• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bugün moralim cok bozuk....saat 5.30 ta telefon geldi....bebegim nefes almayi birakmis...kalp masaji yapmislar.....ya geri dönmeseydi diye düsüniyorum...ya bisey olsaydi...yaziyorum ama icim yaniyor....kücük melegim cok can cekisiyor arkadaslar bildiginiz gibi degil...Allah ona sabr versin sifalar versin...dua edip bekliyorum bilmiyorum bana Allah o güzel günü göstercekmi....
canım, Allah bebişine acil şifalar versin... inşallah oda bu mücadelesini bırakmayacak..
Allah yardımcınız.. en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz.. dualarım seninle...

tek yazacağım Allah acil şivalar versin bu durumun nasıl olduğunu biliyorum canlı canlı yaşamaktayız maalesef sabır arkadaşım sabır...

"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.

Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan sana şifâ vermesini istiyorum.
..
bunlar peygamberimizin hastalara ettiği dualardır oku dua et inşallah iyi olacak arkadaşım:teselli:

selam kardeslerim,
dün gece telefon geldi, bebegim yine zorluk cekmis nefes almaya...bebegim göz göre göre boguliyordu....bu hastanelerden bisey anlamadim...en uzman doktorlara emanet ediyorum yavrumu beklicez demekten baska bisey demiyorlar....balgam toplanmis genize...ve burnundan hortumla cekmisler...akcigerlerinde balgam toplanmis...doktorlar alamayiz bu balgami dediler...cocugum cok kötü öksüriyor...böyle böyle cikar balgam dediler...her öksürdükten sonra cani yaniyor...artik daraldim...bebegim aci cekiyor birakiyorlar...düzelirse mucize der gibi...virus lar enfektler neden hep kizimi buluyor bilmiyorum...Allah aklimizi basimizdan almasin...ben gidiyorum kizimin yanina....insallah hayirli haberlerle gelirim...

serifecim zummincim Rabbim evlatlarinizi size bagislasin sizlerede sabirlar versin

bu arada kaderiniz cok benziyo ikinizde nisan annesi olucaktiniz ikinizi bebekleride erken geldi ve ikiside tam bir savasci ve en buyuk benzerliginiz insallahhhh ikisininde saglikli bir sekilde evlerine donmeleri olucaktir..

canım Allah acil şifalar versin,umarım bebişimiz bi an önce İİ olur Allahın izniyle.
Allah yardımcınız olsun bebeğimizinde yardımcısı olsun çabuk iyi olsun inşallah...

rabbim bebeğinin ve senin yar ve yardımcın olsun..dilerim en kısa zamanda hastaneden beraber çıkar ve güzel yuvanızda bir ömür mutlu yaşarsınız...

dunya mucizeler uzerine kuruludur zummincim ana rahminde bir hucre yiginina can veren Allah buyuk arkadasim bebegin mucadeleyi biraksa ocagin 16 sindan beri bugune gelmezdi benim dayimin kizi senin kizindan cok kucuk dogdu herseyi ozurlu diyip nerdeyse morga indiriyorlardi ustelik annesi olacak kadin bebegi birakip kacti ne zorluklar yasadi dayim ve kizi ama senin kizin gibi ayni mucadeleyi birakmadi bebek kalbi durdu ,bobrekleri iflas yani senden fazlaydi sorunu ama zorlu 6ay hatta7ay kaldi yogun bakimda simdi gor ilkokula basladi yasitlarindan iri boylu poslu fistik gibi kiz oldu erkenden okudu resim yarismalari kazaniyor bu yil baleye bile basladi zehir gibi zeki gordunmu neler var onu annesi o makinalda bagliyken kacti 1gr sutu gecmedi bogazindan kizinin en azindan senin kizinin kendi gibi bir annesi var guclu kuvvetli onu bekleyen doyuran kapisinda bekleyen en azindan seninle kavusacagi gunu icin dayaniyor senin bizden tek farkin gaz sancilarina, kucak sorunlarina, dis cikarma ,uyuymama sorunlarinla biraz daha gec tanisicak olman buyuk ihtimalle kizinda bundan sonraki hayatinda hastane dr gormek istemeyecek gececek bugunler zor olucak ama gecicek kizini buyutup baska bir bebegin bile olucak insallah kizinda kardesine ablalik yapicak bugunler ani olarak bile kalmasin hafizalarinizda su guzel mevsimde kizin evine donerde evine gunes dogar insallah bebeklerini boyle bekleyen tum annele icin dualarimiz biz bebeklerimizi kucagimiza aldik ama sanirim gercekten annelik sinavini veren sizlersiniz bizden iki kat annesiniz ben sahsen dayanabilirmiydim sizin ceyreginiz kadar sabirli olurmuydum bilmiyorum hepinizi sevgiyle opuyorum zummincim sana ve diger annelere sadece dualarimizla yardim edebiliriz keske fazlasi elimizden gelse dilerim hepinizin guzel yuzu guler

