• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
saol canim insallah sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin,
benim bebisim yavrum gül tanem onlarin elinde büyüdü ya ona yaniyorum ben, ama bazen diyorum eve gelip bakamazdim bisey olsaydi korkardim...belki böylesi daha iyi belki biraz daha kalmasi daha iyi...

Hakkimizda hayirlisi...

Canim benim inan senin her ismini gordugumde listede yazdigin konulara girerken bir umitle giriyorum ve bu sefer gelicek ve kizimi eve getirdim kizlar yasasin artik bizimde normal bir yasamimiz oldu diyecegini umit ediyorum.Allahim o gunleride gostericek bize.Sen sakin uzulme.Sadece sabretmen gerekiyo.Biliyorum takatin kalmadi ama kizin icin dayanmalisin.Prensesimizi bizde hasretle bekliyoruz eve gelsinde annesi resimlerini cekip buraya koyssun diye.Rabbim yardimcin olsun canim sanada bebesinede.

Resmi yokmu canim prensesimizin baksak kocaman olmustur o simdi.

canım ALLAH YAVRUNU SANA BAĞIİLASIN TIP ÇOK İLERLEDİ İNŞALLAH BEBEİŞİNİ EVİNE GETİRİCEKSİN CANIM

Allah yardımcın olsun canım allahım acil şifalar versin inşallah bebişinle güzel günlerini görürsün...amin..

rabbım yar ve yardımcın olsun bebğini sana bağişlasın canımmm..amin..cümlemızın yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsın allah ım..

saolun arkadaslar dilekleriniz ve dualariniz icin...
bebegimden bugün kan almislar, cani cok acimis galiba cok aglamis...insan yaninda olminca görmince üzüliyor, bakalim sonuclar insallah iyidir. Allaha hamd olsun bebegim iyi, bazen yaramazlik yapiyor bazen sevindiriyor..haftayiyi bekliyorum o zaman öbür hastaneye gececegiz bakalim hayirlisi orda ne diyecekler...sizin dualarinizla bebegim ayakta...Allah sizlerden razi olsun...sizlere en güzel günleri bebislerinizle nasip etsin

daha önce yaszdımmı bilmiom ama allah evladını sana eşine ailelerinize bağışlasıjn sağlıklar versin düzelir canım merak etme etrafımızda bööyle olupta turp gibi hayata sımsıkı tutunana çoık bebeiş var allah yardımcnız olsun

canım allah yardımcın olsun inşallah bebeğinin tüm muratlarına tanık olursun allah bebeğini size sizide ona bağışlasın

odur ki hiçbir zaman çekemeyeceğimiz dertleri bize yüklesin...geçemeyeceğimiz imtahanlarda bizi sınasın.....asla....Rabbim verdiği dertleri bir kuş hafifliği ile üstümüzden alıyor....sen ve meleğin bu sınavdan yüzünüz ak çıkacaksanız inşallah.......maşallah(bunu Allah diledi de oldu)barekallah(bu nimeti benim için mübarek eyle)....her daim ağzından maşallah,barekallah sözcükleri dökülsün.....her daim rabbimin verdiğini tasdik eyle ve sana bağışlaması için yakar.....Allah yar ve yardımcın olsun....yaşadığınız acılar son olsun......meleğinle uzun ömür ve başarılar ihsan eylesin.......kalbini ferah tut dualarımız seninle

odur ki hiçbir zaman çekemeyeceğimiz dertleri bize yüklesin...geçemeyeceğimiz imtahanlarda bizi sınasın.....asla....Rabbim verdiği dertleri bir kuş hafifliği ile üstümüzden alıyor....sen ve meleğin bu sınavdan yüzünüz ak çıkacaksanız inşallah.......maşallah(bunu Allah diledi de oldu)barekallah(bu nimeti benim için mübarek eyle)....her daim ağzından maşallah,barekallah sözcükleri dökülsün.....her daim rabbimin verdiğini tasdik eyle ve sana bağışlaması için yakar.....Allah yar ve yardımcın olsun....yaşadığınız acılar son olsun......meleğinle uzun ömür ve başarılar ihsan eylesin.......kalbini ferah tut dualarımız seninle

amin canim....duan icin dileklerin icin Allah razi olsun, bu hayirli cuma günü insallah dualarimiz kabul olur..insallah bi gün melegime kavusurum, ve evimize getiririz...o zaman benden mutlu insan olamaz bu hayata...Allah im darda olan herkesin yardimcisi olsun....cok zor hastane kapilarinda beklemek...ne zaman cikacagiz diye sormak...baska cocuklari görüp üzülmek...Allah in bi imtihani insallah yüzü ak cikariz...saol canim, bana cok ferahlik verdin....

