Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugün hamaratlığım üstümdeydi :hamarat:
Alışveriş, yemek falan derken tüm gün pertim çıktı. Ondan giremedim pek kızlar.

Baktımki evdeki yapraklar bozuluyor. 1 kg pirinçten yaprak sardım Epeyidirde yapmamıştım boynum koptu beee. Pişirdim yarısını buzluğa attım. Annem arada çıkarsın yesin. Hiç de sevmem yaprak sarmasını.

1,5 kg ya yakın tavuk göğsü aldım. Julyen doğrayıp baharatladım. Yarına kadar dinlensin dolapta. Yarın pişirip buzluğa atacağım, hazır yemek olur benim için.

Market alışverişi yaptım. 150 TL harcadım. İçim cız etti beee paranın adı var diye boşuna dememişler. Tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, kaşar ve yaklaşık 20-25 tanede bitter çikolata aldım o_O
Bu sıralar abur cuburu çok kaçırdım. Alerjim olduğu içinde her tarafım kabardı:mad: O kadar çikolatayı neye güvenip aldım bende bilmiyorum.

Teyzeme köyden taze fasulye gelmiş. 1 kg falanda bana verdi. Yarın akşam okuldan dönünce pişirip buzluğa atarım.

Ben diyet falan yapamıyom yaaaaa. Bu yüzden kilo da veremedim.Ha bi gayret yiyorum kızlar. Yalnız benim yediğimi başkası yese haftalık 5-6 kg kesin alır. Annem nerene yiyorsun bu kadar şeyi diyor. Haklı yani kadın. Ne olacak benim bu halim.

Etiketleyenlere tek tek cevap yazamadım kızlar yoğunluktan.

Evdeki tartıda tartıldım. 61 kiloyum. Hastanede tartıldım 63.5 çıktım. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama ben evdekini baz alarak devam edeim. Hep aynı tartıda tartılmak önemli.

Yarın sabah 9 gibi kuaföre gitmem lazım benimde. Bir kaş bıyık aldırayımda yüzüm gözüm açılsın :confused: Sonra biraile dostumuz gelip evden alıcak beni. Minik oğlu düşüp dudağını falan yarmış beni istiyormuş kuzum kıyamam . Öğlene kadar onlarla olurum. Oradanda okula geçip akşam dönerim. Tüm gün yazamam raporumu vereyim şimdiden dedim:KK68:

Kızımın veli toplantısı vardı 5 gibi
3,30 da çıktım işten
yürüyerek eşimin ofisine gittim 5 km
sonr aberbaer okul ageçtik

Allahım nsaıl güzel bir duygu
her öğretmenden övünç cümleleri duymak.
Tüm çocuklara versin Rabbim..
Oyyy maşallah kuzuna :) inşallah hayatı boyunca gurur kaynağın olur varlığı bile ödül gerçi çocukların :)

Baktımki evdeki yapraklar bozuluyor. 1 kg pirinçten yaprak sardım Epeyidirde yapmamıştım boynum koptu beee. Pişirdim yarısını buzluğa attım. Annem arada çıkarsın yesin. Hiç de sevmem yaprak sarmasını.

1,5 kg ya yakın tavuk göğsü aldım. Julyen doğrayıp baharatladım. Yarına kadar dinlensin dolapta. Yarın pişirip buzluğa atacağım, hazır yemek olur benim için.

Market alışverişi yaptım. 150 TL harcadım. İçim cız etti beee paranın adı var diye boşuna dememişler. Tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, kaşar ve yaklaşık 20-25 tanede bitter çikolata aldım o_O
Bu sıralar abur cuburu çok kaçırdım. Alerjim olduğu içinde her tarafım kabardı:mad: O kadar çikolatayı neye güvenip aldım bende bilmiyorum.

Teyzeme köyden taze fasulye gelmiş. 1 kg falanda bana verdi. Yarın akşam okuldan dönünce pişirip buzluğa atarım.

Ben diyet falan yapamıyom yaaaaa. Bu yüzden kilo da veremedim.Ha bi gayret yiyorum kızlar. Yalnız benim yediğimi başkası yese haftalık 5-6 kg kesin alır. Annem nerene yiyorsun bu kadar şeyi diyor. Haklı yani kadın. Ne olacak benim bu halim.
Ne kadar çok iş yapmışsın kuzum bugün hiç durmamışsın nerdeyse :)
Çikolataların birinide benim için ye :)

Sabah
2 yumurta lorlu omlet, peynir, zeytin, salatalık

Öğlen
Yoğurtlu semizotu ve mantar çorbası

Akşam
Fırında karnıbahar ve şehriye çorbası

Yürüyüş yapmadım, pazara gittim 45 dk kadar dolaştm bide bolca temizlik yaptım :)

Ne kadar çok iş yapmışsın kuzum bugün hiç durmamışsın nerdeyse :)
Çikolataların birinide benim için ye :)
Evet ya çok yoruldum bugün. Bu haftam genel olarak dolu olacak gibi. Birde şu boğazımı tutabilsem bu kadar tempoya kilo veririm heralde.

