hissettim

Yok ya uymadı o bana, aslında tam olarak tarzım su galiba :KK66:

Eki Görüntüle 2003582

Biraz daha uzunu , göğüs dekoltesi daha az olanını severek giyerim ben bunun..
Dediğim gibi abiyeden anlamam kı ben :KK66:
Bence hepsi çok güzel kuzum
Aslında bende pek sevmem abiye, sözümde almıştım bi tane o var bi tanede mezuniyetimden kalma var onun dışında yok siyah kırmızı hafif günlük ama şık elbiselerim var, şimdi kardeşim evlenince bi abiye telaşı sardı beni
IMG-20170531-WA0010.jpg

Bu tarz bişey nasıl ki, çünkü ben taş dantel güpür payet sevmem hiç benlik değil onlar

oinone27 oinone27 canım diyetisyen ekstra bir şey verdi mı? Ben 1 ay kullanmak üzere glifor istedim, sadece 1 ay için yazdı doktor..oldukça dizginledi istahimi sanki.sadece dün sporu abartinca açlık hissettim
Vermedi canım şekerim çok ortadaymış hiç gerek yokmuş sabahları 2 tatlı kaşığı elma sirkesi iç dedi, bulabilirsen aspir yağı al günde 1 tk yemeklerde kullan dedi

Aslında bende pek sevmem abiye, sözümde almıştım bi tane o var bi tanede mezuniyetimden kalma var onun dışında yok siyah kırmızı hafif günlük ama şık elbiselerim var, şimdi kardeşim evlenince bi abiye telaşı sardı beni Eki Görüntüle 2003587
Bu tarz bişey nasıl ki, çünkü ben taş dantel güpür payet sevmem hiç benlik değil onlar
Yok canım yaa, bunu beğenmedim ben..eteği falan kötü :KK43: renkler de hiç uymamış..bence başka bulalım ...

Vermedi canım şekerim çok ortadaymış hiç gerek yokmuş sabahları 2 tatlı kaşığı elma sirkesi iç dedi, bulabilirsen aspir yağı al günde 1 tk yemeklerde kullan dedi
Aspir yağı annem almış , haftada 4 gün spor ve hiç bir şey yemeyerek 3 kilo aldı 1 ayda :KK66: :KK66: :KK66:

Aslında bende pek sevmem abiye, sözümde almıştım bi tane o var bi tanede mezuniyetimden kalma var onun dışında yok siyah kırmızı hafif günlük ama şık elbiselerim var, şimdi kardeşim evlenince bi abiye telaşı sardı beni Eki Görüntüle 2003587
Aşağıya doğru geniş mı istiyorsun eteği böyle? Kilolu göstermez mı bu model?
Aşağıya bol istiyorsan böyle daha uçuş uçuş bi etek olmalı bence

mangolino-dress-md63-buyuk-beden-abiye-elbise-193244-41-B.jpg

Aşağıya doğru geniş mı istiyorsun eteği böyle? Kilolu göstermez mı bu model?
Aşağıya bol istiyorsan böyle daha uçuş uçuş bi etek olmalı bence

Eki Görüntüle 2003590
Evet canım belden genişleyen bişey bakıyorum hem daha rahat oluyor ama nişanımda giydiğimde böyle uçuş uçuştu o yüzden farklı modellere baktım
Amaan hiç benlik değil bu işler
Kuzenlerim bile o kadar heyecanla kıyafet arıyorlar ki ben kaldım sadece ne abartılı kıyafetler bakıyorlar bi bilsen

Evet canım belden genişleyen bişey bakıyorum hem daha rahat oluyor ama nişanımda giydiğimde böyle uçuş uçuştu o yüzden farklı modellere baktım
Amaan hiç benlik değil bu işler
Kuzenlerim bile o kadar heyecanla kıyafet arıyorlar ki ben kaldım sadece ne abartılı kıyafetler bakıyorlar bi bilsen
Biraz dantel olsun bence, az dantel güzel durur..ama senin gönderdiğin fotodaki gibi büzgülü pilili etek çok iri gösterir, ben önermem, düz inmeli etek sanki..ufak tarlatan olabilir içine kabarıklık için ama kesinlikle pileli yatırma canım..

Biraz dantel olsun bence, az dantel güzel durur..ama senin gönderdiğin fotodaki gibi büzgülü pilili etek çok iri gösterir, ben önermem, düz inmeli etek sanki..ufak tarlatan olabilir içine kabarıklık için ama kesinlikle pileli yatırma canım..
Tamam canım aklımda bulunsun bi terziyede danışıcam oda mutlaka fikir verir ne yakışır ne yakışmaz diye :)

Günaydıııııııınnn
Sabah tartıldım 92.4 çıktım
Belki düğüne kadar 90 altına inerim daha 1.5 ay var fazlasını da vermeliyim aslında :KK49:
oyy ne güzelll yaaaaaaaa
kuzumm verirsin 1,5 ay çok güzel bir süre
haydiiii çalıştır kolları bacakları göbişiiiiiiii

X