Yavru kedi

Bu kedi anaları da kaynanadan beter.
Bizim burda geçen sene vardı annesi ve 4 tane yavrucak. 3 tanesi hiç yaklaşmazdı hep kaçarlardı 1 tanesi beni görünce direkt gelirdi yanıma. Anası bize yaklaşan yavrusunu bıraktı gitti zilli :KK57:
Bizde aldık besledik, sevdik büyüyünce kaçtı gitti arada bir geliyor bi tane ona benzer ama o mu değil mi kestiremiyorum.:KK55:
Neyse eve aldığınız iyi olmuş. İnsanlardan daha zararsızlar Hoppa
Güzelce besleyin sevginizi verin ona

Sıcak su torbası varsa onu doldurup üstünde kalın bir şekilde havlu serip yakmayacak şekilde yani pisiyi yatırabilirsin,yada su şişeside olabilir.Sarıp sarmala yani annelerinin sıcaklıgını arar ne kadarlıktır ortalama biliyo musun

internetten yaşadığın ilçenin belediyesinin veterinerlik hizmeti var mı araştır. sokak kedisini evine aldığını söylediğinde gerekli aşılarını ücretsiz yapıp zamanı gelince de kısırlaştırırlar. kısırlaştırmayı ihmal etme, erkekse koku salar, dişiyse çok küçükken hamile kalır, doğuramadan ölebilir bile.
aşılarını yaptırdıktan sonrası kolay, tekirler düzenli tarandığında zaten çok kıl tüy dökmez, bebek olduğu için kuma da çabuk alışır, gerisi zaten kendi kendine takılır o.
Tamam CNm ilk işim veteriner gitmek olucak en kısa zamanda

bilemedim ki..en mantiklisi veterinere gitmek..
bebek usumustur disarda,korkma sakin ol.
sarip sarmalayip ,3 saatte bir azda olsa beslemeye calis.
kakasini yapmadiysa kakasini yaptirmaya calis.
kolay gelsin canim.
Allah senden razi olsun.

Bendeee.. Aynı duyguları paylaşıyoruz cocuk gibi sevindim ne yalan söyleyim:)
bizim kapımızın önüne doğurmuştu, miniciklerdi anne de bize elletiyordu onu besliyoruz diye hatta arada bir evin içine taşıyıp kendi sokağa avlanmaya giderdi, büyüdüklerinde de bize bıraktı gitti annem hala bakıyor dördüne de ama biraz sokak kedisi gibi oldular yazlık olunca bütün gün sokakta gezip gece uyumaya geliyor zilliler :KK70: annem de hayvan delisi zaten yeter ki gelsinler diye gözlerinin içine bakıyor, boyunla mamayla besleniyorlar :)
ben de istiyorum bir kedi bir de köpek ama henüz çalışmadığım için işe girmeyi bekliyorum, bebek gibi onlar da doğru imkanları verebileceksen almak gerekiyor.
şimdi nasıl miniktir o, tam göbişi okşanmalıktır, böyle parmakla hafifçe nasıl güzel sevilir

tatıle gıderken falan napıyosunuz yanınızda goturuyosunuz dımı bende alıcam kedı ya soyle sevgı dolu bı kedış ıstıyorum:KK16:

Tuvaletini falan nasıl yaptıracağını biliyo musun annesiii:) eger idrarı uzun süre vücutta kalırsa zehirler onu,bizimkileri anneleri yalayarak yaptırıyo ama sen pamugu ılık suyla ıslatıp karnına poposuna doğru masaj yaparsan kısa süre içinde yapar.

Tuvaletini falan nasıl yaptıracağını biliyo musun annesiii:) eger idrarı uzun süre vücutta kalırsa zehirler onu,bizimkileri anneleri yalayarak yaptırıyo ama sen pamugu ılık suyla ıslatıp karnına poposuna doğru masaj yaparsan kısa süre içinde yapar.
Evet yaptım dediğini

tatıle gıderken falan napıyosunuz yanınıezda goturuyosunuz dımı bende alıcam kedı ya soyle sevgı dolu bı kedış ıstıyorum:KK16:
al canım tabi ki imkanın varsa psiklojini bile olumlu etkiler hatta yerinde olsam engelli kedi alırım arkadasım önpatisi felçli kedi aldı o kadar güzel ki şimdi yürüyo yalpalanarak caok tatlı cinsten ziyada sokaktan da alabilirsin su an ortalık yavru kaynıyor doğuran çok tatillerde bulunur bi yolu veterinere de bırakabilirsin bi dosta da biz evde bırakırdık arkadasa anahtar verirdik yem su koyardı..

Bu arada yazmayı unuttuğum bebeişin annesi kırk yıllık sokak kedimiz yani buralarda gene yarın babam diyor annesini takip et diğer yavrularına nerede bakıyorsa sende bebeği oraya götür dedi öyle yapim inşallah kabul eder bebeğini günlerdir bakmıyor

X