Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ no_name_ nassıll güzel görünüyorrrrr bulgurunn,:kk77:
latiyya latiyya valla hemde kaynanada hiç bir şey yemeden durabilmek valla helal olsun canımm. Hee bu arada tatlı ne yapıyonnn:kk77:
Odun köy ağaç orman özledimmmmm:KK36:
ennn sevdiğimmmm:KK37:
bayramlarda gidebiliyorum ancak ve her gittiğimde babama diyorum ki eğer hala köyde iseniz geleyim ben yok şehire taşındı iseniz gelmiiimm:KK16:
işimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli

Evet annem :KK68:16 yaşında doğurmuş ablamı :) o zamanlar erken yaşta zorla evlemdirmisler annemi erken anne olmuş ..
aaa ablamı? abi zannediyordum...maşallah, o kadar genç yaşta olursa tabi genç kalır :KK66: ben 16 yaşımda üniversite 1.sınıftım..hiç evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi hayallerim yoktu..hiç de olmadı..pek anaç değilim galiba ben :KK66:

aaa ablamı? abi zannediyordum...maşallah, o kadar genç yaşta olursa tabi genç kalır :KK66: ben 16 yaşımda üniversite 1.sınıftım..hiç evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi hayallerim yoktu..hiç de olmadı..pek anaç değilim galiba ben :KK66:
Yüzü genç ama fiziği değil oda kilolarından muzdarip yağ aldırma ve karın gerdirme düşünüyor :)

işimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bunu yiyebilmemiz lazım değil mii yaaa hadi acil cevap verinnn
geçenlerde aklıma geldi
ben bunu pekmez ile yapıyom bazen
çok az şekerli yapsak ne diyonuzz no_name_ no_name_ kalorisi vs nedir acep yaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bunu yiyebilmemiz lazım değil mii yaaa hadi acil cevap verinnn
geçenlerde aklıma geldi
ben bunu pekmez ile yapıyom bazen
çok az şekerli yapsak ne diyonuzz no_name_ no_name_ kalorisi vs nedir acep yaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
azıcık yenilebilir tatlım, ödül olmuş olur...yapabilirsinnnnn :KK66:

kızlarrrr yavaştan kaçıyorum eşim çıkmış iş yerinden yemeği hazırlayayım bu akşam film seyredeceğiz...ara ara uğrarım tabisi de...@Çilekli turtam gelişmelerden haberdar et tatlım bizi, merak ederim...öptümmm hepinizi
Tamam canım gorusuruk iyi film izlemelr size atraksiyonlu farklı bişey olursa haber ederim :)

X