allah yardımcın olsun canım senin kalbine serinlik versin dilerim allahımdan yalvarırım sana bu yüregi yanan anneye serinlik ver hayırlısından bebegini kucagına almayı koklamayı doya doya öpmeyi nasip eyle senden diliyoruz yarabbim evladını bagrına basmayı nasip eyle ey yücelerin yücesi sesimizi duy şifalar ver yaradanım amin amin amin......canım benim allah büyük hep duacıyız seninle birlikte

ALLAH sıze ve tum annelere bebeklerını bagıslasın ınsallah.dualarım sızlerle........

cok saolun dualariniz icin...

bebegim yogun bakima geri döndü...Allah hayirlisini nasip etsin...cok agladim..ama hayirlisi buymus demek..

dunya mucizeler uzerine kuruludur zummincim ana rahminde bir hucre yiginina can veren Allah buyuk arkadasim bebegin mucadeleyi biraksa ocagin 16 sindan beri bugune gelmezdi benim dayimin kizi senin kizindan cok kucuk dogdu herseyi ozurlu diyip nerdeyse morga indiriyorlardi ustelik annesi olacak kadin bebegi birakip kacti ne zorluklar yasadi dayim ve kizi ama senin kizin gibi ayni mucadeleyi birakmadi bebek kalbi durdu ,bobrekleri iflas yani senden fazlaydi sorunu ama zorlu 6ay hatta7ay kaldi yogun bakimda simdi gor ilkokula basladi yasitlarindan iri boylu poslu fistik gibi kiz oldu erkenden okudu resim yarismalari kazaniyor bu yil baleye bile basladi zehir gibi zeki gordunmu neler var onu annesi o makinalda bagliyken kacti 1gr sutu gecmedi bogazindan kizinin en azindan senin kizinin kendi gibi bir annesi var guclu kuvvetli onu bekleyen doyuran kapisinda bekleyen en azindan seninle kavusacagi gunu icin dayaniyor senin bizden tek farkin gaz sancilarina, kucak sorunlarina, dis cikarma ,uyuymama sorunlarinla biraz daha gec tanisicak olman buyuk ihtimalle kizinda bundan sonraki hayatinda hastane dr gormek istemeyecek gececek bugunler zor olucak ama gecicek kizini buyutup baska bir bebegin bile olucak insallah kizinda kardesine ablalik yapicak bugunler ani olarak bile kalmasin hafizalarinizda su guzel mevsimde kizin evine donerde evine gunes dogar insallah bebeklerini boyle bekleyen tum annele icin dualarimiz biz bebeklerimizi kucagimiza aldik ama sanirim gercekten annelik sinavini veren sizlersiniz bizden iki kat annesiniz ben sahsen dayanabilirmiydim sizin ceyreginiz kadar sabirli olurmuydum bilmiyorum hepinizi sevgiyle opuyorum zummincim sana ve diger annelere sadece dualarimizla yardim edebiliriz keske fazlasi elimizden gelse dilerim hepinizin guzel yuzu guler

okuduklarini yazinca icim tuhaf oldu biliyormusun...nasil olurda bi anne birakir bebegini..ben hergece bebegimden ayrildigim zaman canim yaniyor....benim bebegim yogun bakima geri döndü...iyiye gitmiyor dedi doktor...bekliyip görcegiz bakalim nolcak...daha aileme demedim..onlarda cuma günü gelceklerimsler insallah o zamana kadar iyilesirde annem gil üzülmezler. Mecburiyetten bu sabr canim..Allahu teala bana sabr veriyor insallah hayirli günleride görürüm..herzaman mutsuz kalcam degilim ya kizim cok gelisti..herkonuda...doktorlarinin bazi dedikleri cikmadi onun icin bi umudum var iste...Allah yardim etsin...herkese sagliktan daha önemli sey yoktur iste....

