Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kizlar oylen yemeyinden evvel icilecek bitgilerimi demledim insallah icecem sizlerdee tavsiye edirem
Yag yakici caylarim yarim saat arayla iciyorum .
Zencefil
zerdecam
kara biber
rezene tohumu
Karanfil
Limon suyu ve kabuguyla beraber sikdigim limonuda atiyorum icine.
Demliyorum
Bir saat kaliyor yemekden bir saat once iciyorum istah kapatiyor
afiyet olsun canımmm, kapatır tabi, kötüdür bunun tadı :p

Bir cay tarifimde.
Aclik otu
Isrqan otu
Biberiye
Cupuk tarcin
Mate cayi
Yewil cay
Heresinden bir tutam koyub 3 st kaynar suda demliyorum her ogunden yarim saat kabak iciyorum bu karisimdan
canım bu kadar çok bitkinin zararı olmasın? sonuçta bitkiler de çok masum değil...çok yüklenmişsin sanki vücuduna...

Canim ilk 3 günü atlatinca nasıl alıştığına şaşıracaksın , sen bile inanmayacaksın ... Ve bu şekilde devam ederek ayda 5 kilodan fazla verip 2 ayda kurtulacaksin :KK66:
Yaa siz muhtesemsiniz ok dr motive oluyorumki anlatamam :) dün açlıktan migdem benimle savaş ediyordu bu leptin hormonu bozulmasın diye hiç bişey yemeden uyumak zorunda kaldım sabah bi kalktım tokum :) az önce klasik güzel bir kahvaltı yaptim gene peynir domates zeytin yumurta falan ekmek gene yok tabi harika hissediyorum kendimi :)

Yaa siz muhtesemsiniz ok dr motive oluyorumki anlatamam :) dün açlıktan migdem benimle savaş ediyordu bu leptin hormonu bozulmasın diye hiç bişey yemeden uyumak zorunda kaldım sabah bi kalktım tokum :) az önce klasik güzel bir kahvaltı yaptim gene peynir domates zeytin yumurta falan ekmek gene yok tabi harika hissediyorum kendimi :)
maşallah canım yaaa, sen dinle bizim sözümüzü, bak çok kolay geçecek bu zaman ve şok olacaksın..ben 2 ayda 16 kilo verdiğim zaman bu kadar kolaymıymış demiştim..kendi kendime o kadar kiloyla boşuna gezmişim, alt tarafı 2 aymış demiştim :KK66:

maşallah canım yaaa, sen dinle bizim sözümüzü, bak çok kolay geçecek bu zaman ve şok olacaksın..ben 2 ayda 16 kilo verdiğim zaman bu kadar kolaymıymış demiştim..kendi kendime o kadar kiloyla boşuna gezmişim, alt tarafı 2 aymış demiştim :KK66:
Gözle görülür fark oldu mu peki yani acaba ne kadarı yagdandi merak ettim şimdi 16kilo çok ciddi bir rakam :)

Gözle görülür fark oldu mu peki yani acaba ne kadarı yagdandi merak ettim şimdi 16kilo çok ciddi bir rakam :)
belli olmaz mııı, yarım gitti neredeyse :KK66: hiç bakmadım yağ mı kas mı diye ama aynı bu seferki gibi besleniyordum protein ağırlıklı, ve çok daha güçlüydüm, o zaman çok sporda yapmıştım...şimdi sporu sokamadım bi türlü...yürüyüş yapmıştım bol bol

belli olmaz mııı, yarım gitti neredeyse :KK66: hiç bakmadım yağ mı kas mı diye ama aynı bu seferki gibi besleniyordum protein ağırlıklı, ve çok daha güçlüydüm, o zaman çok sporda yapmıştım...şimdi sporu sokamadım bi türlü...yürüyüş yapmıştım bol bol
Harika bir mutluluk olsa gerek maşallah sana yaa :)

X