Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım yazılarının hepsini okudum ne kadar duygulandım bilemezsin..
Allah sana ve senin gibi aynı durumda olanlara tez zamanda yardım etsin, sabır versin..
küçücük masum yüreklere şifa versin..
hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın, evladıyla sınamasın..
inşallah bu karanlık yolun sonu buyuk bır aydınlığa cıkar..
bu günler çok geride kalır.. kızına masum meleğine kavusursun, koynunda kokusuyla uyursun..
rahat, huzurlu, sağlıklı ve mutlu sabahlara uyanırsın inşallah..
bizimde ne olacagımız belli değil bende hamileyim kim bilir bizi de neler bekliyor..
Allah kötü günler göstermesin.. minik yavrularımızın bahtını açık eylesin, sağlıklarından mahrum etmesın..
kokularından, masumluklarından, güzel gülücüklerinden, melek gibi yüzlerinden, minicik ağızlarıyla kirlenmemiş dilleriyle ''anne'' demelerini duymaktan mahrum etmesin inşallah..
AMİNN!!....

CNM YA ÜZÜLME HERŞEYİ Allah daha iyi bilir Allah 'tan iste dualrımız senile cnm

üzülmemek elde degil, her bi sözleri insanin cok agrina gidiyor...Ama dedigin gibi herseyi Allah bilir, mevlam ne eylerse güzel eyler...bekleyip görcegiz...insallah dedikleri gibi cikmaz, Allah bebegime ve bizim gibi herkese yardim eylesin

cok sagol canim, insallah insallah insallah insallah dedigin gibi bebegimle aydinliga kavusuruz. Allah senden razi olsun...insallah hamileligin güzel gecer ve bebegine hayirlisiyla kavusursun..en büyük mutluluk bu biliyormusun..dogumdan sonra bebegini kucagina alman...fakat bizde böyle olmadi...hemen kopartilar ve götürdüler...insallah sen bunlarinin hic birini yasamasin ve mutlu huzurlu güzelce bebegini kucagina alirsin...Aminnn

canım benim.. sende yaşıyacaksın merak etme..
az kaldı inşallah doya doya kucagına almaya.. Allah sadece bana değil hiç kimsenin başına vermesin, hiç kimseye yasatmasın böyle acı seylerı..
Allah senden de razı olsun canım güzel dileklerin için..
ettiğin tüm duaları kabul etsin inşallah..
güzel haberlerini bekliyoruz..

hepimiz seninle beraber üzülüyoruz gün gelicek gül kokulu mis kokulu bebğini kucaklaytacaksın doya doya sarılıcaksın bizde burda güzel haberlerinizi okuyup bi ömür boyu sağlığı için dua etmeye dua edicez cnm

umarım en kısa zamanda alırsın bebegını kucagına, bu zor gunlerıde anlatırsın ona buyudugunde...ınancını kaybetme..allah yardımcın olsun senın ve mınık bebegının..

allah sana evladını bağışlasın..böyle acıları kimseye yasatmasın.herşey yoluna girecek buna inan arkadasm..

Cenım bende erken doğum yaptım ama benimki yaşamadı .DOktorlar benimkine yaşamasa daha iyi olur demişlerdi zaten altıbuçuk aylıktı.Umarım bebeğin sağlıklı hayırlı bir evlat olur.Şerifeyle seni okuyunca çok duygulanıyorum.Bunlar birer imtihan benimki de öyleydi.Allah yüzünüze baksın yüzünüzü güldürsün.Rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin.Selam ve dua ile.........

saolun arkadaslar....bazen ümitleniyorum bazen üzüliyorum. Allahtan hayirlisi bana ne nasip ederse onu yasiyacagim...Allah her kuluna hayirli kapilar acar...insallah sende yine hamile kalirsin ve bebegine kavusursun...

canım arkadaşım sen burada yazmak istemiyorsun diye önce tereddüt etmiştim yazmakta ama demekki artık bir sorun yok.İnan ki hergün sana ve şerifeye bebeklerinize dua ediyorum.Aynı şeyleri yaşamış olmak tabi sizi daha iyi anlayabildiğim anlamına geliyor ama yaşamasakda anneyiz duyarsız olamayız.Tabiki sizin için dualarımıza devam ederiz. merak etme Allah senin yüzünüde güldürecek inşallah.Zümra kısa zamanda hep yanında olacak.Biliyorum şimdi bize söylemesi kolay geliyor diyor diye düşünüyorsun ama keşke elimizden dua etmekten başka birşey gelse.

