- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım migren sürekli oluyor mu yokss belirli ataklar halinde miKızlar dün migrenim tetiklemişti giremedim menümde yok sayılır mideme vurdu yediğimide çıkardım
Bugünde sakarlığım üzerimde 5 kilo kaynsr sütü tencereden boşaltayım derken sağ bscagım yandı üzerime döktüm fene sızlıyo hemen soguk suya tutdum ama olan oldu krem filan sürdük derken bakalım ne olcak benden bu kadar şimdilik öpüldünüz güzeller
Selam canım nerelerdesin sen nasılsınSelam kızlar
Evet canım salı günleri tartılıyoruz ama farklı günlerde tartılmak istersende yazabilirsinAleykum selâm canlarim ben normal de 70 kiloydum 1 aydır diyet yapıyorum 68 kiloyum şimdi tartılma gününüz filan var mi
oyyyy kuzummmm yaaaaaaKızlar dün migrenim tetiklemişti giremedim menümde yok sayılır mideme vurdu yediğimide çıkardım
Bugünde sakarlığım üzerimde 5 kilo kaynsr sütü tencereden boşaltayım derken sağ bscagım yandı üzerime döktüm fene sızlıyo hemen soguk suya tutdum ama olan oldu krem filan sürdük derken bakalım ne olcak benden bu kadar şimdilik öpüldünüz güzeller
Ne çoook yürümüşsünnn maşallah maşallah kuzum bende tebrik ederim seniKızlar kuaförden çıktım hava soğuk çiseliyordu eve gidip çişimi yaptım, biliyonuz yolda tutamıyommmmm.
Ve kızımın okulda festivali vardı biliyorsunu 1.30 başlamıştı ve o okulda idi.
Başladım yrümeye, çiseledi güneş açtı, soğuk oldu sıcak oldu ama pes etmedim yürüdüm.
Arkadaşlar aradı durdu nerede kaldı hadi gel bekliyoruz diye.
Onlar çocukları okula bırakıp okula yakın bir yere iki tek atmaya gitmişler.
Geliyommm az kaldı dedim durdum.
Haaa yürüdüğüm yol ana yol falan köprüler vs vs.
Tam 12,5 km 3 saate yakın zamanda zorlamadan yürüdüm.
daha önce böyle km ler yürüdüm ama duraksayarak bir yerlere uğrayarak yürüdüm.
Bu yürüyüş duraksızın olduğu için öncelikle kendimi sonra bidaaa kendimi takdir ve tebrik ediyorumm...
Ne demiştimmmm
Yaş 45 yolun Yarısı
Afiyet olsun canım ne kadar az yemişsin böyleMenüm: 09,30 1 yumurta+2 kk peynir+domates saltalık+1 tatlı kaşığı bal+1 dilim kızarmış ekmek.
17,00 3 sarma+1 yk patates salatası+2 misket köfte+domates salatalık+1 kase yoğurt ( açık büfeden yiyebileceklerim bunlardı)
su 4 lt
spor : 12,5 km tempolu yürüyüş
Selam canımmSelam kızlar
Sağol canımm benimmNe çoook yürümüşsünnn maşallah maşallah kuzum bende tebrik ederim seni
Saçlarınıda güle güle kullan kuzum
Sabah çok iyi yemiştim hatta zeytinleri yazmayı unutmuşumAfiyet olsun canım ne kadar az yemişsin böyle
Afiyet olsun canımmSabah
2 haşlanmış yumurta peynir ve zeytin
Öğlen domates salatalık peynir zeytin ve yoğurt
Akşam üstü yoğurt ve chia
Akşam
Balık ve salata
Afiyet bal şeker olsun kuzum çok az yiyip hasta olma da :)Sabah çok iyi yemiştim hatta zeytinleri yazmayı unutmuşum
ekmek ve yumurta bal peynir derken ciddi güzel kahvaltı yaptım.
Hatta okulda aç hissetmiyordum kendimi
yiyebilceğim şey yoktu hep kızartma börek vs vardı.
az biraz yedim onlardan
Oyy kıyamam canım yarın hemen yap geçsin bu istekAfiyet olsun canımm
ben de balık yemek istiyordum akşam
ama okulda olunca yiyemedim
hatta balık sayıklayarak yedim
Canım,Bugün işten ayrıldıımm ben
Aslınds istifa etmiycektim karar vermiştim ama zorlandım resmen. Çalışma saatlerimi artırdı, 8-6 olan saati 8-7 haftasonuda 8-3 olan saati 8-5 yaptı ve akşama kadar aksi suratsızdı. İş yükümü artırdı ve beni yersiz yere suçlamaya başladı.
Çalışma saatleri yüzünden daha önce tartışmıştık yine uzatmaya çalışmıştı 1 aylık falandım kabul etmedim çıkarım o halde dedim tamam kal dedi ve sabitlemiştik. Bu konuda daha önce taviz vermediğim için yine aynı konuyu sürdü önüme ve beni erken çıkmakla saatinden önce ofisi kapatmakla suçladı, bende sinirlendim çıktım.
Başlarda çok üzgün ve sinirliydim ama sonra eşim ve arkadaşlarım rahatlattı beni, zaten orada mutlu değildin, sürekli geriliyordun patronun problemliydi gibi cümleleri duyunca ki düşününce doğru son 2 haftadır ayaklarım geri geri gidiyordu o yüzden biraz daha rahatladım.
