- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
öyleyse olabilir. dolarla işim yok zaten :) sağol uyardığın içinbu bilgi sağlam bir yerden kuzu
usd tavan yaptığında inecek sakin ol diyenden duyduğum
kulağının bir köşesinde dursun
neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyleyse olabilir. dolarla işim yok zaten :) sağol uyardığın içinbu bilgi sağlam bir yerden kuzu
usd tavan yaptığında inecek sakin ol diyenden duyduğum
kulağının bir köşesinde dursun
neyse
oh oh mis gibi yemekler. tatlı olarak revani yapabilirsin belki? üzerine de kremşanti sürersin.yorgunum gözlerim yanıyor
öğle arası gidip yüzümü temizlettim
yarın üniversiteden hocamla görüşeceğim
piyuklarımızı yarıştırmak ayıp olur gidip temizleeyim dedim.
yarın çok işim var
bu akşam gidip kuzuma bando için gömlek pantolon alacağım.
yarın klasik temizlik günü,
öğle gibi ünv hocamla buluşacağım.
arada kızımı piyanoya bırakıp almam gerekiyor.
Sonra akşama arkadaşlar gelecekler, bir kaç şey pişirmem lazım.
KEşkek delisi erkek olan ona bir keşkek yaparım, buzluğa attığım az pişmiş buğdayım var, et ile tekrar pişirir birazda kuyruk yağı ve tereyağı eklerim.
Yesin camışşşş.
camış diyorum çünkü ünv de spor hocası,
Hem yiyo hem fit geziyo ortalıkta.
Sonra sarma saracağım benim sıpaya kabak dolması ile
bir de karışık börek yaparım, Açabilirsem su böreği az minik bir tavada.
buzlukta hamsi var belki onu hamsi pilavı yaparım.
keşkek kesin, börek kesin sarma ve hamsi pilavı seçmeli
tatlı bir şey düşünüp bulayım.
patlıcan salatası kesin
azar azar olmalı hepsi
yoksa bana kalır laaaynnnnnn
kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış canım. Haftasonunu güzel güzel geçir. temiz çıkacak inşallah içini ferah tutdayanamadım hastaneyi aradım
halbuki dr abim arayacağım seni sonuç çıkınca demişti
tabii ben elli kere siteye girip sonuçlar çıkmışi mı diye bakmadı değilim.
asistanına bağlandım aradığımı söyleme de sonuç çıktı mı didimm
yok 4 5 güne ancak çıkar hafta içine belli olur dedi.
ee benim aklımda neden cumöa kalmış dedim
bilemiyorum hanfendüüü didi
bence bitter ye. faydalı bileacaba bir parça dark çikolatamı atsam ağzıma
ne diyonuz kızlar
yorgunlşuğa iyi geliyor ya seratonin
cidden ilaç niyetine yoksa çikolata delisi felan deelim harbi bak
Ohhh missss, benim de temizliğin bir kısmı bitti..Çamaşırlar çok yordu bugün de..Ütü hiç bitmedi, nevresimler çarşaflar çok oyaladi...Pazar gelecek benim bocukler , pazar günü kendin pişir kendin ye tarzı bir restorana gideceğiz ama benim de bir suru meze,salata ve tatlı hazırlamam gerek ...Bugün temizliği toparlayıp yarın mutfağa girmeyi planlıyorum.bu arada hem bu akşam hem yarın aksam yemeğe davetliyiz..Tutabilirim kendimi umarım..Pazar pzt salı ve belki sonrası bocukler olacak. ..Şimdiden yorgunum ya la!yorgunum gözlerim yanıyor
öğle arası gidip yüzümü temizlettim
yarın üniversiteden hocamla görüşeceğim
piyuklarımızı yarıştırmak ayıp olur gidip temizleeyim dedim.
yarın çok işim var
bu akşam gidip kuzuma bando için gömlek pantolon alacağım.
yarın klasik temizlik günü,
öğle gibi ünv hocamla buluşacağım.
arada kızımı piyanoya bırakıp almam gerekiyor.
Sonra akşama arkadaşlar gelecekler, bir kaç şey pişirmem lazım.
KEşkek delisi erkek olan ona bir keşkek yaparım, buzluğa attığım az pişmiş buğdayım var, et ile tekrar pişirir birazda kuyruk yağı ve tereyağı eklerim.
