Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar,ne soracağım size, otellerde falan makarnayı hiç haslayarak yapmazlar,pilav gibi kavurup demleme yöntemiyle yaparlar.cok seviyorum o lezzeti ama hiç deneyemedim , ölçüyü tutturamam diye,aranızda o şekilde makarna yapan var mı?
ben öyle yapıyorum kuzumm
yani haşlayıp süzmüyorum makarnayı
diri seviyorsan az koy suyunu
ama benim gibi biraz yumuşak seviyorsan kontrollü koy
mesela pilavdan fazla olacak su

@Guney huseynli canım maşallah iyi yürüyorsun ne zaman tartılıcaksın :)

zinnia zinnia bence eve alışma canım azcık daha bekle sonra evde keyif yaparsın emekli olunca o kadar çalışmışsın emekli ol bari :)

no_name_ no_name_ mantılar nasıl olmuş canım :)

zinnia zinnia ayy elbiseye bayıldım güle güle giy kuzum :) ayrıca çok yürüyüp bebişi yorma :)

@sempatik_kiz sağol canım bana da fikir olur ne yapcam derdim azalır.

Bu arada hepinize dua ettim bu akşam sağlık huzur ve bol eksili kilolar :)
allah razı olsun canımm hepimize inşallah

aminn tabi inşallah önce sağlıklı olsun. benim içime hiçbişey doğmuyor niye acaba:/ ben kız olsun çok istiyordum sonra baktım eşim erkeğe meyilli erkek istemeye başladım. ama hiç bi tahminim yok. rüyamda erkek görmüştüm gerçi, bilinçaltı değilse.

Aslında bebeğin cinsiyetini az çok belirlemek mümkün..şöyleki, cinsiyeti spermler belirliyor biliyorsunuz,spermler xx ve xy kromozomlarindan oluşuyor ya, burada xy ler xx den hızlı ilerliyormus, ilişkiye yumurta çatlamışken girilirse, xy hızlı olduğu için önden gidip yumurtayı dölluyor ve bebek erkek oluyor..ama ilişkiye girildi ve yumurta misal 3 gün sonra catladiysa önden gidenler ölmeye başladığı için arkadan gelen xx dölluyor bu sefer yumurtayı ve bebek kız oluyorrrrr :KK66: böyle bilimsel çalışmalar var,her ne kadar drlar bunu söylemese ve onaylamasa da:KK66: çünkü bu sefer dünyanın cinsiyet dengesi bozulur..

Telden giriyorum,ne p.h yemeye bi saattir bu bilgiyi vermeye çalıştığımı da bilmiyorum,. Belki ihtiyacı olan olur diye bu abuk bilgide burada kalsın barı :p

Aslında bebeğin cinsiyetini az çok belirlemek mümkün..şöyleki, cinsiyeti spermler belirliyor biliyorsunuz,spermler xx ve xy kromozomlarindan oluşuyor ya, burada xy ler xx den hızlı ilerliyormus, ilişkiye yumurta çatlamışken girilirse, xy hızlı olduğu için önden gidip yumurtayı dölluyor ve bebek erkek oluyor..ama ilişkiye girildi ve yumurta misal 3 gün sonra catladiysa önden gidenler ölmeye başladığı için arkadan gelen xx dölluyor bu sefer yumurtayı ve bebek kız oluyorrrrr :KK66: böyle bilimsel çalışmalar var,her ne kadar drlar bunu söylemese ve onaylamasa da:KK66: çünkü bu sefer dünyanın cinsiyet dengesi bozulur..

Telden giriyorum,ne p.h yemeye bi saattir bu bilgiyi vermeye çalıştığımı da bilmiyorum,. Belki ihtiyacı olan olur diye bu abuk bilgide burada kalsın barı :p
ahahah çok güldüm :KK70::KK70::KK70:
biz yumurtlama gününe denk getirmiştik. artık içerde spermler ne halt etti bilemicem.

aminn tabi inşallah önce sağlıklı olsun. benim içime hiçbişey doğmuyor niye acaba:/ ben kız olsun çok istiyordum sonra baktım eşim erkeğe meyilli erkek istemeye başladım. ama hiç bi tahminim yok. rüyamda erkek görmüştüm gerçi, bilinçaltı değilse.
Esin erkek mı istiyor,klasik erkekcilerden yani..he gülüm he, ne verdiysen o! Diyeydin :KK66: oysa kız çocuğun baba aşkını tatmış olsa hep kız olsun derdi :KK66:

ahahah çok güldüm :KK70::KK70::KK70:
biz yumurtlama gününe denk getirmiştik. artık içerde spermler ne halt etti bilemicem.
Zaten gebelik olması için yumurtlama gününe denk gelmesi şart :p önemli olan o an içerde 2 gün önceden aktif xx mı vardı, yoksa içerde canlı sperm yoktu ve dışardan gelen xy mı dolledi? Bunları planlayan ve amacına ulaşan çok kişi var,tarikat gibiler ya la ,:p

Zaten gebelik olması için yumurtlama gününe denk gelmesi şart :p önemli olan o an içerde 2 gün önceden aktif xx mı vardı, yoksa içerde canlı sperm yoktu ve dışardan gelen xy mı dolledi? Bunları planlayan ve amacına ulaşan çok kişi var,tarikat gibiler ya la ,:p
şimddi şöyle ki,
(xy)-(xx)÷(sperm sayısı)×(yumurta çapı)+(kocanı ne kadar sevdiğinin karesi)= çocuğun %50 kız. şaşıracaksın ama %50 de erkek oluyor.

X