stresten olmuş olabilir canım bende biraz stres olsam kollarım patır patır kabarıyor kaşınıyorellerim çok kaşınıyor ya. pütür pütür oluyor kabarıyor avcumun içi bile. hani ısırgan otu değer de kabarır kaşınır ya. elde mantar çıkar mı? değildir dimi
hımm olabilir. ilk defa oldu da. alerji mi dedim yoksa mantar mı ayy allah korusunstresten olmuş olabilir canım bende biraz stres olsam kollarım patır patır kabarıyor kaşınıyor
Allah korusun canım istersen yine bi doktora göster geçmezse ama şöyle bi duş al rahatla kendiğni mutlu edecek şeyler yap geçer bence :)hımm olabilir. ilk defa oldu da. alerji mi dedim yoksa mantar mı ayy allah korusun
kabak bildiğimiz kabak mı yoksa balkabağı mı?Bu arada o kadar düşündüm ne yapsam diye fikir aldım
Tam karar verdim mutfağa gittim dolabı açtım
Geçen haftadan kalan ıspanak ve kabak var
Ispanak yemeği ve kabak çorbası yaptım çürümesinler diye
Ama çorba fazla kabak koktu ilk kez yapmıştım daha güzel olmasını umuyordum
Bildiğimiz kabak kız :)kabak bildiğimiz kabak mı yoksa balkabağı mı?
ne güzel masum bir tatlıymış o :)Bide tatlı yaptım kendime çok lezzetli oldu tadına baktım ufacık ama tatlı krizlerm için yaptım dursun kenarda saldırmıyım diye bu aralar canım tatlı istemeye başladı :)
3 tane hurmayı çekirdeklerini çıkartıp suda beklettim, sonra suyunu döktüm. İçine 4-5 tane tuzsuz fıstık 1 kaşık yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekledim blenderda geçirdim sonra top top yaptım hindistan cevizine buladım 4 tanecik çıktı ama olsun :)
kabak çorbası hiç yemedim. yiyeceğimi de sanmıyorum:) baya faydalı ama afiyet olsun canım:)Bildiğimiz kabak kız :)
kabak ve havuç koydum sütlü blenderdan geçirdim sebze çorbası gibi oldu ama ben sebze çorbasını da sevmem zaten niye yaptım bilmiyorum :)
internette buldum tarifini belki tadı güzeldir :)
Bende niye yaptım bilmiyorum zaten deniycem bakalım :)kabak çorbası hiç yemedim. yiyeceğimi de sanmıyorum:) baya faydalı ama afiyet olsun canım:)
Elimden para çıkacak anlamında bebeğimay hadi inşallah:)
haydaa birinden biri olsaydı bari:))Elimden para çıkacak anlamında bebeğimsağ kara para girecek elime,sol kasinirsa para çıkacak elden :)
kurumuştır canımmellerim çok kaşınıyor ya. pütür pütür oluyor kabarıyor avcumun içi bile. hani ısırgan otu değer de kabarır kaşınır ya. elde mantar çıkar mı? değildir dimi
ellerine sağlıkBu arada o kadar düşündüm ne yapsam diye fikir aldım
Tam karar verdim mutfağa gittim dolabı açtım
Geçen haftadan kalan ıspanak ve kabak var
Ispanak yemeği ve kabak çorbası yaptım çürümesinler diye
Ama çorba fazla kabak koktu ilk kez yapmıştım daha güzel olmasını umuyordum
ne güzel bir şey ypmışsın öyle yavvvBide tatlı yaptım kendime çok lezzetli oldu tadına baktım ufacık ama tatlı krizlerm için yaptım dursun kenarda saldırmıyım diye bu aralar canım tatlı istemeye başladı :)
3 tane hurmayı çekirdeklerini çıkartıp suda beklettim, sonra suyunu döktüm. İçine 4-5 tane tuzsuz fıstık 1 kaşık yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı kadar kakao ekledim blenderda geçirdim sonra top top yaptım hindistan cevizine buladım 4 tanecik çıktı ama olsun :)
1 kase yemişsin işte ne güzellSabah
1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık maydonoz 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Buğday çorbası ve salata
Ara
1 tane etimek
Akşam
1 kase kabak çorbası 1 tabak ıspanak
Ayy evet çok güzel oldu çokta pratik ara ara yaparım artık bunu da :)ne güzel bir şey ypmışsın öyle yavvv