Dayımlarla 7 yıldızlı otele de gitsem tatil değildir o benim için. Eşiniz ve bebeğinizle gidin sadece. Eşiniz niye sizin dayınızla tatil yapsın hem.Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.
Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.
Ahahahaha o yeğeniydi ama ya bu sefer kocasını otobüsle yollayabilir belki bebek, kedi ve kendisi rahat rahat giderlerKonu sahibinin kim olduğunu görünce bir an bebeği otobüsle önden yollasam muavine üç beş lira versem göz kulak olsa falan diyecek sandım yalan yok.
Eşinizin dediği daha makul. Adam haliyle senin dayınla kucak kucağa tatil yapmak ve 6 metrekarelik havuzda alt alta üst üste yüzmek istemiyordur yani. Normal
Doğru ya,kedi de vardı.Ahahahaha o yeğeniydi ama ya bu sefer kocasını otobüsle yollayabilir belki bebek, kedi ve kendisi rahat rahat giderler
Ya sen iyimisin millet burda kendi söylemiş kendi çalmış benim agzımdan böyle bir kelime laf çıktı mı sende yazılanlara insanmışsın Allah'ım sabır. Benim bebeğim sabaha kadar oturuyor diyorum uyumuyor dişleri çıkıyor çok huysuz o zamanda öyle olursa ne olacak tatilden ne anliycaz ama yanımızda tabiki ekstradan dedesi annanesi olsa yani kötü mü olucak öğle uyusunda onlar biraz tutsa misal böyle bir seçeneğe hiç kimsenin hayir diyeceğini sanmam sadace eleştirmek için eleştiriyor çoğusu emin ol .Bence nur tatile çıkmasın o zaman. şu yazılanlara bakılırsa gece sabaha kadar bebek bakıp sonrasında 10 saat uyku uyumaları gerekiyorsa ,gecenın sonunda bebek 10saat uyuyor mu ? Gece bebeğe nur ve eşi bakacaksa 10 saat gündüz uyuyacaklarsa tatili kim yapacakgece çocuğa bakacaklar gündüz uyuyacaklarsa kediyi kim havuza sokacak sonuçta onunda hakkı tatil yapmak ay ben şok
İlk yorumumu dikkate alınız .Ya sen iyimisin millet burda kendi söylemiş kendi çalmış benim agzımdan böyle bir kelime laf çıktı mı sende yazılanlara insanmışsın Allah'ım sabır. Benim bebeğim sabaha kadar oturuyor diyorum uyumuyor dişleri çıkıyor çok huysuz o zamanda öyle olursa ne olacak tatilden ne anliycaz ama yanımızda tabiki ekstradan dedesi annanesi olsa yani kötü mü olucak öğle uyusunda onlar biraz tutsa misal böyle bir seçeneğe hiç kimsenin hayir diyeceğini sanmam sadace eleştirmek için eleştiriyor çoğusu emin ol .
Ben de tam tersi 3 yaşa kadar olan tatillerde çok rahat etmiştim.Geçen yaz oğlumuz 10-11 aylıkken gittik tatile, zorlandık çünkü hiç başbaşa bi şey yapamadık, hep birimiz çocuğa baktı. Ben de bu yaz annemlerle kayınvalidemlerle bi yer kiralayalım da rahat rahat takılalım dedim. Ama dayılar ne alaka? Öyle olsa istemezdim. Otel tatilinde de eğlenirsiniz sadece başbaşa pek vakit geçiremezsiniz.
Bizimki bebek arabasında asla uyumadığı için zor oluyor her şeyBen de tam tersi 3 yaşa kadar olan tatillerde çok rahat etmiştim.
Öğlen uykusuna bebek arabasında uyutup baş başa takılmıştık. Akşam yine bebek arabasında oturtup barda takılmış sonra odaya çıkıp beşiğine koymuştuk.
Bir de uzun uzun uyumuştu açık hava yorduğundan herhalde. Çok rahat etmiştik.
Ama mesela 3-4-5 ve hatta 6 yaş tatilleri cidden zorluydu. Sürekli oyun, sürekli havuz istemişti. Yüzgeç çıkaracaktık neredeyse öğlen uyumadığı için ful mesaiydi.
Bana ondan en kolay tatiller bebeklik dönemi gibi
Gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?