yavrumun yavrusu anasına çekmiş

İyi tamam canım susmasın seviye aynı olsun kvsiyle savunsun hakkını o buna bu ona sürekli laf soksunlar sanki bi daha yüz yüze bakmayacaklar.
ben mahalle ağzıyla cevap versin demedim ki.konuşsun deyince neden böyle anladınız tuhaf o_O

ben mahalle ağzıyla cevap versin demedim ki.konuşsun deyince neden böyle anladınız tuhaf o_O
Yazdi konu sahibi gitmiş lafi sokmuş.

Benim kv rahmetli oldu eski günler geldi aklima iyiki kalbini kirmamisim o beni bikac kez kırdı buyugumdur deyip saygı gostermistim yani öyle işte:KK51:
ben orta yol bulunsun gibi yazdim canım hani laf sokmadan birbirlerini kirmadan

Valla bende merak ettim..Ama yüzleşecek bisey yok ki..Söylediği cümlenin elle tutulr bi yani yok.Ne yüzle seni çağırıyorlar..Ağlasın sızlasın dizine kapansın gerisi i ihh olmaaz :KK12:

Ne güzel bir cevaptır o öyle. Gerçekten içimin yağları eridi. Ben de merak içinde bekliyorum son durumu.

Ne çiğ insanlar var ya. Yılan ne demek masum bebeciğe. Cevabınız da on numara olmuş. İçlerine oturmuştur. Cıngar çıkarsan belki üste çıkardı ama şimdi ıı ıh.

Cekidegimi aldim geldim,bakalim neler olacak:KK53: ben bu kadar sakin olamazdim sanırım,cingar çıkardı kesin
Yok olursun o sokla saflasiyor insan :)

Bana da yılanın başı demişti k.validem,5 dk.sonra kendime gelince anne bana mı dedin diye sormuştum yok niye sana diyim demişti yalancı:KK70:

Bu sözün üzerine şoktayım, hatta dayanamadım esime anlattım, o da sok da. Allahım böyle insanlarla karşılaştırma bizi.

X