- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 1 hafta kafani dinlendir insallah onada guzel rahat is taparsin .Gelir gelmez alo170i aradım işten ayrıldığımı belirttim. Geriye dönük sigortadan çıkartırsa ceza alması için talep oluşturdum, adam sordu ayrılma sebebiniz nedir diye çalışma saatlerimi artırdı dedim. Hemen mesai talebide oluşturalım 45 saatin üzerini mesai ödemek zorunda dedi. Sesimdeki öfkeden anladı sanırım adam beni :)
Dedim o bi dursun bakalım sigortadan geriye dönük çıkış yaptırırsa yani hakkımı yemeye yeltenirse onu da şikayet edicem. Hatta işyeriyle ilgili bildiğim diğer hatalarında üzerine gidicem. İş güvenliği ruhsat gibi..
Ben kolay kolay hakkımı yedirmem kuzum damarıma basarsa üşenmem uğraşırım.
Şimdi kendime 1 hafta tatil verdim hem bahar temizliği hem kafa dinleme olsun sonra hemen iş arıycam inşallah daha iyi bir yer denk gelir :)
Allah hayrlisin nasib etsin canimGelir gelmez alo170i aradım işten ayrıldığımı belirttim. Geriye dönük sigortadan çıkartırsa ceza alması için talep oluşturdum, adam sordu ayrılma sebebiniz nedir diye çalışma saatlerimi artırdı dedim. Hemen mesai talebide oluşturalım 45 saatin üzerini mesai ödemek zorunda dedi. Sesimdeki öfkeden anladı sanırım adam beni :)
Dedim o bi dursun bakalım sigortadan geriye dönük çıkış yaptırırsa yani hakkımı yemeye yeltenirse onu da şikayet edicem. Hatta işyeriyle ilgili bildiğim diğer hatalarında üzerine gidicem. İş güvenliği ruhsat gibi..
Ben kolay kolay hakkımı yedirmem kuzum damarıma basarsa üşenmem uğraşırım.
Şimdi kendime 1 hafta tatil verdim hem bahar temizliği hem kafa dinleme olsun sonra hemen iş arıycam inşallah daha iyi bir yer denk gelir :)
İyi günlerde kullan canım saçlarınısoğan havuçlu nasıl tarif eder misinnn
açık dore gibi bir şey kendi rengine yakın bir şeyler yaptı işte
Maşallah canım 18lik çıtırlara taş çıkarırsın sen fıstıkKızlar kuaförden çıktım hava soğuk çiseliyordu eve gidip çişimi yaptım, biliyonuz yolda tutamıyommmmm.
Ve kızımın okulda festivali vardı biliyorsunu 1.30 başlamıştı ve o okulda idi.
Başladım yrümeye, çiseledi güneş açtı, soğuk oldu sıcak oldu ama pes etmedim yürüdüm.
Arkadaşlar aradı durdu nerede kaldı hadi gel bekliyoruz diye.
Onlar çocukları okula bırakıp okula yakın bir yere iki tek atmaya gitmişler.
Geliyommm az kaldı dedim durdum.
Haaa yürüdüğüm yol ana yol falan köprüler vs vs.
Tam 12,5 km 3 saate yakın zamanda zorlamadan yürüdüm.
daha önce böyle km ler yürüdüm ama duraksayarak bir yerlere uğrayarak yürüdüm.
Bu yürüyüş duraksızın olduğu için öncelikle kendimi sonra bidaaa kendimi takdir ve tebrik ediyorumm...
Ne demiştimmmm
Yaş 45 yolun Yarısı
Canım çok sağol belli aralıklar halinde bi tuttumu geçmesi aylar sürüyo canım benimÇok geçmiş olsun canım migren sürekli oluyor mu yokss belirli ataklar halinde mi
Babaoinı eskiden tedavi oldu çok zordur ve babamın hergün tutuyordu
İnşallah düzelir canım bacagım kötü canım belli yerlerde küçük küçük su topladı sızısı geçmedi henüz üst bacak sağ tamamen kızarıkoyyyy kuzummmm yaaaaaa
Migrenin bir düzelse artık rahatlasan.