Yesin camışşşş.
camış diyorum çünkü ünv de spor hocası,
Hem yiyo hem fit geziyo ortalıkta.
Sonra sarma saracağım benim sıpaya kabak dolması ile
bir de karışık börek yaparım, Açabilirsem su böreği az minik bir tavada.
buzlukta hamsi var belki onu hamsi pilavı yaparım.
keşkek kesin, börek kesin sarma ve hamsi pilavı seçmeli
tatlı bir şey düşünüp bulayım.
patlıcan salatası kesin
azar azar olmalı hepsi
yoksa bana kalır laaaynnnnnn
Benim de dolarla isim yok ama inşallah düşer,ekonomi berbat haldeöyleyse olabilir. dolarla işim yok zaten :) sağol uyardığın için
Sen çikolatanı ye, biraz rahatla..Yarın alkol var mı yemekte? Aslında hakettin bunca zaman sonra bi duble iç barıdayanamadım hastaneyi aradım
halbuki dr abim arayacağım seni sonuç çıkınca demişti
tabii ben elli kere siteye girip sonuçlar çıkmışi mı diye bakmadı değilim.
asistanına bağlandım aradığımı söyleme de sonuç çıktı mı didimm
yok 4 5 güne ancak çıkar hafta içine belli olur dedi.
ee benim aklımda neden cumöa kalmış dedim
bilemiyorum hanfendüüü didi
alkol yemekte değilde devamında mutlaka olurSen çikolatanı ye, biraz rahatla..Yarın alkol var mı yemekte? Aslında hakettin bunca zaman sonra bi duble iç barı
İyi olur,kafanı dagitirsin biraz tatlimalkol yemekte değilde devamında mutlaka olur
çok aramıyorum
dışarıda istiyor canım
çıkıp rakı meze müzik misali
baya yoğunsun kolay gelsin canımcım. temizliğin bugün bitmesi çok iyi kafan rahat olur.Ohhh missss, benim de temizliğin bir kısmı bitti..Çamaşırlar çok yordu bugün de..Ütü hiç bitmedi, nevresimler çarşaflar çok oyaladi...Pazar gelecek benim bocukler , pazar günü kendin pişir kendin ye tarzı bir restorana gideceğiz ama benim de bir suru meze,salata ve tatlı hazırlamam gerek ...Bugün temizliği toparlayıp yarın mutfağa girmeyi planlıyorum.bu arada hem bu akşam hem yarın aksam yemeğe davetliyiz..Tutabilirim kendimi umarım..Pazar pzt salı ve belki sonrası bocukler olacak. ..Şimdiden yorgunum ya la!
Oyy kıyamam sana ben..Çok şükür az kalmış gelmesine,sağ salim gelsin inşallahbaya yoğunsun kolay gelsin canımcım. temizliğin bugün bitmesi çok iyi kafan rahat olur.
eşimle konuştuk 10 güne kadar geliyormuş hayırlısıyla. haftaya temizliğe başlarım ben de yavaş yavaş. 24 nisan da doğumgünü. gelince kutlayacam onun için de ayrıca hazırlanmalıyım:)
Canim izel şarkıları dinleyip tatlı vişne küp şarap falan içmek istedi bi andaalkol yemekte değilde devamında mutlaka olur
çok aramıyorum
dışarıda istiyor canım
çıkıp rakı meze müzik misali
ellerine sağlıkOhhh missss, benim de temizliğin bir kısmı bitti..Çamaşırlar çok yordu bugün de..Ütü hiç bitmedi, nevresimler çarşaflar çok oyaladi...Pazar gelecek benim bocukler , pazar günü kendin pişir kendin ye tarzı bir restorana gideceğiz ama benim de bir suru meze,salata ve tatlı hazırlamam gerek ...Bugün temizliği toparlayıp yarın mutfağa girmeyi planlıyorum.bu arada hem bu akşam hem yarın aksam yemeğe davetliyiz..Tutabilirim kendimi umarım..Pazar pzt salı ve belki sonrası bocukler olacak. ..Şimdiden yorgunum ya la!
oyyy kuzum yaaabaya yoğunsun kolay gelsin canımcım. temizliğin bugün bitmesi çok iyi kafan rahat olur.
eşimle konuştuk 10 güne kadar geliyormuş hayırlısıyla. haftaya temizliğe başlarım ben de yavaş yavaş. 24 nisan da doğumgünü. gelince kutlayacam onun için de ayrıca hazırlanmalıyım:)