• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
teyzeleri bebegim yogun bakimdan cikcakmis, bu hafta icinde...cok sevindim, nefes almasi iyiye gidiyor, balgamlari kizim öksüre öksüre yavas yavas cikartigini söyledi doktor. Dün bebegimin yanindaydim cok tatli giydirdim. Yogun bakimda bi bebek gördüm, hemsireler ugrasip duruyorlardi...serom takmaya bitanesi dedigi söz 'BIDE BURAYA BATIRALIM' cocugu 7-8 defa serom takmaya calistilar olmadi...en son doktor geldi ve simdi kafasindan serom geciyor...Allahim o anayada sabr versin...cok kötü gözükiyordu..yine hamd olsun zümrada öyle bisey yapmadilar.
yani teyzeleri insallah kizim yakinda büyük hastaneye transfer edilcek. insallah orda büyük uzman doktorlar bi care bulurlarda bebegim en yakin zamanda eve gelir....

canimm inslh en kisa zamanda bebisin yuvasina gelir dualarimiz seninle uzulme ama canim benim bir arkadasim 20 haftalik dogum yapmisti cocugu simdi kocaman oldu rabbim cok buyukyerimseniben

canım inşallah kızına allahım acil şifalar verir... inşallah onu kucagına sag sgalim almanı nasip eder ... allahım bebişinin ve senin yardımcısı olsun ...

Allah Acil şiflar Versin.
Tez Zamanda Eve Getirdik Teyzeleri Diye De Yazarsin Inşlalah.
Rabbim Ayirmasin Bir Daha Koklaya Koklaya Uyurusn Beşinle Inşallah Huzur Ve Sağlikla

DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSUNU YASAYAN ANNELER... kurban olduğum allah bir mucize yaratıp bir su damlasından yaratmıyormu bizi. bebişlerimi o oyle büyük öyle dilenilesiki bir ona sığının.ondan baska ilah yok kızlar.yarabbim doğupta bir sanıye olsun nefes almalarına izin verdiği için bile bebeklerınıze şükredin. umuyor ve dilıyorum ki rabbime sığınarak doğmasına izin verdiği bebeklerınızin yasamasınada izin vericektır. içimize düşürende acısını tattıranda o. allaha sığınıp dua edın. yarabbbim ben yanlız senden ister senden dilerım sana sığınırım elımı yanlız sana açarım sen arkadaslarımın bebeklerıne yasama nefes alma hayata tutunma gücü ver allahım. sen istersen olur.sen yardımcıları ol allahım. insallah size sarılıp annemmmmm dedıklerı gunlerı görmeniz çok ama çok yakındır. elımden en fazla adınıza dua etmek geldi.

tüylerim diken diken oldu çok güzel yazmışsın cnm hayırlısıyla iyi haberlerini alıcaz kızımızında oğlumuzunda zümünden haber var ama şerife yok ortada inş en kısa zamanda yazar içimize su serper baranın annesi evladınla berabeer hayırlı huzurlu ömür diliyorum :nazar::nazar::nazar:

canım nasılsın umarım bebişin iyidir şerifeye nasıl dua ediyrsak seni içinde öylee ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Allah yardımcın olsun başlığı okudum ve yazıyorum inş ben bunları yazarken sen bebeğinle sağlıklı güzel vakit geçiriyordursun Rabbim sıkıntı vermişse şifasınıda ferahınıda vermişdir dua et dua edelim gece hep karanlık değildir elbet gün doğar tez zamanda sağlığınıza kavuşun ve bize de yazın

teyzeleri bebegim yogun bakimdan cikcakmis, bu hafta icinde...cok sevindim, nefes almasi iyiye gidiyor, balgamlari kizim öksüre öksüre yavas yavas cikartigini söyledi doktor. Dün bebegimin yanindaydim cok tatli giydirdim. Yogun bakimda bi bebek gördüm, hemsireler ugrasip duruyorlardi...serom takmaya bitanesi dedigi söz 'BIDE BURAYA BATIRALIM' cocugu 7-8 defa serom takmaya calistilar olmadi...en son doktor geldi ve simdi kafasindan serom geciyor...Allahim o anayada sabr versin...cok kötü gözükiyordu..yine hamd olsun zümrada öyle bisey yapmadilar.
yani teyzeleri insallah kizim yakinda büyük hastaneye transfer edilcek. insallah orda büyük uzman doktorlar bi care bulurlarda bebegim en yakin zamanda eve gelir....

zummincim sen sanirim itikatli inancli birisin yeri gogu yaratan senin ve senin durumundaki annelerin yuzune gulecek insallah sana bir dua yaziyorum dileyen herkez yapsin peygamber efendimiz buyurmus SABAH AKSAM 7SER DEFA (Hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym ) manasi :Allah bana yeter ondan baska ilah yoktur ben ona guvendim cunku o buyuk arsinda Rabbidir ....diyen kul her muradina nail olur der peygamberimiz(sav)Kesfu'l-gumme 1/350 sen tum kalbinle sabah aksam oku demin bir soz okudum sana yazayim GECENIN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ZAMANINDA OLURMUS unutma mucizeler zaman alir:1hug:

saolun arkadaslar, bebegimi dün göremedim ama insallah bugün yanina gidecem, hemsireler iyi diyorlar banyo yaptirmislar cok hosuna gitmis, rahat uyumus dediler...Allahima sükürler olsun, bebegim rahat uyudugu zaman bende rahat oliyorum. Bebegim 1 haftada 3 cm uzamis dediler...Masallah dedim...birden uzicak galiba. Allah kimseyi darda koymasin, bana serifeye ve bütün hastane kapisinda bekleyin annelere babalara Allah bol bol sabir versin...dualariniz icin cok saolun

zummincim sen sanirim itikatli inancli birisin yeri gogu yaratan senin ve senin durumundaki annelerin yuzune gulecek insallah sana bir dua yaziyorum dileyen herkez yapsin peygamber efendimiz buyurmus SABAH AKSAM 7SER DEFA (Hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym ) manasi :Allah bana yeter ondan baska ilah yoktur ben ona guvendim cunku o buyuk arsinda Rabbidir ....diyen kul her muradina nail olur der peygamberimiz(sav)Kesfu'l-gumme 1/350 sen tum kalbinle sabah aksam oku demin bir soz okudum sana yazayim GECENIN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ZAMANINDA OLURMUS unutma mucizeler zaman alir:1hug:

Dua iicn cok saol canim, okumaya basladim, bildigim her duayi okiyorum. insallah Allah dualarimizi kabul eder. Insallah bizde bebegimizle o aydinligi kavusuruz. Insallah Allahim mucizesini verir güzel kizima. öptüm canim

allah yardımcın olsun yazılarını takip ediyordum meleğinin hala hastanede olmasına üzüldüm ama herseyde bir hayır vardır unutma anlıyorumki güçlü bir annesin en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle dualarımız seninle ve bebeğinle

bugün biraz moralim bozuk arkadaslar, dün hemsire kiziniz artik ellerini parmaklarini emmesi lazim dedi fakat yapmiyor dedi. Üzüliyorum cünkü bebegim normal büyümicegini söylediler...bende biraz olsun umutlu bakiyordum...onlarin dedigi gibi cikmicak diye. Allah yardimcimiz olsun

Back