Bacağın nasıl oldu kuzummm
Offffff
içim acıdı
Hayırlısı olsun kuzum üzme kendini daha iyi olmuştur zaten mutlu deildin orda rabbim daha iyi fırsatlar çıkarır bakarsın karşına canım benim takma fazlaBugün işten ayrıldıımm ben
Aslınds istifa etmiycektim karar vermiştim ama zorlandım resmen. Çalışma saatlerimi artırdı, 8-6 olan saati 8-7 haftasonuda 8-3 olan saati 8-5 yaptı ve akşama kadar aksi suratsızdı. İş yükümü artırdı ve beni yersiz yere suçlamaya başladı.
Çalışma saatleri yüzünden daha önce tartışmıştık yine uzatmaya çalışmıştı 1 aylık falandım kabul etmedim çıkarım o halde dedim tamam kal dedi ve sabitlemiştik. Bu konuda daha önce taviz vermediğim için yine aynı konuyu sürdü önüme ve beni erken çıkmakla saatinden önce ofisi kapatmakla suçladı, bende sinirlendim çıktım.
Başlarda çok üzgün ve sinirliydim ama sonra eşim ve arkadaşlarım rahatlattı beni, zaten orada mutlu değildin, sürekli geriliyordun patronun problemliydi gibi cümleleri duyunca ki düşününce doğru son 2 haftadır ayaklarım geri geri gidiyordu o yüzden biraz daha rahatladım.
Yine de adamın bahanelerle beni suçlamalarla bana gelmesi yerine maaşlar çok geliyor ödeyemiyorum devam edemiycez demesini tercih ederdim ve çok daha anlayışlı olurdm. En azından dürüst adam derdim şu an arkasından sadece karaktersiz diyebiliyorum..
Neyse işte böyle saçma bi gün geçirdiim :/
Sağol canımm,İyi günlerde kullan canım saçlarını
Sağanı hafif kavur havuçları ister rendele iri ister küp küp doğra soğana ekle onlarıda biraz kavur karabiber ekle havuca yeşil mercinegi ekle salça istegine bağlı 1su bardagı kadar su ekle ben fazla sulu sevmediğimden az ekliyorum tuzunu at sevdiğin baharatı at havuçlar pişince altını kapat dere otu maydanoz ekle afiyet olsun ister sıcak ister soğuk bazen bu tarife kıyma veya tavuk da ekliyorum güzel oluyo çok basit lezzetli canım
bacağın nasıl oldu kuzummmMaşallah canım 18lik çıtırlara taş çıkarırsın sen fıstık
Canım çok sağol belli aralıklar halinde bi tuttumu geçmesi aylar sürüyo canım benim
bir şey sürdün mü merhem vsİnşallah düzelir canım bacagım kötü canım belli yerlerde küçük küçük su topladı sızısı geçmedi henüz üst bacak sağ tamamen kızarık
Ellerine sağlık. Canım afiyetle yiyinSağol canımm,
buna benzer bir şey yaptım sadece içine erişte koydum çorba gibi,
pişiyor şu an
Sürdüm canım sünnetli çocuklar gibi geziyorum ewde acıyo pijamada deysebir şey sürdün mü merhem vs
Ellerinize sağlık mis gibi kokmuştur ev hamarat ortim benim temizliği titirip misafir. Bile ağırlıyorBugün evde temizlik var,
süpür sil ütü vs, hava da sıcak olsa güzel olacaktı ama yayla gibi esiyor mübarek.
Akşam üstüne doğru kuzumun arkadaşını ve annesini çağıracağım 1 2 saat ders oyun vs bir arada olsunlar.
Minik pizzalar yapıp buzluğa atmıştım kıymalı vs onları çıkarırım, yine buzlukta ki patetsli peymrili böreklerden çıkarır fırına atarım.
canım balık istiyor ya evde yapacağım ya da dışrarıda yiyeceğiz.
Eşim beyefendi nasıl isterse, bugün ona ayak uyduracağız bakalım.
oyyyy içim cı etti birden kuzummSürdüm canım sünnetli çocuklar gibi geziyorum ewde acıyo pijamada deyse
Canımm balık pişiyor ortalık miss gibi sarımsaklı balık kokuyorEllerinize sağlık mis gibi kokmuştur ev hamarat ortim benim temizliği titirip misafir. Bile ağırlıyor
Haftada birgünmü geliyo yardımcın canım