Yine de adamın bahanelerle beni suçlamalarla bana gelmesi yerine maaşlar çok geliyor ödeyemiyorum devam edemiycez demesini tercih ederdim ve çok daha anlayışlı olurdm. En azından dürüst adam derdim şu an arkasından sadece karaktersiz diyebiliyorum..
Neyse işte böyle saçma bi gün geçirdiim :/
Gelir gelmez alo170i aradım işten ayrıldığımı belirttim. Geriye dönük sigortadan çıkartırsa ceza alması için talep oluşturdum, adam sordu ayrılma sebebiniz nedir diye çalışma saatlerimi artırdı dedim. Hemen mesai talebide oluşturalım 45 saatin üzerini mesai ödemek zorunda dedi. Sesimdeki öfkeden anladı sanırım adam beni :)Canım,
kurtulmuşsun Allah yardımcı olmuş sana o dangalağın bunları yapması vesile olmuş.
döşeğini serecektin 8-7 değil 24 saat çalışırım diyecektin.
O kadar çirkin kelimeler geçiyor ki aklımdan sus diyorum içimden.
Aslında vereceksin buna sopayı işçi çalıştırmanın ne olduğunu öğreteceksin.
Çok pis uğraşılır resmi veya gayri resmi ama neyse...
Dinlen güzelce ve kendine yeni iş bulmaya çalış.
Ama çalışma saatlerini kendine uydur mutlaka.
Asla kabul etme böyle ..lerin isteklerini.
afferin sana kuzumm,Gelir gelmez alo170i aradım işten ayrıldığımı belirttim. Geriye dönük sigortadan çıkartırsa ceza alması için talep oluşturdum, adam sordu ayrılma sebebiniz nedir diye çalışma saatlerimi artırdı dedim. Hemen mesai talebide oluşturalım 45 saatin üzerini mesai ödemek zorunda dedi. Sesimdeki öfkeden anladı sanırım adam beni :)
Dedim o bi dursun bakalım sigortadan geriye dönük çıkış yaptırırsa yani hakkımı yemeye yeltenirse onu da şikayet edicem. Hatta işyeriyle ilgili bildiğim diğer hatalarında üzerine gidicem. İş güvenliği ruhsat gibi..
Ben kolay kolay hakkımı yedirmem kuzum damarıma basarsa üşenmem uğraşırım.
Şimdi kendime 1 hafta tatil verdim hem bahar temizliği hem kafa dinleme olsun sonra hemen iş arıycam inşallah daha iyi bir yer denk gelir :)
canım sen hangi ildesinGelir gelmez alo170i aradım işten ayrıldığımı belirttim. Geriye dönük sigortadan çıkartırsa ceza alması için talep oluşturdum, adam sordu ayrılma sebebiniz nedir diye çalışma saatlerimi artırdı dedim. Hemen mesai talebide oluşturalım 45 saatin üzerini mesai ödemek zorunda dedi. Sesimdeki öfkeden anladı sanırım adam beni :)
Dedim o bi dursun bakalım sigortadan geriye dönük çıkış yaptırırsa yani hakkımı yemeye yeltenirse onu da şikayet edicem. Hatta işyeriyle ilgili bildiğim diğer hatalarında üzerine gidicem. İş güvenliği ruhsat gibi..
Ben kolay kolay hakkımı yedirmem kuzum damarıma basarsa üşenmem uğraşırım.
Şimdi kendime 1 hafta tatil verdim hem bahar temizliği hem kafa dinleme olsun sonra hemen iş arıycam inşallah daha iyi bir yer denk gelir :)
Selam canım nerelerdesin sen nasılsın
Bugün işten ayrıldıımm ben
Aslınds istifa etmiycektim karar vermiştim ama zorlandım resmen. Çalışma saatlerimi artırdı, 8-6 olan saati 8-7 haftasonuda 8-3 olan saati 8-5 yaptı ve akşama kadar aksi suratsızdı. İş yükümü artırdı ve beni yersiz yere suçlamaya başladı.
Çalışma saatleri yüzünden daha önce tartışmıştık yine uzatmaya çalışmıştı 1 aylık falandım kabul etmedim çıkarım o halde dedim tamam kal dedi ve sabitlemiştik. Bu konuda daha önce taviz vermediğim için yine aynı konuyu sürdü önüme ve beni erken çıkmakla saatinden önce ofisi kapatmakla suçladı, bende sinirlendim çıktım.
Başlarda çok üzgün ve sinirliydim ama sonra eşim ve arkadaşlarım rahatlattı beni, zaten orada mutlu değildin, sürekli geriliyordun patronun problemliydi gibi cümleleri duyunca ki düşününce doğru son 2 haftadır ayaklarım geri geri gidiyordu o yüzden biraz daha rahatladım.
Yine de adamın bahanelerle beni suçlamalarla bana gelmesi yerine maaşlar çok geliyor ödeyemiyorum devam edemiycez demesini tercih ederdim ve çok daha anlayışlı olurdm. En azından dürüst adam derdim şu an arkasından sadece karaktersiz diyebiliyorum..
Neyse işte böyle saçma bi gün geçirdiim :/