- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
vayyy vayyyy maaşallah ikinize deeEki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy vayyyy maaşallah ikinize deeEki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
işimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizlino_name_ nassıll güzel görünüyorrrrr bulgurunn,
latiyya valla hemde kaynanada hiç bir şey yemeden durabilmek valla helal olsun canımm. Hee bu arada tatlı ne yapıyonnn
Odun köy ağaç orman özledimmmmm
ennn sevdiğimmmm
bayramlarda gidebiliyorum ancak ve her gittiğimde babama diyorum ki eğer hala köyde iseniz geleyim ben yok şehire taşındı iseniz gelmiiimm
yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooişimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli
aaa ablamı? abi zannediyordum...maşallah, o kadar genç yaşta olursa tabi genç kalır ben 16 yaşımda üniversite 1.sınıftım..hiç evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi hayallerim yoktu..hiç de olmadı..pek anaç değilim galiba benEvet annem 16 yaşında doğurmuş ablamı :) o zamanlar erken yaşta zorla evlemdirmisler annemi erken anne olmuş ..
eee tatlışım sen annem hem anneanne hem babaanne dememiş miydin??Evet annem 16 yaşında doğurmuş ablamı :) o zamanlar erken yaşta zorla evlemdirmisler annemi erken anne olmuş ..
en sevdiğim yahu, meyveli tatlılara bayılırımmmişimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli
Yüzü genç ama fiziği değil oda kilolarından muzdarip yağ aldırma ve karın gerdirme düşünüyor :)aaa ablamı? abi zannediyordum...maşallah, o kadar genç yaşta olursa tabi genç kalır ben 16 yaşımda üniversite 1.sınıftım..hiç evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi hayallerim yoktu..hiç de olmadı..pek anaç değilim galiba ben
Üvey ab iyi saymıyorum aslında ablada üvey ama evlendiği eşinin oğlu ondan baba ne dedim :)eee tatlışım sen annem hem anneanne hem babaanne dememiş miydin??
haaa anladım tatlımmm.... :)Üvey ab iyi saymıyorum aslında ablada üvey ama evlendiği eşinin oğlu ondan baba ne dedim :)
Ablamla anneler bir babalar ayrı . Abi ile de hiç bişey bir değilÜvey ab iyi saymıyorum aslında ablada üvey ama evlendiği eşinin oğlu ondan baba ne dedim :)
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmişimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli
azıcık yenilebilir tatlım, ödül olmuş olur...yapabilirsinnnnnanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu yiyebilmemiz lazım değil mii yaaa hadi acil cevap verinnn
geçenlerde aklıma geldi
ben bunu pekmez ile yapıyom bazen
çok az şekerli yapsak ne diyonuzz no_name_ kalorisi vs nedir acep yaaa
o zaman 2. hafta sonu alayım ve salı tartılıp gzel kilo gitmişse yiriimmmmmmazıcık yenilebilir tatlım, ödül olmuş olur...yapabilirsinnnnn
olur canımmmm, ben de hazır alırım artıkıno zaman 2. hafta sonu alayım ve salı tartılıp gzel kilo gitmişse yiriimmmmmm
Tamam canım gorusuruk iyi film izlemelr size atraksiyonlu farklı bişey olursa haber ederim :)kızlarrrr yavaştan kaçıyorum eşim çıkmış iş yerinden yemeği hazırlayayım bu akşam film seyredeceğiz...ara ara uğrarım tabisi de...@Çilekli turtam gelişmelerden haberdar et tatlım bizi, merak ederim...öptümmm hepinizi
Olacaktır eminim, unutmadıysa atraksiyon var, unuttuysa daha büyük atraksiyon olacak gibi öptüm seni turtisimmmTamam canım gorusuruk iyi film izlemelr size atraksiyonlu farklı bişey olursa haber ederim :)
Yah aynen öyle oldu . Akşama beni beklemeyin yatın ben geç gelicem dediOlacaktır eminim, unutmadıysa atraksiyon var, unuttuysa daha büyük atraksiyon olacak gibi öptüm seni turtisimmm
Yok artık, şaka yapıyor bence, eminimmmYah aynen öyle oldu . Akşama beni beklemeyin yatın ben geç gelicem dedi
Yok valla ben anlarim gene de şaka olsa süpriz olsa bariz ciddiydi iş yerinden resim atmışYok artık, şaka yapıyor bence, eminimmm