- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
bence de, ama şu aşamada tartı değiştirmeye korkuyorum ya fazla çıkarsam..moralim bozulur oturur içerim bi büyük votkayıdijital olması daha iyi bence tartının. giden her gram önemli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de, ama şu aşamada tartı değiştirmeye korkuyorum ya fazla çıkarsam..moralim bozulur oturur içerim bi büyük votkayıdijital olması daha iyi bence tartının. giden her gram önemli :)
ay çok heyecanlı. kaç dakika döktürecez?kızlarrrr sporumuz yani dansımız içinnn sonn 15 dakikaaa, herkes hazır mııııı
latiyya zinnia sempatik_kiz Cilekli Turtam Mucizeem
ilk gün için 30 dk yeter bence..az önce bi deneyeyim dedim 5 dakikada yamuldum resmen..hadi kızlar müzik önerin? ne açalım oynarkenay çok heyecanlı. kaç dakika döktürecez?
kebapları açtırırsan kaçarız tabe...ben de garibim, saf ben, karatay hoca var galiba diye bekledimmercimek çorbam kaynıyor. midem de benle kavga ediyor acıkmış kerata. şimdi ona acı bir bitki çayı içireyim de görsün.
zinnia 'yı kaçırttım galiba gııııı gel taam gel bidaha söz yapmicam
yorumlarda sinbo yanlış tartıyor dediler. 3 kere üstüne çıktım üçündede farklı gösteriyor diyen var ondan biraz çekindim.bende Sinbo var dijital. 20 lira
ay ondan bnm küçük balkondada vardı. dur bir koşu tartılıp geleyimben sinbonunkini 2-3 yıl kadar kullandım bu sene öldü artık...çok da ucuzdu 20 tl civarı sanırım, şu an evde klasik tartıdan var, onunla tartılıyorum..aslında almalıyım bi dijital ama para da vermek istemedim ona nedense..sanırım evde var diye
bn karataya tamuyamam muhtemelen. Ama yinede çabalayacağımaynen öyle cnım yımırta limitsiz, istediğin kadar ye, haşlanmış tavuk, limitsiz istersen günde 3 tane ye... bunların limiti yok..lor peyniri tuzsuz, limitsizzz..protein candır
kızlar bn dans değilde jillian 1 level yapıcamay çok heyecanlı. kaç dakika döktürecez?
olsun hareket olsun da, ben yıldız tilbe dansı yapacağım deli deli, hem stres de atarımyorumlarda sinbo yanlış tartıyor dediler. 3 kere üstüne çıktım üçündede farklı gösteriyor diyen var ondan biraz çekindim.
ay ondan bnm küçük balkondada vardı. dur bir koşu tartılıp geleyim
bn karataya tamuyamam muhtemelen. Ama yinede çabalayacağım
kızlar bn dans değilde jillian 1 level yapıcam
ben oryantal :) ay çok açım ama bayılmam umarım. ben başlıyomolsun hareket olsun da, ben yıldız tilbe dansı yapacağım deli deli, hem stres de atarım
başladım ben de hadi kolay geleeeben oryantal :) ay çok açım ama bayılmam umarım. ben başlıyom
jillian ne kiyorumlarda sinbo yanlış tartıyor dediler. 3 kere üstüne çıktım üçündede farklı gösteriyor diyen var ondan biraz çekindim.
ay ondan bnm küçük balkondada vardı. dur bir koşu tartılıp geleyim
bn karataya tamuyamam muhtemelen. Ama yinede çabalayacağım
kızlar bn dans değilde jillian 1 level yapıcam
jillian ne ki
26. dakikada duşa koştum...15 dakika mezdeke oynadım dalağım şişti nasıl hamlamışsam. no_name_ sen devam galiba
15 dakika mezdeke oynadım dalağım şişti nasıl hamlamışsam. no_name_ sen devam galiba
şunu yaptım cnm. Yalnız kızlar ben 9. dk'da pert oldum. Dilim dışarda nefes nefese tamamladım yinede hepsini. Haaa ne kadar başarılı yaptın dersen orası muamma. Ama genede bitirdim. Sanırım hergün yapa yapa alışacak bünyem.
Ben hergün yarım saat spor yapsam diyeti hayatta bırakmam ya emeğime acırım.
Şimdi kalkıp kahvaltımı yapayım acımdan öldüm beeee teflon tavada 2 yumurta, küçük bir parça süzme peynir, 2 tane ceviz, azıcıkta yeşillik.