Azıcık kilo vereyim senin için koc bir bitter gömerim :super:

saat 05,48 de uyandım
hooorrrrrrrrr hkorrrrrrrr sesi ile:KK57:
heeee
eşimin horultusuna:işsiz:
aklımda erken kalkmak vardı
vesile oldu sağolsun:p

KAlktım 6 gibi yataktan
dün sarımsağı çok yemişim dilim damağım kurumuş
suyu diktim tepeme
giyindim ayakkabılarımı 30 dakika
Jillian 6 week six pack ( karın hareketleri) yaptım:spor::KK55:
donuma varana kadar terletmese de özellikle karın kaslarını iyi çalıştırıyor.
30 days ile birlikte yapılırsa muhteşem sonuçlar doğurur eminim.
Bakalım her sabah yapabilecek miyim.
KAhvaltımı da yaptım duşumu aldıktan sonra,
Kızımı servise bindirdim,:KK37:
çayımı aldım işe gidene kadar keyif yapayım didimmmmm:KK28:

saat 05,48 de uyandım
hooorrrrrrrrr hkorrrrrrrr sesi ile:KK57:
heeee
eşimin horultusuna:işsiz:
aklımda erken kalkmak vardı
vesile oldu sağolsun:p

KAlktım 6 gibi yataktan
dün sarımsağı çok yemişim dilim damağım kurumuş
suyu diktim tepeme
giyindim ayakkabılarımı 30 dakika
Jillian 6 week six pack ( karın hareketleri) yaptım:spor::KK55:
donuma varana kadar terletmese de özellikle karın kaslarını iyi çalıştırıyor.
30 days ile birlikte yapılırsa muhteşem sonuçlar doğurur eminim.
Bakalım her sabah yapabilecek miyim.
KAhvaltımı da yaptım duşumu aldıktan sonra,
Kızımı servise bindirdim,:KK37:
çayımı aldım işe gidene kadar keyif yapayım didimmmmm:KK28:
Sabah sabah bu ne enerji kuzum sporlar kahvaltılar çaylar :)
Afiyet olsun canım sabah keyfininde tadını çıkart :)

1- ellerine sağlık 1 kg pirinç vayyyyy dedim içimden.
2-150 tl ama hep güzel şeyler almışsın kuzumm afiyetle...
3- çikolata 25 ad nedir allahaşkına canımmm... alerjin fındığa mı acaba? süt ürünleri mi yoksa
4-nasıl güzel bir çocuksun sen yemekleri hzırlayıp buzluğa atmak hazır etmek bir çok şeyi kolaylaştırmak...
5-çok hareketli olduğun için almıyorsun, ama ilerde evlenip çocuk olunca ve yaş alınca bu azalacak, hatta 2. çocuk yaş 35 ve 40 dan sonra ciddi zorlanacaksın, bünye hep aynı kalmıyor üzgünüm...

1- ellerine sağlık 1 kg pirinç vayyyyy dedim içimden.
2-150 tl ama hep güzel şeyler almışsın kuzumm afiyetle...
3- çikolata 25 ad nedir allahaşkına canımmm... alerjin fındığa mı acaba? süt ürünleri mi yoksa
4-nasıl güzel bir çocuksun sen yemekleri hzırlayıp buzluğa atmak hazır etmek bir çok şeyi kolaylaştırmak...
5-çok hareketli olduğun için almıyorsun, ama ilerde evlenip çocuk olunca ve yaş alınca bu azalacak, hatta 2. çocuk yaş 35 ve 40 dan sonra ciddi zorlanacaksın, bünye hep aynı kalmıyor üzgünüm...
Gunaydin tatlim ohhh miskimi sabah sporunuda yapmisindir bende baya kalkmisim aa bumiret telfon elimden bi turum dusmedi ki bi kalkib sporumu yapayim.
Hic yapmadigim degisik haraketleri yapiyorum bi kac gundu belimi incitlimis heralde belimde haffif ce agti var bence sirt haraketleri yapdim ondandir saniyorum bel kaslarimda agri var

Sabah
2 yumurta lorlu omlet, peynir, zeytin, salatalık

Öğlen
Yoğurtlu semizotu ve mantar çorbası

Akşam
Fırında karnıbahar ve şehriye çorbası

Yürüyüş yapmadım, pazara gittim 45 dk kadar dolaştm bide bolca temizlik yaptım :)
Gayet güzel kuzum
evde iken aklına sakın yemek vs gelmesin
geldiği anda aç başka videoları falan izle
fitness hareketlerini vs mesela
jillian aç izle
hatta hafiften başla evde iken

X