misss gibibugün güzel beslendim. tek keşke yemeseydim dediğim ise 2 adet profiterol.
daha da bişey yemem bu saatten sonra. belki yoğurt.
laa tekrar okiim dedimBunu ben de yapıyorum arada canım.ama kremalı efsane oluyor
krema candır :)Bunu ben de yapıyorum arada canım.ama kremalı efsane oluyor
yookkkk deeeelllkrema candır :)
tabisi de fazlası cıssyookkkk deeeelll
ayda yılda 1 beaaaaa
Kuru ipe dizilmiş uzun yemeklik patlıcan ve acı kuru biber aldım.patlican ve biberleri hasladim.baska yerde1 kuru soğan, 2 diş sarımsak z.yaginda kavurdum...patlıcan ve biberleri minik minik dogradim...içine karıştırıp hepsini kavurup üstüne domates sos,az biber salca,tuz ve karabiber koydum.yarim çay bardağı su koydum,suyu cekemene kadar 5-10 dk pişirip kapattım altını.aksam soğuk servis edeceğim sarımsaklı yoğurt ile
nefis mmmmKuru ipe dizilmiş uzun yemeklik patlıcan ve acı kuru biber aldım.patlican ve biberleri hasladim.baska yerde1 kuru soğan, 2 diş sarımsak z.yaginda kavurdum...patlıcan ve biberleri minik minik dogradim...içine karıştırıp hepsini kavurup üstüne domates sos,az biber salca,tuz ve karabiber koydum.yarim çay bardağı su koydum,suyu cekemene kadar 5-10 dk pişirip kapattım altını.aksam soğuk servis edeceğim sarımsaklı yoğurt ile
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmKuru ipe dizilmiş uzun yemeklik patlıcan ve acı kuru biber aldım.patlican ve biberleri hasladim.baska yerde1 kuru soğan, 2 diş sarımsak z.yaginda kavurdum...patlıcan ve biberleri minik minik dogradim...içine karıştırıp hepsini kavurup üstüne domates sos,az biber salca,tuz ve karabiber koydum.yarim çay bardağı su koydum,suyu cekemene kadar 5-10 dk pişirip kapattım altını.aksam soğuk servis edeceğim sarımsaklı yoğurt ile
ayy anne yüreği ya..whats dan kuzumla konuştum
pilav köfte çorba vardı
ısıt diyorum üşeniyordu
kamera ile bekledim o ısıtırken
gönlüm rahat etti
sıcacık yesin
ben yapıyorum kuzummmayy anne yüreği ya..
Yemekleri sen mi yapıyorsun akşamları yoksa yardımcın mı?
allah bozmasın ağzınızın tadını canımmben yapıyorum kuzummm
o sadece cmt leri temizliğe yardım ediyor
arada keyfimiz olursa kek vs yapar kuzumm benimm
aminnnallah bozmasın ağzınızın tadını canımm
Değildir kuzum ne mantarı...benim de çok sık kasinir,para çıkacak diye yorumluyorumellerim çok kaşınıyor ya. pütür pütür oluyor kabarıyor avcumun içi bile. hani ısırgan otu değer de kabarır kaşınır ya. elde mantar çıkar mı? değildir dimi
ay hadi inşallah:)Değildir kuzum ne mantarı...benim de çok sık kasinir,para çıkacak diye yorumluyorum