Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet çok az yiyorsun sağlıksız diyor ama anlamadım gitti güzel kahvaltı yapıyorum akşamda güzel yemek yiyorum nesi az böyle yağdan gitmez kas kaybedersin diyorlarben de myfitnesspal dan takip edip minimum almaya çalışıyorum karbonhidratı
Millet çok az yiyorsun sağlıksız diyor ama anlamadım gitti güzel kahvaltı yapıyorum akşamda güzel yemek yiyorum nesi az böyle yağdan gitmez kas kaybedersin diyorlarben de myfitnesspal dan takip edip minimum almaya çalışıyorum karbonhidratı
İyi sohbetler :)kızlar hazırlandım dişarı çıkacağım az sonra uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla kahve içip laflayacağız, akşama gelirim mutlakaaa, herkes kendine ve diyetine dikkat etsinnnn
vallahi canım ben hep bu şekilde besleniyorum diyetlerde, kaslarımda hep yerinde kaldı, yağlar gitti inşallah yine giderler bizim insanımız bi gariptir, bilgisi olmadan fikri olur hep, her konuda muhalefettirler, sen araştır aklına yattığı şekilde sürdür beslenmeni benceMillet çok az yiyorsun sağlıksız diyor ama anlamadım gitti güzel kahvaltı yapıyorum akşamda güzel yemek yiyorum nesi az böyle yağdan gitmez kas kaybedersin diyorlar
Valla benim kafamada bu beslenme şekli yatıyor canan hocanın leptin hormonu muhabbeti doğru gibi geliyor :)vallahi canım ben hep bu şekilde besleniyorum diyetlerde, kaslarımda hep yerinde kaldı, yağlar gitti inşallah yine giderler bizim insanımız bi gariptir, bilgisi olmadan fikri olur hep, her konuda muhalefettirler, sen araştır aklına yattığı şekilde sürdür beslenmeni bence
Valla benim kafamada bu beslenme şekli yatıyor canan hocanın leptin hormonu muhabbeti doğru gibi geliyor :)vallahi canım ben hep bu şekilde besleniyorum diyetlerde, kaslarımda hep yerinde kaldı, yağlar gitti inşallah yine giderler bizim insanımız bi gariptir, bilgisi olmadan fikri olur hep, her konuda muhalefettirler, sen araştır aklına yattığı şekilde sürdür beslenmeni bence
benim ve eşimin vücudunda işe yarıyor..yaramayan da vardır..ben diyetisyene gittim 8 öğün verdi ara öğünlerle 1 haftada 3 kilo aldım, gittim kavga ettim :) herkesin bünyesi farklı, birinin uyguladığı diğerine uymayabilir o sebeple sen vücudunu tanıyorsun, sana uygun metod ile devam etmen en güzeli...Valla benim kafamada bu beslenme şekli yatıyor canan hocanın leptin hormonu muhabbeti doğru gibi geliyor :)
Ben s-healt dan takip ediyorum samsung tllerde varben de myfitnesspal dan takip edip minimum almaya çalışıyorum karbonhidratı
MerhabaKızlar sabah güzel kahvaltı etmedim herhalde fazla acıktım ara ogün gibi bisi yapmak zorunda kaldım 1tane salatalık ile 52gram ton balığı yedim yazık oldu leptine kahvaltıdan 6saat geçmiş 2 saat çalıştı herhalde oyle mi oluyor ? Tam anlamasamda yapmaya çalışıyorum :)
6 saat çok iyi zaten. Açlık hissettiğin zaman ye. Hissetmediğin surece akşam yemeğine kadar gidebilirsin. Sabah peynir ceviz bol bol yersen acıkmıyor insan.Kızlar sabah güzel kahvaltı etmedim herhalde fazla acıktım ara ogün gibi bisi yapmak zorunda kaldım 1tane salatalık ile 52gram ton balığı yedim yazık oldu leptine kahvaltıdan 6saat geçmiş 2 saat çalıştı herhalde oyle mi oluyor ? Tam anlamasamda yapmaya çalışıyorum :)