• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

İçimparçalandı bu konuyu okurken. Allah o babayı ıslah etsin. O bebeğin yeri annesinin yanıdır. Merhametsiz, vicdansız. İnşallah tez zamanda yavrunuzu bağrınıza basarsınız.
İnşAllaahhh kavuşacağım bu hafta Allah ın izniyle. Neler yaptğınıbir bilseniz merhametsizz kelimesini dahi yakıştrmazsnz.

Ben zaten oğlumla birlikte iki yıldır babadan ayrı yaşıyorduk ara ara barışmalarimiz oldu yine ayrıldık ama barissak bile ayrı kurduğum düzeni hiç bozmadim,çocuk zaten bendeydi yani.Kendisinin baktiracagi biri de yok zaten,annesiyle mesafeliler,ayrı şehirde yaşıyor o hiç görmediğim annesi.
Ben avukat aracılığıyla davayı açtım takip eden pazartesi gununde velayet nafaka belli oldu hemen.

Ya ben de öyle biliyorum ama avukata söyledim mahkeme kararına uymak lazım dedi tmm dedim ama içim huzursuz
Normalden0-3 yaş yatılı olmaz 3-6 yine yüzde 90 anneye veriliyor garip olmuş biraz ama ben busüreçte neleer görüyorum o yüzden Allah hayırlısını versin

Normalden0-3 yaş yatılı olmaz 3-6 yine yüzde 90 anneye veriliyor garip olmuş biraz ama ben busüreçte neleer görüyorum o yüzden Allah hayırlısını versin
Velayet zaten bende çok şükür de,günü birlik görüşme yazilmsliydi diye düşünüyorum babaya

İnanmadığımı söylemek istemedim yanlıs anlama tabiki ama ortak velayet varsa ve göstermiyorsa polis avukat vs gidip göremez misin çok değişik.
Yoo yanlış anlamadm haklısınız. Bende isyan ettim çok ağladım çok parçalandım ama ne yazıkki süreç bu bende alıp gtseydim çocuğu göstermeyebilirmişim

İçimi yaktın, Allah sana sabır versin ve biran önce evladına kavuştursun, Allah hiçbir anayı evladından ayırmasın, günah bu adamın yaptığı.

Yoo yanlış anlamadm haklısınız. Bende isyan ettim çok ağladım çok parçalandım ama ne yazıkki süreç bu bende alıp gtseydim çocuğu göstermeyebilirmişim
Ne cahilce bir hareket.Mahkeme kararı gelince hangi deliğe kaçıracak bakalım çocuğu

Hayır,karar direkt çıktı.Bu arada avukat hakim seçebiliyor mu yoksa tesadüfen kim denk gelirse mi
Yaa işte her hakim aynı değil malesef benim denk geldğm hakimde bilirkişi raporu olmadan karar vermedi velayet için çok şülür olumlu oldu. Mahkemeye atıyolar hangi mahkeme boşsa o mahkemenin hakimi bakıyor. Şansa yani seçme hakkı yok ama avukat çok önemli bu süreçte hakimi bilmek tavrını bilen biri çok önemli çok yıprattıcı uzun iğrenç bir süreç

Bizde bir baba olmadığı için ortayı bulan olmadı. Benim babamda yeter artk dedi ölünü mü alacağm o evden her türlü yanndaym dedi. Allah önce aileme oğluöa sağlık güç kuvvet versin ki bende onlarla güçleneyim. Köle değilim ki boyun eğeyim her defasında. O hasret kalacak oğluna ama ben yine yapamam onun yaptğı vicdanszlığı
Allah akıl fikir versin ne denilir ki
Oğluna kavuşunca haber et bizleri.

Bebeğinizi alınca o görümce ve kayınvalide bozuntusuna da dava açın. Baba velayet sahibi de onlar kim oluyor da çocuğu alıp göstermiyor? Beter olurlar inşallah, utanmazlar. 70 yaşına gelmiş hala vebal alıyor cadaloz.

Back