bosver sen doktorlari yillarca komada kalip geri gelenler var hersey bazen tip kitaplarinda yazdigi gibi olmuyor tabiki onlarin sayesinde deva buluyoruz ama bazen mucizeler olur doktorlar bunu kabul etmezler cunku tip pozitif ilimdir gorunene dayanir temeli kizin yogun bakima donmus birde su acidan bak herhangi bir derdi sikintisinda hemen mudahale edilecek daha sik kontrol edilecek adi uzerinde yogun bakilacak solunumu duzenli olucak var bir hayir arkadasim uzulme sakin sabirli ol bukadar uzuntu sonu hayira alamet ben kesinlikle biliyorum duygularim yanilmazzzzzz kizin turp gibi cikicak o hastaneden inaniyorum dedim mi hayir biliyorum dedim sabir et ayakta kalki kizin hissedip uzulmesin hasta olup yataga dusersen o eve gelince kim bakar ona akil ve ruh sagligini koru hatta destek al bugunleri atlaticaksin ve kizina daha saglikli bakman icin kendine ihtiyacin var opuyorum

tamam canim...insallah dedigin gibi olurda kizim turp gibi eve gelir...hersey onun elinde....

bide arkadaslar gülmeyinde ben isvicrede yasiyorum ve suanda

milli takimimiz yendi...ve coktan bu kadar sevinmedim....Allah onlardan razi olsun...doktorlar bile benimle dalga gecmisti bunun yüzünden....beni sevindirdiler.....

ayy canım yüzünden gülücükler eksilmesin inşallah cümlemizin hep böyle gül ömür boyunca kızın,eşin ve sen çekirdek aile olarak yaşamınıza sağlıkla devam edin...

Allah çok büyük senin kızında benim minicik oğlumda bu zorlu savaşı kazanacaklar daha dün gibi çalan telefon arayan doktor sabaha çıkmaz haberiniz olsun sesleri hala kulağımda 114 gün oldu Allahtan başka kimse bilemez yarının neler getireceğini...

canım arkdaşım sağlığına dikkat etki yarın geldiklerinde bakabilelim annelerinden başka kimsenin faydası olmaz bizler ayakta kalmak zorundayız...her gecenin bi sabahı olduğu gibi birgün bu SABAHLARDA bize doğacakkk İNŞALLAH.............

ayy canım yüzünden gülücükler eksilmesin inşallah cümlemizin hep böyle gül ömür boyunca kızın,eşin ve sen çekirdek aile olarak yaşamınıza sağlıkla devam edin...

Allah çok büyük senin kızında benim minicik oğlumda bu zorlu savaşı kazanacaklar daha dün gibi çalan telefon arayan doktor sabaha çıkmaz haberiniz olsun sesleri hala kulağımda 114 gün oldu Allahtan başka kimse bilemez yarının neler getireceğini...

canım arkdaşım sağlığına dikkat etki yarın geldiklerinde bakabilelim annelerinden başka kimsenin faydası olmaz bizler ayakta kalmak zorundayız...her gecenin bi sabahı olduğu gibi birgün bu SABAHLARDA bize doğacakkk İNŞALLAH.............

bukadar gundur mucadele eden ve yasayan bebekler o yasamaz diyen doktorlara laflarini yedirir bence o kucumencik bedenlerle bu kadar disli ciktilar oooooo eve gelince sizin bu zipirlardan cekeceginiz var nasil basediceksiniz:)) anneleride az savasci degil analarina cekmis herbiri masallah a.s

Back