zümmin cim ne zamandır yazamıyorum ama senin yazılarını takip ediyorum bebeğinin sağlığının daha iyiye gittiğini duydukça seviniyorum bence yakında çok daha iyi olacak senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum zaten bu duygular bana yabancı değil annelik gerçekten çok zor birşey bugün kızım bisikletten düştü ve vücudu özellikle yüzü yara bere içinde ağzının içi paramparça akşama kadar hastanede bir sürü film çekindi ameliyata alıp ağzının içini dikeceklerdi ama kanaması durduğu için 2 gün ilaç tedavisi verdiler kapanmazsa salı günü ameliyata yatıracaklar şuan eve getirdik yatıyor yatmadan önce kocaman şiş ağzıyla canı yandığı halde bile bana iyi geceler öpücüğü verdi o uyudu ama ben hala ağlıyorum dualara sarıldım kızım iyi olsun diye sendende dua istiyorum canım allah c.c yardımcımız olsun................

zümmin cim ne zamandır yazamıyorum ama senin yazılarını takip ediyorum bebeğinin sağlığının daha iyiye gittiğini duydukça seviniyorum bence yakında çok daha iyi olacak senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum zaten bu duygular bana yabancı değil annelik gerçekten çok zor birşey bugün kızım bisikletten düştü ve vücudu özellikle yüzü yara bere içinde ağzının içi paramparça akşama kadar hastanede bir sürü film çekindi ameliyata alıp ağzının içini dikeceklerdi ama kanaması durduğu için 2 gün ilaç tedavisi verdiler kapanmazsa salı günü ameliyata yatıracaklar şuan eve getirdik yatıyor yatmadan önce kocaman şiş ağzıyla canı yandığı halde bile bana iyi geceler öpücüğü verdi o uyudu ama ben hala ağlıyorum dualara sarıldım kızım iyi olsun diye sendende dua istiyorum canım allah c.c yardımcımız olsun................

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona ya..
insan dayanamaz çocuğunu öyle görmeye, umarım bır an once iyileşir..
Allah tez zamanda şifa versin canım..

Canimmm çok Geçmiş Olsun
Inşallah En Kisa Zamanda Kucağina Alirsin Bebişini
Dualarimiz Seninle Ve Bebişinleee

Canim benim cok cok cok gecmis olsun, kizin icin cok üzüldüm, insallah ameliyat olmasina gerekmez ve kendiliginden kapanir yaralari...üzülme bitanem, cünkü bizim evlatlarimiz bizden daha güclüler, gercekten buna inaniyorum cünkü benim bebegimde neler gördüm...neler yaptilar...ama hep sustu hep dayanadi, hala dayaniyor....insallah dualarimiz kabul olur ve hayirlisiyla bu günleri atlatirsin canim benim..öyle canim annelik cok bisey ama yinede acilariyla bile tatli günleride var...tek bi gülümsemesi cektigim bütün dertleri unutiyor...

canim benim üzülme tamam insallah hersey daha iyi olcak...

yarin gidiyoruz arkadaslar, cumaya kadar büyük hastaneye nakl edilcegiz...yavrumu orda yine bastan asagiya uzman doktorlar muayene edecekler ve sonuc neyse onu söylicekler...icimde bi ümit var belki insallah iyi seyler söylerler...biz öbür hastaneye gecmek istiyoruz dedigimiz günden beri sanki benim bebegime daha iyi bakmaya basladilar...onlara laf gelmelerini istemiyorlar galiba....

herneyse yavrum iyi olsunda ben baska bisey istemiyorum...onun bi tel sacina bisey olursa ben dayanamam...yine bisürü igne olacak yine aci cekecek biliyorum ama bi ümit iste belki baska therapie secenegi verirler ve yavrum daha erken eve döner...

Allah kimseyi darda sokmasin..

yarin gidiyoruz arkadaslar, cumaya kadar büyük hastaneye nakl edilcegiz...yavrumu orda yine bastan asagiya uzman doktorlar muayene edecekler ve sonuc neyse onu söylicekler...icimde bi ümit var belki insallah iyi seyler söylerler...biz öbür hastaneye gecmek istiyoruz dedigimiz günden beri sanki benim bebegime daha iyi bakmaya basladilar...onlara laf gelmelerini istemiyorlar galiba....

herneyse yavrum iyi olsunda ben baska bisey istemiyorum...onun bi tel sacina bisey olursa ben dayanamam...yine bisürü igne olacak yine aci cekecek biliyorum ama bi ümit iste belki baska therapie secenegi verirler ve yavrum daha erken eve döner...

Allah kimseyi darda sokmasin..

İşallah güzel haberlerini alırız burdan araştırma hastanesi ise daha iyi
Rabbim şifa versin :teselli:

Dualarım bebeğinle, inşallah bebeciğinle evinize dönersiniz inşallah...Rabbim yardımcınız olsun...iyi haberini bekliyorum..

Back