• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Aynen yukariya katiliyorum evin önünden kades cok mantikli yap bence de ama bugün konuyu düşündükçe tuhaf geldi bişeyden mi korkuyorsun? Açık olmanı tavsiye ederim yani sizi tutan bişey var gibi
Beni tutan hiç bişey yok. Davayı açan zaten benm. İki kere polise bir kere savcıya gittim aldığım cevaplarda bana tuhaf geldği için ne yazıkki hukuki süreci başlattım ve beklemekten başka çarem kalmadı. Çünkü baba göztermeye rızam yok diye ifade verdi. Gitsem cam pencere indirecektm ben suçlu olacaktm bu defa. Malesef bu hukuki süreçte deliller raporlar çok önemli aleyhinize hiç bişeyin olmaması gerekiyor. Çok şükür pedegog psikolog anneye verdi çocuğumu bana verdi şimdi onlar düşünsün. Sabır her şeyin başı sabır çok zor bunu anlatamam yaşamayanda anlamaz. Anlıyorum diyen bile anlamıyor o yüzdn Rabbim kimseye yaşatmasın

Hele bir başka anne nasıl bunu bir anneye yaşatır. Evlat ne demek bilmes lazım. Tam anne kuzusu zamanlarında ayrı bırakmak nedir. İnşallah en yakın zamanda kavuşun bebeğinize. Bunları da iyi bir avukatla mahkemeye sunun ki yatılı fln görüşme verilmesin ileriki zamanlarda.
Pedegog psikolog anneye verdi çocuğu çok şükür hakimde onadıktan sonra yarn yada çarşambaya alacağmm inşAllah

Konuda birşeyleri oturtamıyorum nedense. İnşallah alırsın çocuğunu
Benim neden gidip çocuğu almadğmdr oturmayan ama benim rızm yok diyen bir baba var ve hiç birşey yapmayan polisler var . Diyorum ya bu süreci yaşamayan bilemez bende okuduğuöda duyduğuöda nasıl olur ya diyorduö ama hukukta o kadar açık var ki ne yazık ki kadınlar korunuyo doğru ama boşamdıktan sonra korunuyo ne yazık ki

Milli eğitimin bu konuda sana yapacağı hiçbişi olmaz, gereksiz yerlere yazmakla uğraşma...

Polise gideceksin veya kades uygulaması var , kv evinin önünden direkt çağır kadesten polisi....Bak bakalım polisi görünce ödü neye karışacak..Ağla bağır cocugumu rehin aldı babası de
Uzaklaştrması var zaten kades kullanıyorum ama oraya gidip kadesle polis çağrmam benm haneye tecavüz olurdu ve cam kapı pencere indirirdim ben gidersem çünkü göstermeyeceklerini biliyorum. Haa ne oldu pedegog psikolog anneye verdi bebeğimi hakimde onadıktan sonra onlar düşünsün artk o zaman polisler yapacak işte gerekeni

Son düzenleme:
Neye karar verecek? Bosanma durumu yok demiştin..niye caresizlik içindesin...kalabalık topla dayan kapısına al cocugu..aaa iyi artık ne demek gostermemrk yıkardım ortalığı....
Yıkamıyosun işte yıksanda polis bşey yapmıyor. Yaşadım ben bunları yaşamadm mı sanıyorsunuz beni ne hallere soktular. Hukuki sürece başvur dediler bende başvurdum ve hafta içi alacağm inşAlaaahh

Benim iki yaşındaki oğluma mahkeme büyük cocuklara verdiği gibi iki haftada bir yatılı, sömestrde bir hafta yazın bir ay vermiş doğru gelmiyor bana
Doğru değil zaten bende ki raporda 3 yaşına kadar yatılı kalamz 3 yaşından sonra mahkemenin belirledği günlerde kalması uygundur yazıyor

Hakimden hakime göre değişiyor maşesef kimi uzman raporuna göre kimi kendisi karar veriyor. Bana da uzman görüş raporunu isteyen hakim çıktı şansıma çok şükür uzman anneye verilmesine karar verdi Allahıma şükürlee olsun. Bide yılbaşı falan girdi araya malesef. Sonraki süreç nasıl gelişti peki sizde ya da nasıl aldınız çocuğu onlardan
Ben zaten oğlumla birlikte iki yıldır babadan ayrı yaşıyorduk ara ara barışmalarimiz oldu yine ayrıldık ama barissak bile ayrı kurduğum düzeni hiç bozmadim,çocuk zaten bendeydi yani.Kendisinin baktiracagi biri de yok zaten,annesiyle mesafeliler,ayrı şehirde yaşıyor o hiç görmediğim annesi.
Ben avukat aracılığıyla davayı açtım takip eden pazartesi gununde velayet nafaka belli oldu hemen.
Doğru değil zaten bende ki raporda 3 yaşına kadar yatılı kalamz 3 yaşından sonra mahkemenin belirledği günlerde kalması uygundur yazıyor
Ya ben de öyle biliyorum ama avukata söyledim mahkeme kararına uymak lazım dedi tmm dedim ama içim huzursuz

