dunya mucizeler uzerine kuruludur zummincim ana rahminde bir hucre yiginina can veren Allah buyuk arkadasim bebegin mucadeleyi biraksa ocagin 16 sindan beri bugune gelmezdi benim dayimin kizi senin kizindan cok kucuk dogdu herseyi ozurlu diyip nerdeyse morga indiriyorlardi ustelik annesi olacak kadin bebegi birakip kacti ne zorluklar yasadi dayim ve kizi ama senin kizin gibi ayni mucadeleyi birakmadi bebek kalbi durdu ,bobrekleri iflas yani senden fazlaydi sorunu ama zorlu 6ay hatta7ay kaldi yogun bakimda simdi gor ilkokula basladi yasitlarindan iri boylu poslu fistik gibi kiz oldu erkenden okudu resim yarismalari kazaniyor bu yil baleye bile basladi zehir gibi zeki gordunmu neler var onu annesi o makinalda bagliyken kacti 1gr sutu gecmedi bogazindan kizinin en azindan senin kizinin kendi gibi bir annesi var guclu kuvvetli onu bekleyen doyuran kapisinda bekleyen en azindan seninle kavusacagi gunu icin dayaniyor senin bizden tek farkin gaz sancilarina, kucak sorunlarina, dis cikarma ,uyuymama sorunlarinla biraz daha gec tanisicak olman buyuk ihtimalle kizinda bundan sonraki hayatinda hastane dr gormek istemeyecek gececek bugunler zor olucak ama gecicek kizini buyutup baska bir bebegin bile olucak insallah kizinda kardesine ablalik yapicak bugunler ani olarak bile kalmasin hafizalarinizda su guzel mevsimde kizin evine donerde evine gunes dogar insallah bebeklerini boyle bekleyen tum annele icin dualarimiz biz bebeklerimizi kucagimiza aldik ama sanirim gercekten annelik sinavini veren sizlersiniz bizden iki kat annesiniz ben sahsen dayanabilirmiydim sizin ceyreginiz kadar sabirli olurmuydum bilmiyorum hepinizi sevgiyle opuyorum zummincim sana ve diger annelere sadece dualarimizla yardim edebiliriz keske fazlasi elimizden gelse dilerim hepinizin guzel yuzu guler