CNM YA ÜZÜLME HERŞEYİ Allah daha iyi bilir Allah 'tan iste dualrımız senile cnm
canım yazılarının hepsini okudum ne kadar duygulandım bilemezsin..
Allah sana ve senin gibi aynı durumda olanlara tez zamanda yardım etsin, sabır versin..
küçücük masum yüreklere şifa versin..
hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın, evladıyla sınamasın..
inşallah bu karanlık yolun sonu buyuk bır aydınlığa cıkar..
bu günler çok geride kalır.. kızına masum meleğine kavusursun, koynunda kokusuyla uyursun..
rahat, huzurlu, sağlıklı ve mutlu sabahlara uyanırsın inşallah..
bizimde ne olacagımız belli değil bende hamileyim kim bilir bizi de neler bekliyor..
Allah kötü günler göstermesin.. minik yavrularımızın bahtını açık eylesin, sağlıklarından mahrum etmesın..
kokularından, masumluklarından, güzel gülücüklerinden, melek gibi yüzlerinden, minicik ağızlarıyla kirlenmemiş dilleriyle ''anne'' demelerini duymaktan mahrum etmesin inşallah..
AMİNN!!....
cok sagol canim, insallah insallah insallah insallah dedigin gibi bebegimle aydinliga kavusuruz. Allah senden razi olsun...insallah hamileligin güzel gecer ve bebegine hayirlisiyla kavusursun..en büyük mutluluk bu biliyormusun..dogumdan sonra bebegini kucagina alman...fakat bizde böyle olmadi...hemen kopartilar ve götürdüler...insallah sen bunlarinin hic birini yasamasin ve mutlu huzurlu güzelce bebegini kucagina alirsin...Aminnn
saolun arkadaslar....bazen ümitleniyorum bazen üzüliyorum. Allahtan hayirlisi bana ne nasip ederse onu yasiyacagim...Allah her kuluna hayirli kapilar acar...insallah sende yine hamile kalirsin ve bebegine kavusursun...
canım nasılsın inşallah dahada iyisindir günler geçiyor bizler beklemekten başka elimizden bişi gelmiyor Allah çok büyük şüphesiz, biz çaresiz şifa bekleyen annelere şifa versin görüyor bizi yarabbim ..biliyorsunki herşey onun elinde biz aciziz duadan başka bişi gelmiyor elimizden 122 gün oldu senin daha fazla arkadaşım ben sabrediyorum sende sabrına devam ettki bu fani dünyada sınavımızı kazanalım, ben bunları düşündükçe bi nebzede olsa ferahlıyorum artık başka annelere teselli veriyorum ne edimm...
elbet bizimde evlerimize güneş doğacak,şen kahkahlar tekrar atacağız yine gezmeye gideceğiz yine eskisi gibi olacağız inşallah bu günleri bi tebessümle anacağız...kendine ve kızına iyi bak sağlıcakla canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?