Çok sevindim :) bundan sonra üniversiteye gidene kadar en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah :)

Benim neden gidip çocuğu almadğmdr oturmayan ama benim rızm yok diyen bir baba var ve hiç birşey yapmayan polisler var . Diyorum ya bu süreci yaşamayan bilemez bende okuduğuöda duyduğuöda nasıl olur ya diyorduö ama hukukta o kadar açık var ki ne yazık ki kadınlar korunuyo doğru ama boşamdıktan sonra korunuyo ne yazık ki
İnanmadığımı söylemek istemedim yanlıs anlama tabiki ama ortak velayet varsa ve göstermiyorsa polis avukat vs gidip göremez misin çok değişik.

Oğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
Nasıl kaçırdı ya süt bebeğini. Çok üzüldüm 6.5 aylık bebeklerim var benimde.

Cezalandrmasını gerektrcek bir durum yok ona mı yanaym oğlumla cezalandrmasına mı yanayım evladımın ne halde olduğunu bilmediğimemi yanaym bensiz uyuyamadğına mı yanayım nerden tutayım bilmiyorum
Ben konuyu anlamadim ortada hiçbir şey yokken niye böyle bir şey yaptı. Ayrılık kararı var mıydı? İnanın çok üzüldüm yeni anne olarak seni anlıyorum

Oğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
Önceki konunuzu yeni okudum. Bende doğum sonrası boşanmanın eşiğinden döndüm. Sizin eşiniz gibi değilde doğum sonrası çok kırıldım. Tedavi ile gebe kalmıştım bu sürecin yorgunluğu üstüne eşimin doğum sonrası ailesi yanındayken değişmesi falan doğumun 15. Günü falan kavga çıktı annesini ve onu sonsuza kadar hayatımda görmek istemiyordum. Kayınbabam dengeyi kurdu. Benim ailem evine döndü derken sonra ben ailemin yanına gittim uzak kalınca biraz kendime geldim. Halen ara ara eşime aşırı öfke birikimi oluyur. Konunu okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi. İnşallah yavrunu bir an önce yanına alırsın uykuda özlerken 40 yaşına boş beyinle gelmiş biri yüzünden üç hafta hiç görememen😢

Adresi bilsem taş toprak elime ne geçerse yatarım o eve, evlerini başına yıkarım 😭 görümce nin o saçlarını yolasım geliyor vicdansız kadın 😔
Sessi sedasz kalıp önce Allah ın adaletine sonra devletin adaletine sığınmaktan başka bişey gelmiyor bazen insann elinden

Önceki konunuzu yeni okudum. Bende doğum sonrası boşanmanın eşiğinden döndüm. Sizin eşiniz gibi değilde doğum sonrası çok kırıldım. Tedavi ile gebe kalmıştım bu sürecin yorgunluğu üstüne eşimin doğum sonrası ailesi yanındayken değişmesi falan doğumun 15. Günü falan kavga çıktı annesini ve onu sonsuza kadar hayatımda görmek istemiyordum. Kayınbabam dengeyi kurdu. Benim ailem evine döndü derken sonra ben ailemin yanına gittim uzak kalınca biraz kendime geldim. Halen ara ara eşime aşırı öfke birikimi oluyur. Konunu okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi. İnşallah yavrunu bir an önce yanına alırsın uykuda özlerken 40 yaşına boş beyinle gelmiş biri yüzünden üç hafta hiç görememen😢
Bizde bir baba olmadığı için ortayı bulan olmadı. Benim babamda yeter artk dedi ölünü mü alacağm o evden her türlü yanndaym dedi. Allah önce aileme oğluöa sağlık güç kuvvet versin ki bende onlarla güçleneyim. Köle değilim ki boyun eğeyim her defasında. O hasret kalacak oğluna ama ben yine yapamam onun yaptğı vicdanszlığı

İçimparçalandı bu konuyu okurken. Allah o babayı ıslah etsin. O bebeğin yeri annesinin yanıdır. Merhametsiz, vicdansız. İnşallah tez zamanda yavrunuzu bağrınıza basarsınız.

Ben konuyu anlamadim ortada hiçbir şey yokken niye böyle bir şey yaptı. Ayrılık kararı var mıydı? İnanın çok üzüldüm yeni anne olarak seni anlıyorum
Hayır ayrılık kararı yoktu. Beni cezalandrmak için yaptı. İfadesindede boşanmak ayrılmak için çıkmadm o evden falan demiş napmaya çalıştğnı kimse anlamadı ama yeter artk ben açtım davamı oğlumu da alıp yoluma balacağm Allah ın izniyle

Back