dün yine o odadaydim, aydinlik gibi gelen ama bana göre en karanlik oda daydim, doktorlar gecti yine önüme ve yine bi sürü seyler saydilar...ben o odayi hic sevmiyorum arkadaslar. Yavrum icin bisey yapamicaklarini söyliyorlar arkadaslar, uzun yasamicagi icin neden ona iskence cekelim diyorlar, neden onu bidaha ameliyat edelim diyorlar. Biz daha ne yapalim ki baska biyerde bi tedavi yöntemi olur belki dedik gittik dedikleri tek sey ayni laflar...bu hastaligin tedavisi yok...yavrumda melek olup gidecekmis arkadaslar...öyle diyorlar ben hergecemden korkiyorum...ya nefes almaya birakirsa ve makineye baglanirsa makineyi kapatalimmi diye sordular....bi anneye soruyorlar bunu, icim hep dügüm dügüm oldu..aglamak istemiyorum daha doktorlarin yaninda...artik bende yoruldum, yavrumun yatagini kaldiriyorum, kendimi avutuiyorum herseye hazirim, Allah kimseye böyle aci göstermesin,
dün gece rüyamda yogun bakimin yan odasinda bütün kadinlar annemde var toplanmis kuran okiyoruz sonra birden iki hemsire bir yaslarinda bi cocuk getirdiler...son müdahale yapmamiz gerekiyor sizde dua edin dediler dualar etmeye basladik ama benim gözüm hep zümranin yatagindaydi, fakat yatakta kimse yoktu cocuga bakiyorum o da zümra degildi...cocugu kurtaramadilar ve öldü aglamaya basladim, ve kalktik baska biyere gitmek icin....böyle rüyalar görmek hayr getirmicek biliyorum kafam bozuk arkadaslar bide üstelik kaynanam burda yani hersey karmakarisik oldu...