saolun arkadaslar....bazen ümitleniyorum bazen üzüliyorum. Allahtan hayirlisi bana ne nasip ederse onu yasiyacagim...Allah her kuluna hayirli kapilar acar...insallah sende yine hamile kalirsin ve bebegine kavusursun...

tatlım bebiş nasıl oldu umarım iidir,takip edemedim bi süredir...:teselli:

saolun arkadaslar...
bebegim iyi Allaha hamd olsun....rahat uyumus dediler, cocuk arabasina bindirmisler orda yatiyormus...yavrum benim hemsirenin ellerinde büyüdü.. bu sabah bi süslü giydirmisler ki fotograf cekip yollamislar. bakalim göz muayenesi olcak...insallah aglamaz
deryacim dua etmekten fazla bisey bende yapamiyorumki bekliyorum iste, elim kolum bagli bekliyorum elimden bisey gelse benim sagligimi ona verirdim olmiyor iste...bugünümüde sükürler olsun bazen diyorum hastane kapinin önünde bekleyipte cocuguma bakin diye yalvarabilirdim, yada cocugum eli kolu olmayabilirdi yada ne bilim iste....beterin beteride var...diye düsüniyorum...imtihan dünyasi Allah beterinden saklasin.
insallah bizde aydinliga kavusuruz...insallah yavrum yatagina yatigi günüde görürürz

canim senin icin sakincasi yoksa zumranin resimelrini bizlerle paylassan. ilk basda koyuyordun resimelri. bakalim guzel kizin nasil buyumusmu annesi....

canım nasılsın inşallah dahada iyisindir günler geçiyor bizler beklemekten başka elimizden bişi gelmiyor Allah çok büyük şüphesiz, biz çaresiz şifa bekleyen annelere şifa versin görüyor bizi yarabbim ..biliyorsunki herşey onun elinde biz aciziz duadan başka bişi gelmiyor elimizden 122 gün oldu senin daha fazla arkadaşım ben sabrediyorum sende sabrına devam ettki bu fani dünyada sınavımızı kazanalım, ben bunları düşündükçe bi nebzede olsa ferahlıyorum artık başka annelere teselli veriyorum ne edimm...

elbet bizimde evlerimize güneş doğacak,şen kahkahlar tekrar atacağız yine gezmeye gideceğiz yine eskisi gibi olacağız inşallah bu günleri bi tebessümle anacağız...kendine ve kızına iyi bak sağlıcakla canım...

iyim canim saol, tek seni merak ettik...nerdesin diye..Allah biliyor ya kötü düsünceler bile geldi aklima. günler geciyor öyle dedigin gibi, kisin dogum yaptim simdi yaz oldu bebegim hala hastanede, bebegim durumu iyi Allah hamd olsun, insallah dahada iyi olur.

Dün gezmeye gittik, biliyormusun hep cocuklar gözümün önünde, nerde bi bebek görsem, nerde bi cocuk görsem acaba bende böyle kizimla gelebilcemmi diye düsüniyorum...halbuki gezmeye biraz disariya cikip eylenmege gidelim dedik. Misafirlerede ayip oldu, cünkü moralim biraz olsun bozuldu.
Yinede sabir etmekten baska carem yok, Allahin bi imtihani diyip sabr etmek gerekir...

insallah canim insallah bizim evdede nesemiz geri döncek ve eski günler gibi bizde hayattan zevk alip gülecegiz eglencegiz...insallah bizde bebeklerimizi alip gezmelere gidecegiz...ama bildigim sey ve onu tahmin bile edebiliyorum sen benden önce umudunla eve döneceksin...cünkü ben ne bebekler gördüm...kizimdan kücüklerdi ama hepsi evine gittiler bile...bizim daha aylar var evimize dönmemize....

hakkimizda hayirlisi canim. Allah sizi her kötülükten korusun...Seni ve umudumuzu Allaha emanet ediyorum...görüsmek üzere a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…