Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugünkü menüm;

Sabah 10:30

2 yumurtadan omlet, domates,biber,biraz karnabahar

Akşam 18:30

1 tatlı tabağı tavuklu bulgur pilavı+1 yemek tabağı yoğurtlu karnabahar+domates

Yalnız hem geç yemek hem bulgur çok sisirdi, şuan rahatsızım.unutmus midem bu kadar yemek yemeyi :KK43: mutsuz ve suçlu hissediyorum kendimi :KK43:
Bi soda iç rahatlatır yediklerin çok deil cnm. Miden şaşırmıştır nerden öıktı bu bolluk diye

Bugün 1 saat kadar yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım.
Ay bide kuaföre uğradım :)

Soğanla ıspanak kavurup buzluğa attım. Hazır yemek olsun çıkarıp yoğurtla yerim. Çok güzel oluyor.:kk77:
Yarın içinde pırasa pişirdik annemle. Pıraslı böreği seviyorum ama yemeğini hiç yememiştim. İlk defa yiyeceğim. Anneme kokusu çok kötü diyorum, koklamadan ye diyor:KK48:

Sabah 10.00 kahvaltı

2 yumurta ile menemen (Bitiremedim. Artık bende 1 yumurta ile yapacağım.)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1.5 ceviz
yarım dilim ekmek

Akşam yemeği 15.00
1 kase salata
1 kaşık yoğurt
azıcık dolma

Hala tokum eğer acıkırsam 10'a doğru 1 bardak ılık süt içerim.
Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyor

Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyor
Sağol cnm. Annemde aynısını dedi 1 gün dinlenince iyi oluyormuş. bu yüzden akşamdan yaptık. Bakalım hayırlısı :)

Afiyet olsun canimmmm, beğendin di mi? Arada yapılabilir...
Evet canım pazardan pazar gnü yine alayım karnabahr brokoli vs sebzeyi doldurayım tavuk ile yaparım hafta içi yirimmm
resmen karnım şişti çok doyurucu yavvv yağsız tuzsuz bol sarımsak ve yoğurtla yidimmmm nane ve pul biberli

Ayyyy bu topik cok tatli herkese merhaba bir akrepte benimmmm siskoyum boy 170 kilo 86 offff cok tembelim spor dedimi Allah canimi aliyo pazartesi diyete başlayip aksamina bitiririm yiyip yiyip kilo almayanda bir kocam var ayyy bu topigi görünce birden gaza geldim senelerdir 7 li rakamlari gòrmem
Tamam arkadaş gelince listeye eklesin seni . Sende yarın başla. Bizimle muhabbet eder ve bize sadık kalırsan ne yiyip içtiğini bizle paylasirsan hep beraber zayiflariz :) ama ilk önce beynini hazır etmen tabi :)

Ayyyy bu topik cok tatli herkese merhaba bir akrepte benimmmm siskoyum boy 170 kilo 86 offff cok tembelim spor dedimi Allah canimi aliyo pazartesi diyete başlayip aksamina bitiririm yiyip yiyip kilo almayanda bir kocam var ayyy bu topigi görünce birden gaza geldim senelerdir 7 li rakamlari gòrmem

Bana da bir el atin ne olur:halay::halay:

Canim hoşgeldin, biraz kendini tanıtır mısın...Kaç yaşındasın neler yaparsın,daha önce diyet yaptın mı? Çalışıyor musun? Çocugun var mı vs..

Biz burada aile gibiyiz, her telden yazısir konuşur eğlene eğlene kilo veririz :KK66: sen de diyetime sahip çıkarım, sürekli yazarım, takipte olurum dersen biz de sana hoşgeldin deriz :KK66: burada birimizi motive etmeye çalışıyoruz, kolaylıkla kilo verirsin bizimle :KK66:

Bugün 1 saat kadar yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım.
Ay bide kuaföre uğradım :)

Soğanla ıspanak kavurup buzluğa attım. Hazır yemek olsun çıkarıp yoğurtla yerim. Çok güzel oluyor.:kk77:
Yarın içinde pırasa pişirdik annemle. Pıraslı böreği seviyorum ama yemeğini hiç yememiştim. İlk defa yiyeceğim. Anneme kokusu çok kötü diyorum, koklamadan ye diyor:KK48:

Sabah 10.00 kahvaltı

2 yumurta ile menemen (Bitiremedim. Artık bende 1 yumurta ile yapacağım.)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1.5 ceviz
yarım dilim ekmek

Akşam yemeği 15.00
1 kase salata
1 kaşık yoğurt
azıcık dolma

Hala tokum eğer acıkırsam 10'a doğru 1 bardak ılık süt içerim.
Süpersin maşallah, emin adımlarla ilerliyorsun :KK66:

X